Jump to content
Dogomania

Historia jakich wiele? Kocha, ale to nie wszytsko... Prosimy o wsparcie!

Recommended Posts

Posted

Jestem .Ja już zapisałam ten wątek ,ale ni jak nie moge pomóc.Jedynie co moge ,to mam kupon na 3 kg karmy Eukanube.Mozna wykupic w Katowicach. U nas nie ma takiej możliwości. Moge wysłać komuś
(może Jaszy bo mam jej adres). Moge też podnosić watek. Jesli cos mi grosza kapnie ,to poprosze o nr konta.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena napisał(a):
Jestem .Ja już zapisałam ten wątek ,ale ni jak nie moge pomóc.Jedynie co moge ,to mam kupon na 3 kg karmy Eukanube.Mozna wykupic w Katowicach. U nas nie ma takiej możliwości. Moge wysłać komuś
(może Jaszy bo mam jej adres). Moge też podnosić watek. Jesli cos mi grosza kapnie ,to poprosze o nr konta.

To świetnie Javeno :D myślę, że BOunty coś z działa w tej kwestii :D

Dziękuję, że jesteście :D

Posted

Lara, zaglądam na wątek. Z deklaracją się wstrzymam bo jeszcze wypłaty nie dostałam :mad: a nie mogę sobie konta wyczyścić do "zera" bo stali tymczasowicze czekaja:cool3:.
Na razie podrzucę , może ktos jeszcze zaglądnie z jakimś dobrym pomysłem:lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Lara, zaglądam na wątek. Z deklaracją się wstrzymam bo jeszcze wypłaty nie dostałam :mad: a nie mogę sobie konta wyczyścić do "zera" bo stali tymczasowicze czekaja:cool3:.
Na razie podrzucę , może ktos jeszcze zaglądnie z jakimś dobrym pomysłem:lol:

Dzięki marysiu55 :D

Posted

A nie można jakoś z tym panem ustalić, że on odda 4 pieski i im się dobrych domków poszuka, a jemu zostanie jeden.
I temu panu będzie łatwiej i pieskom lepiej.
Ja rozumiem miłość, ale nie każda miłość jest dobra.

Posted

I ja jestem. Grosikiem niestety nie wspomogę, ale będę podnosić... Gdyby trzeba było ogłaszać to dajcie znać, porobię im dużoooo. Szkoda mi psiaczków, dobre, że chociaż dach nad głową mają...
Cioteńki, poprosić kogoś o ładny banerek? ;)

Przepraszam, ale cichutko jest, a tez kaska potrzebna...
http://www.dogomania.pl/threads/180931-CIUSZKOWO-dla-maA-ych-i-duA-ch-NA-TRANSPORT-2-rottkA-w-do-hoteliku-Do-8-03-2010r?p=14213372#post14213372

Posted

[quote name='kamilawa']I ja jestem. Grosikiem niestety nie wspomogę, ale będę podnosić... Gdyby trzeba było ogłaszać to dajcie znać, porobię im dużoooo. Szkoda mi psiaczków, dobre, że chociaż dach nad głową mają...
Cioteńki, poprosić kogoś o ładny banerek? ;)

Przepraszam, ale cichutko jest, a tez kaska potrzebna...
http://www.dogomania.pl/threads/180931-CIUSZKOWO-dla-maA-ych-i-duA-ch-NA-TRANSPORT-2-rottkA-w-do-hoteliku-Do-8-03-2010r?p=14213372#post14213372

kamilawa, myślę, że bazarek zawsze się przyda, dzięki :D

Posted

kamilawa napisał(a):
__Lara, kochanie... banerek, na bazarek już chyba nie mam co wystawić, i tak niedługo cały dom chyba wysprzedam...

Jak ja czytam........ :o przepraszam Cię ;)

ALe banerek też się przyda :D

Posted

A ja własnie prace straciłam ;>
Dupaaaa....
Sterylka umówiona wstępnie na wtorek.
Narazie mimo deklaracji tylko 1 suka, bo mozliwe, że bede musiała po zabieuwziąc ją do siebie, także 2 nie dam rady.
Pan nie odda wszystkich psów. 2 psy to i tak dużo...

Posted

Czy moge komuś przesłać ten kupon na karme Eukanuba,3 kg.To jest gratis ,tylko że w specjalnych sklepach zoologicznych.Podam adres sklepu w Katowicach.

Posted

Czy moge komuś przesłać ten kupon na karme Eukanuba,3 kg.To jest gratis ,tylko że w specjalnych sklepach zoologicznych.Podam adres sklepu w Katowicach.