Javena Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jestem .Ja już zapisałam ten wątek ,ale ni jak nie moge pomóc.Jedynie co moge ,to mam kupon na 3 kg karmy Eukanube.Mozna wykupic w Katowicach. U nas nie ma takiej możliwości. Moge wysłać komuś (może Jaszy bo mam jej adres). Moge też podnosić watek. Jesli cos mi grosza kapnie ,to poprosze o nr konta. Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Javena napisał(a):Jestem .Ja już zapisałam ten wątek ,ale ni jak nie moge pomóc.Jedynie co moge ,to mam kupon na 3 kg karmy Eukanube.Mozna wykupic w Katowicach. U nas nie ma takiej możliwości. Moge wysłać komuś (może Jaszy bo mam jej adres). Moge też podnosić watek. Jesli cos mi grosza kapnie ,to poprosze o nr konta. To świetnie Javeno :D myślę, że BOunty coś z działa w tej kwestii :D Dziękuję, że jesteście :D Quote
Javena Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moge też wysłać do Maciaszek,bo jej adres tez mam. Dajcie mi znać. Maciaszek mieszka w Katowicach,to pewnie będzie miała bliżej . Quote
marysia55 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Lara, zaglądam na wątek. Z deklaracją się wstrzymam bo jeszcze wypłaty nie dostałam :mad: a nie mogę sobie konta wyczyścić do "zera" bo stali tymczasowicze czekaja:cool3:. Na razie podrzucę , może ktos jeszcze zaglądnie z jakimś dobrym pomysłem:lol: Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 marysia55 napisał(a):Lara, zaglądam na wątek. Z deklaracją się wstrzymam bo jeszcze wypłaty nie dostałam :mad: a nie mogę sobie konta wyczyścić do "zera" bo stali tymczasowicze czekaja:cool3:. Na razie podrzucę , może ktos jeszcze zaglądnie z jakimś dobrym pomysłem:lol: Dzięki marysiu55 :D Quote
agata51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Lara wzywa, więc jestem. Poproszę o nr konta. Wyślę grosik Śliczna jest ta afganka ;) Quote
Javena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Podrzucam z rana.Zajrzyjcie cioteczki i wujkowie. Quote
ocelot Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zaglądam..... Jak Staszek pójdzie do domku a jest szansa to jego 20 zł.na sterylkę pójdzie. Ale wtedy dopiero, bo pod kreską jestem. Quote
Piromanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jestem i ja na wezwanie. Spróbuję sklecić jakiś bazarek. Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jestem na prosbę __Lara :) Proszę o podanie numeru konta. Kundelkowa Skarbonka pomoże w kwocie 100zł na sterylkę dla jednej z suniek. Quote
Onaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A nie można jakoś z tym panem ustalić, że on odda 4 pieski i im się dobrych domków poszuka, a jemu zostanie jeden. I temu panu będzie łatwiej i pieskom lepiej. Ja rozumiem miłość, ale nie każda miłość jest dobra. Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziękuję kochani, zawsze można na Was liczyć :D Dogo07, ale ten Pan nie chce oddać tych psiaków :( Quote
kamilawa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 I ja jestem. Grosikiem niestety nie wspomogę, ale będę podnosić... Gdyby trzeba było ogłaszać to dajcie znać, porobię im dużoooo. Szkoda mi psiaczków, dobre, że chociaż dach nad głową mają... Cioteńki, poprosić kogoś o ładny banerek? ;) Przepraszam, ale cichutko jest, a tez kaska potrzebna... http://www.dogomania.pl/threads/180931-CIUSZKOWO-dla-maA-ych-i-duA-ch-NA-TRANSPORT-2-rottkA-w-do-hoteliku-Do-8-03-2010r?p=14213372#post14213372 Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='kamilawa']I ja jestem. Grosikiem niestety nie wspomogę, ale będę podnosić... Gdyby trzeba było ogłaszać to dajcie znać, porobię im dużoooo. Szkoda mi psiaczków, dobre, że chociaż dach nad głową mają... Cioteńki, poprosić kogoś o ładny banerek? ;) Przepraszam, ale cichutko jest, a tez kaska potrzebna... http://www.dogomania.pl/threads/180931-CIUSZKOWO-dla-maA-ych-i-duA-ch-NA-TRANSPORT-2-rottkA-w-do-hoteliku-Do-8-03-2010r?p=14213372#post14213372 kamilawa, myślę, że bazarek zawsze się przyda, dzięki :D Quote
kamilawa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 __Lara, kochanie... banerek, na bazarek już chyba nie mam co wystawić, i tak niedługo cały dom chyba wysprzedam... Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 kamilawa napisał(a):__Lara, kochanie... banerek, na bazarek już chyba nie mam co wystawić, i tak niedługo cały dom chyba wysprzedam... Jak ja czytam........ :o przepraszam Cię ;) ALe banerek też się przyda :D Quote
kamilawa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nic nie szkodzi. Poszukam coś, może akurat coś znajdę... A o banerek już proszę ;-) Quote
BoUnTy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 A ja własnie prace straciłam ;> Dupaaaa.... Sterylka umówiona wstępnie na wtorek. Narazie mimo deklaracji tylko 1 suka, bo mozliwe, że bede musiała po zabieuwziąc ją do siebie, także 2 nie dam rady. Pan nie odda wszystkich psów. 2 psy to i tak dużo... Quote
Javena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Czy moge komuś przesłać ten kupon na karme Eukanuba,3 kg.To jest gratis ,tylko że w specjalnych sklepach zoologicznych.Podam adres sklepu w Katowicach. Quote
BoUnTy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Javeno przeslij do mnie. Ja w Katowicach sie ucze więc luzzz... Podam zaraz adres na PW Quote
Javena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Czy moge komuś przesłać ten kupon na karme Eukanuba,3 kg.To jest gratis ,tylko że w specjalnych sklepach zoologicznych.Podam adres sklepu w Katowicach. Quote
Javena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 . Zwierzak Odległość: 4KM ul. Reńców 30 C. H. Auchan Katowice, 40-787 PL Telefon: 032 608 55 48 Quote
Recommended Posts