Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jak zwykle z "prywatą"

Lusi nie widzi...ma krwiaki w oczkach
nie je...tzn nie trafia do miseczki, gdy próbuje ja naprowadzić na jedzonko nie jest nim zainteresowana
ale przez strzykawkę chętnie je
wymaga karmienia co 4 godziny
nie wyrabiam juz czasowo i finansowo...ale co małam zrobić?
może ktoś pomoże?

http://www.dogomania.pl/threads/190313-Lusi-co-si%C4%99-sta%C5%82o-Nie-widzi-samodzielnie-nie-je-%28-%C5%BBywiec

• 3 weeks later...
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Piromanka']Zjawiam sie z pomocą ogłoszeniową. Zdjęcia są śliczne - do ogłoszeń idealne! Tylko tekstu potrzebuję. Skopiuj, Budrysku, z Allegro lub podaj mi link.

[FONT=Times New Roman]Pikuś jest młodym psiakiem średniej wielkości. Kocha ludzi, jest niezwykle przyjaźnie nastawiony do każdego. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bardzo by chciał aby jego także ktoś pokochał..[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pikuś nie ma szczęścia. Jego właściciel pozbył się go w okrutny sposób. Psiak został wyrzucony z samochodu na ruchliwej ulicy. Właściciel szybko odjechał, być może liczył, że Pikuś zginie pod kołami innego samochodu. Pozbył się problemu jakim był dla niego pies. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na szczęście Pikuś nie doznał żadnych obrażeń. Pobiegł na pobocze gdzie został szybko złapany.

[/FONT][FONT=Times New Roman]To przykre wydarzenie miało miejsce ponad rok temu. Od tamtej pory psiak czeka na nowy dom i właściciela , który już nigdy go nie porzuci. Dlaczego tak długo? Przecież Pikuś to 2-letni młody pies o złotym sercu. [/FONT][FONT=Times New Roman]A może jednak pospolity bury kundelek jakich wiele ? bez szans na dom?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pikuś nie traci nadziei, że jego także ktoś pokocha. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Pikuś to pies średniej wielkości , zdrowy i zaszczepiony. Nauczony czystości w domu, bardzo łagodny i radosny. Uwielbia spacery i zabawy. [/FONT]