BUDRYSEK Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witajcie! Zakładam watek na prośbe znajomej miałam juz dawno to zrobic ale niestety nie mam stałego dostepu do neta :oops: "[FONT=Arial]Znalazłam go we wrześniu na drodze z Przeciszowa do Oswięcimia gdzie błąkał się kilka dni.Zaszczepiłam go i odrobaczyłam był wychudzony.Cały czas przebywa u znajomych,teraz jest wesoły i chętnie bawi się z innymi psami.Lekarz powiedział że ma ok.1 roku.Pilnie potrzebuję dla niego dobrego domu.Chętnie kupię cała wyprawkę."[/FONT] [FONT=Arial]Słodziak(imie tymczasowe) przed adopcja bedzie wykastrowany[/FONT] [FONT=Arial]Znajomi to osoby starsze,na wiosne wybieraja sie do sanatorium,bedzie to dłuższy pobyt[/FONT] [FONT=Arial]Słodziak znowu bedzie bezdomny :([/FONT] [FONT=Arial]Proszę pomóżcie temu maleństwu![/FONT] [FONT=Arial]Ode mnie bedzie miał allegro[/FONT] [FONT=Arial]moze ktos poogłasza go na innych stronkach-bede wdzieczna![/FONT] taki jestem cudny :smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Agnieszka Co. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Sanatorium to 3 tygodnie - czy Ci państwo go nie chcą czy nie pomysleli, że mozna prosic o tymczasową opiekę nad psem? Quote
mercy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 to nie jest ich pies nigdy nie było mowy ze u nich zostanie Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ............cisza..................:( Quote
BasiaD Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Słodzaczku ale jesteś słodki..Taki masz sympatyczny pycholek..Domek musi Cię zauważyć..Hopaj na początek.. Quote
auraa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 on jest duży czy mały,? Na zdjęciach nie widać. Quote
mercy Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 auraa napisał(a):on jest duży czy mały,? Na zdjęciach nie widać. raczej średni Budrysek czeka na nowe zdjęcia to na pewno je wklei Quote
BUDRYSEK Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 nikt cie biedaczku nie odwiedza? :( Quote
BUDRYSEK Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 zaglądnijcie do kolejnego zywieckiego staruszka :( http://www.dogomania.pl/threads/182923-PomA-A-my-choremu-Kaszelkowi-z-chorym-serduszkiem-DA-ug-A-ywiec?p=14403355#post14403355 Quote
Recommended Posts