Jump to content
Dogomania

10-11.04.2010 - Krajowa Wystawa Legionowo (CAC)

Recommended Posts

Posted

Na wstępie kilka informacji:

Terminy przyjmowania zgłoszeń:
I termin do 01 marca 2010
II termin do 15 marca 2010
Zgłoszenie elektroniczne do 22 marca 2010

Grupa V FCI oceniana jest w niedziele

Sędzia: Krystyna Opara (PL)

więcej informacji:
http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=138:2010-xvii-wiosenna-informacje&catid=23&Itemid=81

Jestem ciekawa kto się wybiera.. w szczególności (a w zasadzie na tą chwilę tylko) interesują mnie suczki, kl. otwarta.. ktoś coś zdradzi?

• 4 weeks later...
Posted

My co prawda nie jesteśmy z kręgu Twoich zainteresowań, ale co tam, wpiszemy się. ;-)

PSY
kl. otwarta

Akita u Izis (FCI) FUKASHI

Kto jeszcze? :razz:

Posted

Agappe napisał(a):
Anatki brak, ale gość z Litwy przybędzie..

wiem więcej, ale to potem.. na pewno masz minimum jednego konkurenta w otwartej z hod.Namitori..

Atari-Go Tsugi? Dobrze myślę? ;-)
To w takim razie czekam na to "potem". :-)

Posted

dobrze myślisz..

znam całą stawkę na dzień 18/19 marca (9 akit), więc jeszcze przed zamknięciem zgłoszeń - nie wiem czy jest sens jej publikacji..

Posted

Możesz podać. ;-)
Nie będzie tam Fukashiego, bo zgłaszaliśmy się na ostatnią chwilę, więc możesz go dopisać, zgłoszenie mamy na pewno przyjęte. :-)

Posted

INU napisał(a):
Możesz podać. ;-)
Nie będzie tam Fukashiego, bo zgłaszaliśmy się na ostatnią chwilę, więc możesz go dopisać, zgłoszenie mamy na pewno przyjęte. :-)

Ja też się wybieram;)Do zobaczyska.Pozdrawiam.

Posted

troche zaktualizowane dane ze strony Legionowa..

PSY
kl.baby

NEKKIYO GO Shiyo-Mokuteki

kl.młodzieży
ATARASHII AME Co Ty Na To
+ 2

kl.pośrednia
ATARI-GO TSUGI Namitori
+1

kl.otwarta
TENKEITEKI Halne Wzgórze

SUKI
kl.młodzieży

KANSEI Wielka Fala
+1

kl.pośrednia
AKASHIA GO Sensakura
JAGNA Lubelskie Pola
+1

kl.otwarta
RYOKUSHA Co Ty Na To
+1

kl.championów
TAKESHI GO Sveika
- zakładam, że się przeniosła

Posted

Agappe napisał(a):
ooo patrz INU jaka ja nieprzytomna.. cos sobie ubzdurałam, że Fukashi jest jeszcze w pośredniej... ale i tak macie minimum 1 konkurenta ;)

No widzisz, jaki z niego "staruch"... :evil_lol:
Sama się nadziwić nie mogę, że już w otwartej będziemy biegać. :roll: Przecież to jeszcze dziecko, gdzie on będzie konkurował z dorosłymi. ;)

I jeszcze pytanie - akity są na dworze?

Posted

INU napisał(a):

I jeszcze pytanie - akity są na dworze?

jeśli mnei pamięc nie myli to kitki zawsze były na zewnątrz.. więc pewnie i tym razem tak będzie.. na hali to zazwyczaj jakieś małe, ozdobne są

Posted

Agappe napisał(a):
jeśli mnei pamięc nie myli to kitki zawsze były na zewnątrz.. więc pewnie i tym razem tak będzie.. na hali to zazwyczaj jakieś małe, ozdobne są

To dobrze, może Fukash się zachowa jakoś w miarę przyzwoicie, bo w hali to nie byłoby na to najmniejszych szans...

I jeszcze jedno - wie ktoś, czy stawka, albo przynajmniej nazwiska właścicieli będą podane na stronie?

Posted

INU napisał(a):
To dobrze, może Fukash się zachowa jakoś w miarę przyzwoicie, bo w hali to nie byłoby na to najmniejszych szans...

I jeszcze jedno - wie ktoś, czy stawka, albo przynajmniej nazwiska właścicieli będą podane na stronie?

wydaje mi się, że zazwyczaj były tego typu dane, ale trzeba jeszcze chwile poczekać

Aaaa mały apel ;)

Uważajcie na policje w drodze na wystawę ( w okolicy Nowego Dworu) ;) 3 akiciarzy (albo i więcej) w ostatnich latach złapali po drodze na wystawę..

Posted

Agappe napisał(a):
wydaje mi się, że zazwyczaj były tego typu dane, ale trzeba jeszcze chwile poczekać

Czy mi się tylko wydaje, czy w tym roku stawki są zazwyczaj dwa tygodnie przed wystawą? Bo jeszcze w zeszłym roku ukazywały się dopiero tydzień przed, ale w tym są chyba wcześniej...

BTW, Agappe, Ty będziesz na tej wystawie? ;-)

Posted

INU napisał(a):
Czy mi się tylko wydaje, czy w tym roku stawki są zazwyczaj dwa tygodnie przed wystawą? Bo jeszcze w zeszłym roku ukazywały się dopiero tydzień przed, ale w tym są chyba wcześniej...

BTW, Agappe, Ty będziesz na tej wystawie? ;-)

nie zauważyłam, ale moja glowa w tym roku jest nieco bardziej skoncentrowana na nauce niż latach ubiegłych..

Będę :) Nie odpuściłabym wystawy, którą mam tak blisko i na której będzie Migle ;) może Marta (Taishowa) pojedzie ze mną

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE="4"]WAŻNA WIADOMOŚĆ!!!

[SIZE="3"]Wystawa odbędzie się!!!

Potwierdzamy, że w niedzelę nasza wystawa odbędzie w planowanym trybie.

Prosimy wystawców i gości o uszanowanie żałoby narodowej.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czy ta wystawa w ogóle już się nie odbędzie czy zostanie zmieniony termin?

Za tydzień Częstochowa i na stronie jest komunikat [/FONT]
W związku z żałobą narodową informacje o wystawie w Częstochowie będą podane w najbliższym terminie"
[FONT=Comic Sans MS] i się zastanawiam jak to tutaj będzie :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Czy ta wystawa w ogóle już się nie odbędzie czy zostanie zmieniony termin?

Za tydzień Częstochowa i na stronie jest komunikat [/FONT]
W związku z żałobą narodową informacje o wystawie w Częstochowie będą podane w najbliższym terminie"
[FONT=Comic Sans MS] i się zastanawiam jak to tutaj będzie :roll:
[/FONT]

Na razie nic jeszcze nie wiadomo...
Na stronie Oddziału jest tylko to:
Odwołanie wystawy będzie skutkowało podjęciem stosownych kroków regulaminowych. O podjętych decyzjach będziemy informować Państwa na bieżąco.

Posted

uzupełniam stawkę zgłoszonych na wystawe psów..
może komuś się przyda

PSY
kl.baby

NEKKIYO GO Shiyo-Mokuteki

kl.młodzieży
ATAMAGA Urajiro
ATARASHII AME Co Ty Na To
NABUYOKI Migoto Inu

kl.pośrednia
ATARI-GO TSUGI Namitori
Akita u Izis FCI GENJI

kl.otwarta
TENKEITEKI Halne Wzgórze

SUKI
kl.młodzieży

ARASHI Urajiro
KANSEI Wielka Fala

kl.pośrednia
AKASHIA GO Sensakura
Akita u Izis GINA
JAGNA Lubelskie Pola

kl.otwarta
RYOKUSHA Co Ty Na To
YASUMI Migoto Inu

kl.championów
TAKESHI GO Sveika

Posted

Komitet Organizacyjny XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych, w związku z odwołaniem w dniu 11 kwietnia imprezy informuje:

1. Wszystkie tytuły, oceny i osiągnięcia zdobyte pierwszego dnia wystawy tj. 10 kwietnia br. zachowują swoją ważność.

2. Ze względów organizacyjnych nie ma możliwości przeniesienia i kontynuowania Wystawy
w innym terminie.

3. Organizatorzy Wystawy zwracają wystawcom opłaty za drugi dzień wystawy tj. 11 kwietnia br. W celu otrzymania zwrotu należy do dnia 26 kwietnia przesłać do Oddziału ZKwP w Legionowie wniosek o zwrot uiszczonej opłaty z podanym numerem konta bankowego wraz z dołączonym dowodem wpłaty i podanymi numerami startowymi (numer z katalogu) psów zgłoszonych na niedzielę 11 kwietnia. Jednocześnie informujemy, że zwrot opłaty pomniejszony zostanie o koszt katalogu XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych w wysokości 15 zł. Katalogi należne wystawcom są do odbioru w siedzibie Oddziału ZKwP w Legionowie. Istnieje również możliwość pobrania katalogu w wersji elektronicznej. XVII Wiosenna Wystawa Psów Rasowych

4. Komitet Organizacyjny XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych przeprasza wszystkich wystawców za niedogodności wynikłe z powodu odwołania imprezy w okolicznościach niezawinionych przez organizatorów.

W zaistniałej sytuacji liczymy na wyrozumiałość wystawców i zapraszamy na kolejne imprezy organizowane przez Oddział ZKwP w Legionowie.

Komitet Organizacyjny XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych w Legionowie

Katalog do ściągnięcia: http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1&Itemid=