Agappe Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Na wstępie kilka informacji: Terminy przyjmowania zgłoszeń: I termin do 01 marca 2010 II termin do 15 marca 2010 Zgłoszenie elektroniczne do 22 marca 2010 Grupa V FCI oceniana jest w niedziele Sędzia: Krystyna Opara (PL) więcej informacji: http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=138:2010-xvii-wiosenna-informacje&catid=23&Itemid=81 Jestem ciekawa kto się wybiera.. w szczególności (a w zasadzie na tą chwilę tylko) interesują mnie suczki, kl. otwarta.. ktoś coś zdradzi? Quote
INU Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 My co prawda nie jesteśmy z kręgu Twoich zainteresowań, ale co tam, wpiszemy się. ;-) PSY kl. otwarta Akita u Izis (FCI) FUKASHI Kto jeszcze? :razz: Quote
Agappe Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Anatki brak, ale gość z Litwy przybędzie.. wiem więcej, ale to potem.. na pewno masz minimum jednego konkurenta w otwartej z hod.Namitori.. Quote
INU Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Agappe napisał(a):Anatki brak, ale gość z Litwy przybędzie.. wiem więcej, ale to potem.. na pewno masz minimum jednego konkurenta w otwartej z hod.Namitori.. Atari-Go Tsugi? Dobrze myślę? ;-) To w takim razie czekam na to "potem". :-) Quote
Agappe Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 dobrze myślisz.. znam całą stawkę na dzień 18/19 marca (9 akit), więc jeszcze przed zamknięciem zgłoszeń - nie wiem czy jest sens jej publikacji.. Quote
INU Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Możesz podać. ;-) Nie będzie tam Fukashiego, bo zgłaszaliśmy się na ostatnią chwilę, więc możesz go dopisać, zgłoszenie mamy na pewno przyjęte. :-) Quote
ohisama Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 INU napisał(a):Możesz podać. ;-) Nie będzie tam Fukashiego, bo zgłaszaliśmy się na ostatnią chwilę, więc możesz go dopisać, zgłoszenie mamy na pewno przyjęte. :-) Ja też się wybieram;)Do zobaczyska.Pozdrawiam. Quote
Agappe Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 troche zaktualizowane dane ze strony Legionowa.. PSY kl.baby NEKKIYO GO Shiyo-Mokuteki kl.młodzieży ATARASHII AME Co Ty Na To + 2 kl.pośrednia ATARI-GO TSUGI Namitori +1 kl.otwarta Akita u Izis (FCI) FUKASHI TENKEITEKI Halne Wzgórze SUKI kl.młodzieży KANSEI Wielka Fala +1 kl.pośrednia AKASHIA GO Sensakura JAGNA Lubelskie Pola +1 kl.otwarta RYOKUSHA Co Ty Na To +1 kl.championów TAKESHI GO Sveika - zakładam, że się przeniosła Quote
INU Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Agappe napisał(a):ooo patrz INU jaka ja nieprzytomna.. cos sobie ubzdurałam, że Fukashi jest jeszcze w pośredniej... ale i tak macie minimum 1 konkurenta ;) No widzisz, jaki z niego "staruch"... :evil_lol: Sama się nadziwić nie mogę, że już w otwartej będziemy biegać. :roll: Przecież to jeszcze dziecko, gdzie on będzie konkurował z dorosłymi. ;) I jeszcze pytanie - akity są na dworze? Quote
Agappe Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 INU napisał(a): I jeszcze pytanie - akity są na dworze? jeśli mnei pamięc nie myli to kitki zawsze były na zewnątrz.. więc pewnie i tym razem tak będzie.. na hali to zazwyczaj jakieś małe, ozdobne są Quote
INU Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Agappe napisał(a):jeśli mnei pamięc nie myli to kitki zawsze były na zewnątrz.. więc pewnie i tym razem tak będzie.. na hali to zazwyczaj jakieś małe, ozdobne są To dobrze, może Fukash się zachowa jakoś w miarę przyzwoicie, bo w hali to nie byłoby na to najmniejszych szans... I jeszcze jedno - wie ktoś, czy stawka, albo przynajmniej nazwiska właścicieli będą podane na stronie? Quote
Agappe Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 INU napisał(a):To dobrze, może Fukash się zachowa jakoś w miarę przyzwoicie, bo w hali to nie byłoby na to najmniejszych szans... I jeszcze jedno - wie ktoś, czy stawka, albo przynajmniej nazwiska właścicieli będą podane na stronie? wydaje mi się, że zazwyczaj były tego typu dane, ale trzeba jeszcze chwile poczekać Aaaa mały apel ;) Uważajcie na policje w drodze na wystawę ( w okolicy Nowego Dworu) ;) 3 akiciarzy (albo i więcej) w ostatnich latach złapali po drodze na wystawę.. Quote
INU Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Agappe napisał(a):wydaje mi się, że zazwyczaj były tego typu dane, ale trzeba jeszcze chwile poczekać Czy mi się tylko wydaje, czy w tym roku stawki są zazwyczaj dwa tygodnie przed wystawą? Bo jeszcze w zeszłym roku ukazywały się dopiero tydzień przed, ale w tym są chyba wcześniej... BTW, Agappe, Ty będziesz na tej wystawie? ;-) Quote
Agappe Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 INU napisał(a):Czy mi się tylko wydaje, czy w tym roku stawki są zazwyczaj dwa tygodnie przed wystawą? Bo jeszcze w zeszłym roku ukazywały się dopiero tydzień przed, ale w tym są chyba wcześniej... BTW, Agappe, Ty będziesz na tej wystawie? ;-) nie zauważyłam, ale moja glowa w tym roku jest nieco bardziej skoncentrowana na nauce niż latach ubiegłych.. Będę :) Nie odpuściłabym wystawy, którą mam tak blisko i na której będzie Migle ;) może Marta (Taishowa) pojedzie ze mną Quote
Agappe Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [SIZE="4"]WAŻNA WIADOMOŚĆ!!!! [SIZE="3"]Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że w związku z dzisiejszymi wydarzeniami i ogłoszoną żałoba narodową wystawa w dniu jutrzejszy zostanie ODWOŁANA!!! trzeba sprawdzać na bieżąco stronę Legionowa: http://www.zkwp-legionowo.pl/ Quote
Agappe Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [SIZE="4"]WAŻNA WIADOMOŚĆ!!! [SIZE="3"]Wystawa odbędzie się!!! Potwierdzamy, że w niedzelę nasza wystawa odbędzie w planowanym trybie. Prosimy wystawców i gości o uszanowanie żałoby narodowej. Quote
INU Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Decyzja została zmieniona, wystawa nie odbędzie się! Quote
Angelika_Roser Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czy ta wystawa w ogóle już się nie odbędzie czy zostanie zmieniony termin? Za tydzień Częstochowa i na stronie jest komunikat [/FONT]W związku z żałobą narodową informacje o wystawie w Częstochowie będą podane w najbliższym terminie" [FONT=Comic Sans MS] i się zastanawiam jak to tutaj będzie :roll: [/FONT] Quote
INU Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Czy ta wystawa w ogóle już się nie odbędzie czy zostanie zmieniony termin? Za tydzień Częstochowa i na stronie jest komunikat [/FONT]W związku z żałobą narodową informacje o wystawie w Częstochowie będą podane w najbliższym terminie" [FONT=Comic Sans MS] i się zastanawiam jak to tutaj będzie :roll: [/FONT] Na razie nic jeszcze nie wiadomo... Na stronie Oddziału jest tylko to: Odwołanie wystawy będzie skutkowało podjęciem stosownych kroków regulaminowych. O podjętych decyzjach będziemy informować Państwa na bieżąco. Quote
Agappe Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 uzupełniam stawkę zgłoszonych na wystawe psów.. może komuś się przyda PSY kl.baby NEKKIYO GO Shiyo-Mokuteki kl.młodzieży ATAMAGA Urajiro ATARASHII AME Co Ty Na To NABUYOKI Migoto Inu kl.pośrednia ATARI-GO TSUGI Namitori Akita u Izis FCI GENJI kl.otwarta Akita u Izis (FCI) FUKASHI TENKEITEKI Halne Wzgórze SUKI kl.młodzieży ARASHI Urajiro KANSEI Wielka Fala kl.pośrednia AKASHIA GO Sensakura Akita u Izis GINA JAGNA Lubelskie Pola kl.otwarta RYOKUSHA Co Ty Na To YASUMI Migoto Inu kl.championów TAKESHI GO Sveika Quote
Agappe Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Komitet Organizacyjny XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych, w związku z odwołaniem w dniu 11 kwietnia imprezy informuje: 1. Wszystkie tytuły, oceny i osiągnięcia zdobyte pierwszego dnia wystawy tj. 10 kwietnia br. zachowują swoją ważność. 2. Ze względów organizacyjnych nie ma możliwości przeniesienia i kontynuowania Wystawy w innym terminie. 3. Organizatorzy Wystawy zwracają wystawcom opłaty za drugi dzień wystawy tj. 11 kwietnia br. W celu otrzymania zwrotu należy do dnia 26 kwietnia przesłać do Oddziału ZKwP w Legionowie wniosek o zwrot uiszczonej opłaty z podanym numerem konta bankowego wraz z dołączonym dowodem wpłaty i podanymi numerami startowymi (numer z katalogu) psów zgłoszonych na niedzielę 11 kwietnia. Jednocześnie informujemy, że zwrot opłaty pomniejszony zostanie o koszt katalogu XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych w wysokości 15 zł. Katalogi należne wystawcom są do odbioru w siedzibie Oddziału ZKwP w Legionowie. Istnieje również możliwość pobrania katalogu w wersji elektronicznej. XVII Wiosenna Wystawa Psów Rasowych 4. Komitet Organizacyjny XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych przeprasza wszystkich wystawców za niedogodności wynikłe z powodu odwołania imprezy w okolicznościach niezawinionych przez organizatorów. W zaistniałej sytuacji liczymy na wyrozumiałość wystawców i zapraszamy na kolejne imprezy organizowane przez Oddział ZKwP w Legionowie. Komitet Organizacyjny XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych w Legionowie Katalog do ściągnięcia: http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1&Itemid= Quote
Recommended Posts