Matagi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie wszyscy zapewne zaglądają na forum AWP,ale większość z Was popiera i wspomaga działania fundacji .Osoby,którym AWP odmówiło wydania suczki Mii /powód odmowy był w 100%słuszny,bo liczyc sie powinno dobro psa/ napisały cos takiego: http://www.akity.cba.pl/pogaduchy/index.php?tid=136&title=Pseudofundacja co tym sądzicie?:p Quote
Angelika_Roser Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Aż ręce opadają.... ehhhh [/FONT] Quote
Darius Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Zaczynam w internecie kupować pluszowe akity. Wszystkie pomyślane jako nagroda. Nagroda za dla każdego ignoranta, który zrezygnował z kupna żywego akity. Serwus Quote
Kateczka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ja sądzę, że skoro ktoś nawet nie potrafi dobrze wyrazić tego co mysli tzn, że z mysleniem też jest problem... Oczywiscie żaden pies nie znajdzie już więcej domu bo oni byli idealni...czytałam to juz setki razy od rozgoryczonych osób które myślą, ze wszytskie rozumy pozjadały...mało tego zdażyłąm to też usłyszeć osoby, której ostatnio nie chciałąm wyadoptować małego kociaka.... sposób jest jeden...przełknąć i iść dalej...głupota to cieżka choroba....można sie jedynie cieszyc, że często rozpoznawalna Quote
Agappe Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 eh nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.. po przeczytaniu Mia króra miał trafić do dużego domu z ogrodem na wsi mieszka w tym momencie na 10 piętrze w zatęchłym bloku i jeździ windą bo pani nie chce się schodzić po schodach to już na prawdę zaczęłam się śmiać..to bardzo ciekawe, że wchodzenie po schodach i schodzenie 10 pięter ma w czymkolwiek pomóc psu.. zawsze byłam święcie przekonana, że może być wręcz odwrotnie i skończyć się poważnymi problemami ze stawami, dysplazją, itp.. byłam kilka razy na forum Fundacji, ale się nie rejestrowałam.. niektóre przedstawione tam metamorfozy na prawdę wzruszają!! Serce rośnie jak się widzi np taką Honi czy Tomi :))) Fundacja robi niesamowite rzeczy dla akit i popieram ją całym sercem!!!!!!!!! Kochani nie przejmujcie się takimi "głąbami"!! Quote
Sen87 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja zajmuje się adopcją innych zwierzaków i jeśli mam choć najmniejsze wątpliwości to nie oddaje zwierzaka do adopcji. Ciężko jest wybrać odpowiedniego opiekuna, bo zdecydowana większość osób która myśli o adopcji po prostu się nie nadaje, są to osoby niereformowalne, które pozjadały wszystkie rozumy, nie szanują pracy wolontariusza i nie chce im się przeczytać nawet połowy materiałów które wysyłam. Fundacja AwP - nie przejmujcie się takimi opiniami, na pewno podobnych będzie jeszcze wiele. Ja w takich sytuacjach zawsze przeglądam zdjęcia zwierzaków z nowych domów, koresponduje z ich nowymi opiekunami i wiem, że podjęłam słuszną decyzje, a zwierzak jest szczęśliwy :) Trzymam kciuki żeby pieski znalazły dobre domy :) "Najtrudniejsza w pracy ze zwierzętami jest praca z ludźmi" Quote
harcerka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Droga przedmówczyni(albo przedmówco)W jakich szamponach i odżywkach kąpie się podopiecznych fundacji? Quote
Sen87 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 W fundacjach pomagających zwierzętom bardziej liczy się pełna miska, opieka i dach nad głową niż szampony i odżywki. No chyba że ktoś ma ich za dużo w domu i pragnie przeznaczyć je na cele charytatywne :) Quote
Recommended Posts