Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']boże daj mi kiedyś takie cudowne dziecko :modla: najlepiej już odchowane :lol:
Waszka, Ty tak serio-serio? :cool3: <poszła pakować Kaśkę> :evil_lol:

[quote name='Andzike']Mantis zrobiła lepsze zdjęcia :) ale Dafne jest tak cudna, ze nie wierzę, zeby ktos sie w niej nie zakochal !!!
Dziękuję :) Pan fotograf naprawdę się starał, ale wybrali chyba najgorszą fotkę, którą grafik całkiem zepsuł.
No trudno, na MP świat się nie kończy ;) Nie mam wątpliwości, że się ludzie będą zakochiwać w tym cudzie natury :)

Posted

malawaszka napisał(a):
TAK!!! Poproszę jedną TAKĄ Kasię :grins:

Kasia jest boska, sama ją chciałam, ale Mantis i tak nie odda :) A tak w ogóle Kasia planuje mieć własne schronisko - psiaki chce ratować

Posted

Jedną? Hmm. To moja Kaśka odpada, bo to takie 2x1 ;) Znaczy - duuużo diabełka z domieszką anioła
No ja mam taką cichą nadzieję, że zanim Kasia dorośnie to schroniska będą tylko wspomnieniem.

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka, a Oliwia też zapowiada się całkiem dobrze ;)

a różnie to z nią bywa, no ale zrzucam na karb wieku :evil_lol: chociaż nie wiem czy Iga nie ma lepszego podejścia bo ona się sama dogadała z Luną - Oliwia tak nie potrafiła, albo Luna tak nie potrafiła - diabli wiedzą, tylko znowu Igą się tyle nie zajmuję jak Oliwią i nie mam na nią takiego wpływu, żeby jej pro psie pranie mózgu zrobić :lol:

Posted

Afik, bardzo dziękuję :loveu:
rodzice, Tobie również :loveu: (nr. konta zaraz poleci na PW :))

Waszka, no i sprawa się rypła :evil_lol: Kaśce robiłam psie pranie mózgu od kołyski :lol:

Dafne dziękuję i przesyła buziaka :buzi:

Dziewczyny mają nowego kolegę

Były nim bardzo zaintrygowane

To zdjęcie wcale nie oznacza tego co sugeruje ;)
Wszystkie zwierze z tej sesji przeżyły i mają się dobrze :lol:

Posted

Jestem absolutnie, całkowicie i do końca zakochana ...:loveu::loveu::loveu:
Ona musi trafić do Wawy. A ja będę najbardziej upierdliwym po-wizytatorem na świecie :evil_lol:

Posted

Przepraszam za opóźnienie, poleciało. Bardzo dziękuję :)

Andzike napisał(a):
A ja będę najbardziej upierdliwym po-wizytatorem na świecie :evil_lol:

I o to chodzi :lol: Strzeżcie się adopterzy ze stolicy :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow ale fajne!!!! i kjujina nie jedzą??!! :mdleje: bosszzz to tylko u mnie taka dzika dzicz :cry:

A miałaś króla? Mojego wsie na pocz. chcą poznać, mniej lub bardziej, a potem luz. Jedynie z astakiem nie sprawdzałam, bo choćby chciał się tylko królikiem pobawić, to mogłoby się tragicznie skończyć ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
A miałaś króla? Mojego wsie na pocz. chcą poznać, mniej lub bardziej, a potem luz. Jedynie z astakiem nie sprawdzałam, bo choćby chciał się tylko królikiem pobawić, to mogłoby się tragicznie skończyć ;)

A jaką wagę ma astek?