Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mantis zrobiła lepsze zdjęcia :) ale Dafne jest tak cudna, ze nie wierzę, zeby ktos sie w niej nie zakochal !!! Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ja MUSZĘ to napisac - jestem wielką fanką KASI :klacz: boże daj mi kiedyś takie cudowne dziecko :modla: najlepiej już odchowane :lol: Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kasia jest gwiazdą tak jak Dafne i Bajeczka :) Quote
Mantis Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='malawaszka']boże daj mi kiedyś takie cudowne dziecko :modla: najlepiej już odchowane :lol: Waszka, Ty tak serio-serio? :cool3: <poszła pakować Kaśkę> :evil_lol: [quote name='Andzike']Mantis zrobiła lepsze zdjęcia :) ale Dafne jest tak cudna, ze nie wierzę, zeby ktos sie w niej nie zakochal !!! Dziękuję :) Pan fotograf naprawdę się starał, ale wybrali chyba najgorszą fotkę, którą grafik całkiem zepsuł. No trudno, na MP świat się nie kończy ;) Nie mam wątpliwości, że się ludzie będą zakochiwać w tym cudzie natury :) Quote
malawaszka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 TAK!!! Poproszę jedną TAKĄ Kasię :grins: Quote
leni356 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 malawaszka napisał(a):TAK!!! Poproszę jedną TAKĄ Kasię :grins: Kasia jest boska, sama ją chciałam, ale Mantis i tak nie odda :) A tak w ogóle Kasia planuje mieć własne schronisko - psiaki chce ratować Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 leni356 napisał(a):A tak w ogóle Kasia planuje mieć własne schronisko - psiaki chce ratować Super, że takie fajne dzieciaki rosną :D Quote
Mantis Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Jedną? Hmm. To moja Kaśka odpada, bo to takie 2x1 ;) Znaczy - duuużo diabełka z domieszką anioła No ja mam taką cichą nadzieję, że zanim Kasia dorośnie to schroniska będą tylko wspomnieniem. Quote
leni356 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Przyszło 50 zł dla Dafne od Afik - bardzo dziękujemy :loveu: :Rose: Mantis, przelewam od razu do Ciebie, zapisz w pierwszym poście :loveu: Quote
zerduszko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Waszka, a Oliwia też zapowiada się całkiem dobrze ;) Quote
malawaszka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 zerduszko napisał(a):Waszka, a Oliwia też zapowiada się całkiem dobrze ;) a różnie to z nią bywa, no ale zrzucam na karb wieku :evil_lol: chociaż nie wiem czy Iga nie ma lepszego podejścia bo ona się sama dogadała z Luną - Oliwia tak nie potrafiła, albo Luna tak nie potrafiła - diabli wiedzą, tylko znowu Igą się tyle nie zajmuję jak Oliwią i nie mam na nią takiego wpływu, żeby jej pro psie pranie mózgu zrobić :lol: Quote
rodzice Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 podajcie mi numer konta na Dafne - mam rozliczony bazarek . Quote
Mantis Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Afik, bardzo dziękuję :loveu: rodzice, Tobie również :loveu: (nr. konta zaraz poleci na PW :)) Waszka, no i sprawa się rypła :evil_lol: Kaśce robiłam psie pranie mózgu od kołyski :lol: Dafne dziękuję i przesyła buziaka :buzi: Dziewczyny mają nowego kolegę Były nim bardzo zaintrygowane To zdjęcie wcale nie oznacza tego co sugeruje ;) Wszystkie zwierze z tej sesji przeżyły i mają się dobrze :lol: Quote
Mantis Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 <Mantis kuuusi> :eviltong: Andzike, specjalnie dla Ciebie. Dafne z kawałkiem kociaka :lol: Quote
Andzike Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Jestem absolutnie, całkowicie i do końca zakochana ...:loveu::loveu::loveu: Ona musi trafić do Wawy. A ja będę najbardziej upierdliwym po-wizytatorem na świecie :evil_lol: Quote
Mantis Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Przepraszam za opóźnienie, poleciało. Bardzo dziękuję :) Andzike napisał(a): A ja będę najbardziej upierdliwym po-wizytatorem na świecie :evil_lol: I o to chodzi :lol: Strzeżcie się adopterzy ze stolicy :razz: Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zdecydowanie najlepiej byłby domek z Wwy lub okolic. Wożenie psiaków mnie dobija. No i wizyty poadopcyjne łatwiejsze Quote
malawaszka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 wow ale fajne!!!! i kjujina nie jedzą??!! :mdleje: bosszzz to tylko u mnie taka dzika dzicz :cry: Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zapraszamy na bazarek dla naszych kudłaczków kudłatych :) http://www.dogomania.pl/threads/182375-Ciuszki-Abercrombie-Zara-ksiAE-A-ki-smycze-przysmaki-Dla-KudA-aczy-Do-31-III Quote
Andzike Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mantis napisał(a): I o to chodzi :lol: Strzeżcie się adopterzy ze stolicy :razz: Ciiii... bo wystraszysz ;) ja bardzo miła jestem ;) A jakiego mam milego psa ;) Quote
zerduszko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 malawaszka napisał(a):wow ale fajne!!!! i kjujina nie jedzą??!! :mdleje: bosszzz to tylko u mnie taka dzika dzicz :cry: A miałaś króla? Mojego wsie na pocz. chcą poznać, mniej lub bardziej, a potem luz. Jedynie z astakiem nie sprawdzałam, bo choćby chciał się tylko królikiem pobawić, to mogłoby się tragicznie skończyć ;) Quote
leni356 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zerduszko napisał(a):A miałaś króla? Mojego wsie na pocz. chcą poznać, mniej lub bardziej, a potem luz. Jedynie z astakiem nie sprawdzałam, bo choćby chciał się tylko królikiem pobawić, to mogłoby się tragicznie skończyć ;) A jaką wagę ma astek? Quote
Recommended Posts