Mantis Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Andzike i rodzice, Dafne baaardzo dziękuje :loveu: [quote name='malawaszka']i co i co? urywają sie telefony? No właśnie nie. Hmm, może ludzie jeszcze wychodzą z szoku po zobaczeniu taaakich cudów :evil_lol: I ja mam już swój egzemplarz :) Ale skanera brak, więc za momencik wstawię, tylko przerobię z pdf'a. Quote
leni356 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Mantis napisał(a): No właśnie nie. Hmm, może ludzie jeszcze wychodzą z szoku po zobaczeniu taaakich cudów :evil_lol: Ja myślę że ludzie dopiero tachają swoje egzemplarze do domów, jeszcze nie zaglądali. Pierwszy dzień w kioskach Quote
Andzike Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja też już widzialam :D :D :D Pięęęękne kudlaczki - telefony się na pewno rozdzwonią :D Quote
Mantis Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nasze gwiazdy :loveu: Klik otwiera obrazek w rozmiarze pozwalającym na dokładniejsze zobaczenie naszych kudłatków :) Quote
leni356 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Madallena mówiła że Sparky wyskoczył z wanny :) Quote
Mantis Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Pewnie się obawiał, że go tam "złapią" paparazzi :lol: Quote
Onaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A co to za Sparky ? Nie widziałam go chyba na wątku kudłaczy. Quote
leni356 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dogo07 napisał(a):A co to za Sparky ? Nie widziałam go chyba na wątku kudłaczy. Sparky jest od Taubiego, chyba go nie wrzucał na kudłacze. On był znaleziony razem ze Statoilem, a Statoil już w domu, Sparky czeka Quote
rodzice Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 mam przed sobą Mojego Psa - Dafne na fotce wyszła niezbyt korzystnie moim zdaniem - wyglada jakby nie miala ogonka . Tutaj w swoim watku ma fajniejsze fotki . No ale miejmy nadzieje ze znajdzie domek i ktoś zakocha sie w niej patrzac na zdjęcie a oszaleje na jej punkcie jak ja zobaczy na zywo . Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 no ja nie chciałam krytykować, ale widać, że najwazniejsze były reklamy... nie podoba mi się sposób powycinania psów, ale nie marudzę i zaciskam :kciuki: jak ktoś ma pokochać psiaki to pokocha!!! Quote
leni356 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No nie mają dobrego grafika bo rażą też dorobione obróżki. Quote
rodzice Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 no własnie się dziwiłam dlaczego taka wielką jej dałyscie Quote
Mantis Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 No i cisza :shake: Grafik ściął Dafne bardziej niż fryzjer A obróżki... no cóż, musiały być widoczne, nie ;) Bajka miała różową, a Dafne czarną. No i nie były w rozmiarze XXL :lol: Dafne nadal kokietuje wszystkich wokół, rodzinę, sąsiadów, gości, koty też już owinęła wokół pomponika :loveu: Kochany cudaczek :) Quote
rodzice Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 z mojego bazarku na dafne bedzie 18 zl - nie wiele ale zawsze coś . Quote
Mantis Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 rodzice, bardzo dziękuję :loveu: Grosik do grosika i będzie sterylka :) Taka z niej pieszczocha :lol: Głaskaj, głaaaskaj Eeej, nie przestawaj! Błogo mi :fadein: Uwielbiam jej kudłate łapki :) Quote
Mantis Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Był jeden telefon w sprawie adopcji Bajki. O Dafne nikt jeszcze nie pytał. Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 co za bezsens :shock: patrzyłam w starych wydaniach MP i tam były normalne ogłoszenia adopcyjne - a tu dwie strony zrobili i ważniejsza reklama... szkoda słów... Quote
leni356 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a):co za bezsens :shock: patrzyłam w starych wydaniach MP i tam były normalne ogłoszenia adopcyjne - a tu dwie strony zrobili i ważniejsza reklama... szkoda słów... No niestety teraz reklama rządzi wszystkim :shake: Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Taka laleczka i takie zdjęcie jej dali!! Ja jej szukam jak durna, nie poznałam :( Quote
Recommended Posts