Dafnomania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ładna .... trochę podobna... tylko oczy ma takie jasne... (ale wybredna baba - co ?) chodzi o ten "strzał w serce" i całkowitą akceptacje (jak zobaczyłam Dafne na allegro to przypaliłam zupę :oops:) Ktoś wie coś o niej? Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 hmm ;) poszukam trochę klonów :D a nie może być samiec? te rodowodowe, jeden wystawowy i darmo... poszukam i może znajdę ;) Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 24. Cudna, puchata Dajtusia - DT w Siedlcach Kontakt w sprawie adopcji: 692 677 335[FONT=Tahoma] begin_of_the_skype_highlighting 692 677 335 end_of_the_skype_highlighting[/FONT] ta jest cudna :D na wątku kudłacze w potrzebie ;) czy musi być czarny? ;) Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 58. Pixi - Łódź numer chip: 985121017341290 imię: Pixi płeć: suka wiek: ok. 5 lat wielkość: srednia rasa: mix data przyjęcia: 2010-02-05 kwarantanna do 2010-02-19 przebywa w boksie: zwierzętarnia opis: Pixi to spokojna, kudłata sunieczka. Pixi źle znosi pobyt w schronisku, leży w jednym miejscu, nie reaguje na wołanie, na pewno czuje się niepewnie w nowym miejscu. Czy ktoś poszukuje tej suni? albo ta? też z kudłaczy ;) Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 60. Frida - Warszawa Frida- to jest dopiero cudowny pies! Lgnący jak przylepa i magnes. Czarny jak węgielek z oczami- jak 2 bursztynki. Niepowtarzalna, nietypowa. Nieduża, bo do kolana. Frida jest przekochaną psiną, która przytula się do każdego, wdzięczy się, ale nie jest nachalna. Umie zachować czystość w domu. Uwielbia dzieci. Jest po sterylizacji. Przebywa w domu tymczasowym pod Warszawą. Ma około 2 lat. Kontakt: Ida 600 101 446 begin_of_the_skype_highlighting 600 101 446 end_of_the_skype_highlighting, Ela 889 174 935 begin_of_the_skype_highlighting 889 174 935 end_of_the_skype_highlighting Więcej zdjęć: http://ostrow.schronisko.net/adopcja-id-38655.html Quote
Dafnomania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Marta67']... a nie może być samiec? te rodowodowe, jeden wystawowy i darmo... ... QUOTE] propozycja bardzo kusząca.... ale musi być sunia, z różnych względów .... zawsze miałam suczki, raz mama przygarneła psa i mieliśmy parkę; podnosi łapę "psik" a jak będzie "psikał" po jeszcze młodych drzewkach na działce to do emerytury się nie doczekamy "choinek", suczki są bardziej przylepki i nie latają za "cieczkami", sytuacja w domu powinna zachować równowagę dwa na dwa.... to tak w skrócie Quote
malawaszka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Dafnomania']Ładna .... trochę podobna... tylko oczy ma takie jasne... (ale wybredna baba - co ?) nooo :roll: Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jak ja to lubię: ta nie tamta nie, ta ma oczy za jasne... Zaczynam tęsknić za czasami,kiedy ludzie musieli schodzić nogi po schroniskach,znaleźć psiego przyjaciela,tak jak my to robimy...Polecam Paluch: 2,5 tys psów do wyboru do koloru :)Dafnomania napisał(a):Ładna .... trochę podobna... tylko oczy ma takie jasne... (ale wybredna baba - co ?) chodzi o ten "strzał w serce" i całkowitą akceptacje (jak zobaczyłam Dafne na allegro to przypaliłam zupę :oops:) Ktoś wie coś o niej? Quote
Dafnomania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='mshume']Jak ja to lubię: ta nie tamta nie, ta ma oczy za jasne... Zaczynam tęsknić za czasami,kiedy ludzie musieli schodzić nogi po schroniskach,znaleźć psiego przyjaciela,tak jak my to robimy...Polecam Paluch: 2,5 tys psów do wyboru do koloru :) Dziękuje za polecenie Palucha :) to kiedyś tak mało było psów... (?) o wybrednej babie napisałam bo musiałam dodać sobie trochę uśmiechu i dystansu (w tej sutuacji)- to nie była zachęta do linczu to nutka ironii w Twojej wypowiedzi czy mi się wydaje... Napisałam to co widzę i nie zależy mi na tym by psa jak się znudzi oddać do schroniska bo ma łatkę nie w tym miejscu co powinien. Pytałam jeszcze czy ktoś może więcej wie o Kloniku? Nie mogę się dodzwonić tam. Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Widzę,ze nikt Ci nie powiedział,ze takie problemy znikają po kastracji psa.A jako właścicielka psa, mogę Cię zapewnić,ze te gadki o suczkach bardziej przylepkowatych to jakies zabobony w stylu: suka musi mieć raz małe ;)Dafnomania napisał(a):[quote name='Marta67']... a nie może być samiec? te rodowodowe, jeden wystawowy i darmo... ... QUOTE] propozycja bardzo kusząca.... ale musi być sunia, z różnych względów .... zawsze miałam suczki, raz mama przygarneła psa i mieliśmy parkę; podnosi łapę "psik" a jak będzie "psikał" po jeszcze młodych drzewkach na działce to do emerytury się nie doczekamy "choinek", suczki są bardziej przylepki i nie latają za "cieczkami", sytuacja w domu powinna zachować równowagę dwa na dwa.... to tak w skrócie Quote
zerduszko Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mshume napisał(a):Widzę,ze nikt Ci nie powiedział,ze takie problemy znikają po kastracji psa.A jako właścicielka psa, mogę Cię zapewnić,ze te gadki o suczkach bardziej przylepkowatych to jakies zabobony w stylu: suka musi mieć raz małe ;) Dokładnie, jedna moja suka jest całkiem niedotykalska, druga jak ją najdzie to lubi... Za to moi tymczasowicze same pieszczochy :loveu: Quote
rodzice Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Info dla ewentualnych zainteresowanych tybetkami biały urodził się 27.04.2008 roku , czarny zas 08.11.2008 roku . Czarny moim skromnym zdaniem to urodzony champion , o idealnej budowie , wzorcowych proporcjach , bardzo przytulasny , podporzadkowany białemu . Czarny moze isc do domu jako kolejny pies , biały ma przywódczy charakter . Obydwa chodzily na tresure i brały udział w zawodach agility więc podstawy juz maja jesli ktos miałby ochote tak spedzać czas z psem . Quote
rodzice Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 co do charakteru suk - mam córke i matke - mama przychodzi na mizianie kiedy ma sama na to ochote , w innym razie zwiewa , córka ochote ma cały czas i to my przed nia zwiewamy :lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mshume napisał(a):Widzę,ze nikt Ci nie powiedział,ze takie problemy znikają po kastracji psa.A jako właścicielka psa, mogę Cię zapewnić,ze te gadki o suczkach bardziej przylepkowatych to jakies zabobony w stylu: suka musi mieć raz małe ;) no ale sikanie na drzewka nie znika po kastracji - tego mi nie wmówisz :evil_lol: aaa no i uwaga!!!! znam suki które też sikają na drzewka i to całkiem wysoko potrafią :lol: Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 i ja też poprę teorię, że to, że suki są bardziej przylepne to mit... moja Kora tylko czasem ma ochote na pieszczoty... i kiedy chce to przychodzi i pakuje się na kolanka, w innym wypadku jakoś nie zauważam, zeby pieszczoty sprawiały jej jakąś szczególną przyjemność (no oprócz brzuczka ;) ) po kastracji psiak nie lata za cieczką ;) a co myślicz o tych suczkach co je wstawiłam? :) Quote
rodzice Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 malawaszka napisał(a):no ale sikanie na drzewka nie znika po kastracji - tego mi nie wmówisz :evil_lol: aaa no i uwaga!!!! znam suki które też sikają na drzewka i to całkiem wysoko potrafią :lol: moja Akira pieknie sika z podniesiona noga hi hi , nawet kiedys w tej sprawie jechałam z nia do weta alle mnie uspokoil ze to calkiem normalne zwłaszcza u suk dominujacych Quote
rodzice Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 niestety coś nadal blokuje i wiadomosci wysłac nie moge :cool3: mam taki komunikat You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created. Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cioteczka, to Ty : You, musisz wyczyscic skrzynke :) Quote
Andzike Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 rodzice napisał(a):niestety coś nadal blokuje i wiadomosci wysłac nie moge :cool3: mam taki komunikat You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created. Rodzice, wyczyść skrzynkę :) Quote
rodzice Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mła ? hi hi no tak szkołe skonczylam dawno temu ale na pania od angielskiego przysiegam nie rzucalam kamieniami :oops::evil_lol: Quote
rodzice Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 poszło , ale na angielski i tak sie nie zapisze zeby sobie odswierzyć - szkoda siana i tak nic nie zapamiętam Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Rodzice, po co lekcje. Najlepiej poogladac filmy na DVD z podpisami, bez lektora. Serio :) Quote
Recommended Posts