mshume Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Zerduszko, a skąd masz takie wieści ;) Mantis zajęta, ma dużą uroczystosc rodzinną. Quote
Onaa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 zerduszko napisał(a):Czyżby Dafne zostawała w DT na stałe?? Chyba raczej nie, na ratunek czekają kolejne kudłacze :(. Quote
zerduszko Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mshume napisał(a):Zerduszko, a skąd masz takie wieści ;) Mantis zajęta, ma dużą uroczystosc rodzinną. Cooo?? Przeca tam na końcu jest pytajnik, nawet 2 ;) Quote
Mantis Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 zerduszko napisał(a):Czyżby Dafne zostawała w DT na stałe?? Nooo.... tak :loveu: Decyzja nie była łatwa, właśnie ze względu na inne kudłacze w potrzebie, ale kochamy ją bardziej niż bardzo i ta miłość rozłożyła rozsądek na łopatki :roll: Dziękuję wszystkim za troskę o los Dafne :) Pytanie do darczyńców Dafne... Czy zgodzicie się, żeby pieniążki ze skarpety Dafne, zostały przelane do skarpety kudłaczy? Quote
rodzice Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 O rany Aniu ! Gratuluje wspaniałego psa ! Tak troche czułam po kosciach ze jej nie oddacie bo to absoltnie fantastyczne psy . Pozwólcie zatem ze troszke poagituje bo sprawa jest bardzo pilna - otóż moja dobra koleżanka musi pilnie znależć dom dla 2 rodowodowych tybetów , poniewaz jest w ciazy bardzo źle sie czuje - wystąpila nadwrażliwośc , dusi sie a leki które bierze zagrazaja jej dziecku , pediatra , alergolog i ginekolog zgodnie twierdza ze musi natychmiast usunąc psy z domu . Bardzo proszę pomózcie ! Jeden psiak jest identyczny jak Dafne - to chlopcy , po szkoleniu , mlodzi , strarszy juz byl wystawiany , mlodszy jeszcze nie . To rewelacyjna okazja dla kogos kogo nie stać na rasowego psa a kto mógłby pokochać i zaopiekować sie takim pieskiem . Sprawa jest bardzo pilna . Quote
zerduszko Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Piękne psy, jak one są duże??] Też miałam przeczucie, że miłość uniemożliwi oddanie Dafne :loveu: Quote
Dafnomania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tego się obawiałam.... :-(, ktoś musiał w końcu mieć złamane serce. Mantis, wszystkiego dobrego.... Quote
leni356 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 W Dafne nie da się nie zakochać :fadein: Jeśli darczyńcy się zgodzą na przekazanie funduszy to z naszych kudłatych nieszczęść w największej potrzebie jest teraz Ponka: http://www.dogomania.pl/threads/185205-PONKA-z-DOBROCINA-wiele-tam-zgin%C4%99%C5%82o-ona-nadal-czeka-na-ratunek.-Mo%C5%BCe-zdarzy-si%C4%99-cud Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dafnomania,miłość nie wybiera. Gdzieś tam, twój psiak czeka na Ciebie.:calus: Ja widziałam nawet tu na forum sunię, klon Dafne :) Quote
leni356 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mshume napisał(a):Dafnomania,miłość nie wybiera. Gdzieś tam, twój psiak czeka na Ciebie.:calus: Ja widziałam nawet tu na forum sunię, klon Dafne :) Piękne są też te tybety które Rodzice wstawiła - cuda Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 wow, a to niespodzianka!!!:) bardzo sie cieszę!!!:) Quote
malawaszka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mantis no i w końcu się stało :lol: sto lat :laola: Quote
caha Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 no to super :)))) mantis gratuluję - tak czułam ;) Quote
Dafnomania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='mshume']Dafnomania,miłość nie wybiera. Gdzieś tam, twój psiak czeka na Ciebie.:calus: Ja widziałam nawet tu na forum sunię, klon Dafne :) mshume dzięki za :calus:... ... już myślałam że jestem powietrzem albo mnie tu nie było .... :???: "0" jakiegoś maila (choć wcześniej był kontakt) "nie, dziękujemy..." to takie proste i nic nie kosztuje Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 cudownie, że Dafne zostaje w dt :D Dafnomania może zstanowiłabyś się nad którymś z tych tybetańczyków? albo zajzyj na kudłacze w potrzebie i może tam? ;) Quote
leni356 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tybetańczyki mają cudowny charakter. Ten czarny tybet to prawie klon Dafne, piękne są. Quote
Igam Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Dafnomania'] ... już myślałam że jestem powietrzem albo mnie tu nie było .... :???: "0" jakiegoś maila (choć wcześniej był kontakt) "nie, dziękujemy..." to takie proste i nic nie kosztuje zgadzam się z Tobą, dlatego także pytałam o sunie, bo dziwił mnie brak odpowiedzi ale tu dobro psiaka jest najważniejsze a tak już z czystej ciekawości - odbyła się u Ciebie ta wizyta przedadopcyjna? jeśli dalej szukasz Tego Jedynego lub Jedynej ;) to znam taki "mały domek" :) gdzie z pewnością znajdziesz Przyjaciela Quote
Dafnomania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Igam napisał(a):... a tak już z czystej ciekawości - odbyła się u Ciebie ta wizyta przedadopcyjna? nie.... myślałam, że ze względu na sterylkę tak się wszystko przeciąga Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dafnomania poszukaj trochę na dogo tu są setki cudnych psiaków, które czekają na ukochaną Panią / Pana ;) Quote
Dafnomania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Marta67 napisał(a):... Dafnomania może zstanowiłabyś się nad którymś z tych tybetańczyków? ... On nie jest suczką.... :( jak bym się nie starała suczką nie będzie .... gdyby był suczką to pewnie bym się nie zastanawiała tylko łapała za telefon na TT mnie nie stać (pewnie koło 2 tyś. kosztuje - nie orjętuję się) i nie wiem co mam ze sobą zrobić :wallbash:... chyba yorka z pseudo kupię :flaming: Quote
malawaszka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='malawaszka']kobity! Klon Dafne w schronie w Łodzi - jeszcze kwarantanna, ale może jak domków więcej chętnych jest to ... no zobaczcie same jaki cukierek!!! http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4581 a ta niunia z Łodzi co? nieładna? Quote
Recommended Posts