Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Czyżby Dafne zostawała w DT na stałe??

Nooo.... tak :loveu:

Decyzja nie była łatwa, właśnie ze względu na inne kudłacze w potrzebie, ale kochamy ją bardziej niż bardzo i ta miłość rozłożyła rozsądek na łopatki :roll:

Dziękuję wszystkim za troskę o los Dafne :)

Pytanie do darczyńców Dafne... Czy zgodzicie się, żeby pieniążki ze skarpety Dafne, zostały przelane do skarpety kudłaczy?

Posted

O rany Aniu ! Gratuluje wspaniałego psa ! Tak troche czułam po kosciach ze jej nie oddacie bo to absoltnie fantastyczne psy .
Pozwólcie zatem ze troszke poagituje bo sprawa jest bardzo pilna - otóż moja dobra koleżanka musi pilnie znależć dom dla 2 rodowodowych tybetów , poniewaz jest w ciazy bardzo źle sie czuje - wystąpila nadwrażliwośc , dusi sie a leki które bierze zagrazaja jej dziecku , pediatra , alergolog i ginekolog zgodnie twierdza ze musi natychmiast usunąc psy z domu . Bardzo proszę pomózcie ! Jeden psiak jest identyczny jak Dafne - to chlopcy , po szkoleniu , mlodzi , strarszy juz byl wystawiany , mlodszy jeszcze nie . To rewelacyjna okazja dla kogos kogo nie stać na rasowego psa a kto mógłby pokochać i zaopiekować sie takim pieskiem . Sprawa jest bardzo pilna .

Posted

mshume napisał(a):
Dafnomania,miłość nie wybiera. Gdzieś tam, twój psiak czeka na Ciebie.:calus: Ja widziałam nawet tu na forum sunię, klon Dafne :)

Piękne są też te tybety które Rodzice wstawiła - cuda

Posted

[quote name='mshume']Dafnomania,miłość nie wybiera. Gdzieś tam, twój psiak czeka na Ciebie.:calus: Ja widziałam nawet tu na forum sunię, klon Dafne :)

mshume dzięki za :calus:...
... już myślałam że jestem powietrzem albo mnie tu nie było .... :???:
"0" jakiegoś maila (choć wcześniej był kontakt) "nie, dziękujemy..." to takie proste i nic nie kosztuje

Posted

cudownie, że Dafne zostaje w dt :D

Dafnomania może zstanowiłabyś się nad którymś z tych tybetańczyków?
albo zajzyj na kudłacze w potrzebie i może tam? ;)

Posted

[quote name='Dafnomania']
... już myślałam że jestem powietrzem albo mnie tu nie było .... :???:
"0" jakiegoś maila (choć wcześniej był kontakt) "nie, dziękujemy..." to takie proste i nic nie kosztuje

zgadzam się z Tobą, dlatego także pytałam o sunie, bo dziwił mnie brak odpowiedzi
ale tu dobro psiaka jest najważniejsze
a tak już z czystej ciekawości - odbyła się u Ciebie ta wizyta przedadopcyjna?

jeśli dalej szukasz Tego Jedynego lub Jedynej ;) to znam taki "mały domek" :) gdzie z pewnością znajdziesz Przyjaciela

Posted

Igam napisał(a):
... a tak już z czystej ciekawości - odbyła się u Ciebie ta wizyta przedadopcyjna?

nie.... myślałam, że ze względu na sterylkę tak się wszystko przeciąga

Posted

Marta67 napisał(a):
...
Dafnomania może zstanowiłabyś się nad którymś z tych tybetańczyków?
...

On nie jest suczką.... :(
jak bym się nie starała suczką nie będzie .... gdyby był suczką to pewnie bym się nie zastanawiała tylko łapała za telefon
na TT mnie nie stać (pewnie koło 2 tyś. kosztuje - nie orjętuję się) i nie wiem co mam ze sobą zrobić :wallbash:... chyba yorka z pseudo kupię :flaming: