Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dafnomania napisał(a):
TAAKKK to ja.
Jak nie ona to żadna!!!:placz::placz:
Rozmawiałam z p. Anią (mam nadzieję że pozbędziemy się tego "p.") i zna trochę naszą historię.

{Mam pomysł na zbieranie pieniążków dla piesków (srerylka, hotelik czy co tam jeszcze).... priv wyślę później ... jak dojdę co i jak się wpisuje na tym forum (taka moja cicha pomoc do tego mogą się przyczynić "ludzie wielkiego serca- forum" z Warszawy). Nie chcę o tym pisać na forum bo nie mam zamiaru wchodzić Wam z BUTAMI w "społeczność" - nie wiem jeszcze z kim rozmawiałam z forum (domysły)}

to ja "matka polka - wariatka":ices_bla:

Rany - witamy Cię bardzo serdecznie matko Polko wariatko - tutaj wiecej takich wariatek wiec witaj w klubie . Trzymam za Was kciuki .

Posted

Noo, foty już na dysku, a to połowa sukcesu ;) Wizytator przedadopcyjny zapracowany, więc wizyta będzie jak złapie oddech :)

Na wątku może trochę ucichło, za to sama Dafne głooośna :evil_lol:
Zazwyczaj psy protestowały szczekaniem jak wychodziłam, Dafne w ten sposób wita.
Szczekanie to nic, uwielbiam jej mruczenie :loveu: Mrrruczy kiedy jest zadowolona, ale też kiedy coś jej się nie podoba, więc trzeba się nauczyć języka dafnowego :cool3:
Z Fizią stosunki poprawne, ale Fiziulec jest bardzo zazdrosny i uzurpuje sobie prawo do Mantis. Dafne oczywiście nic sobie z tego nie robi ;) Ale widać, że chętnie by pohasała z jakimś psiakiem, bo aż piszczy na widok psów wszelakich na spacerkach.

No i z kim będę się kłócić jak pojedzie? Bo jedno z mruczeń jest w kłótliwym tonie ;)

Posted

Nudzić się z nimi nie sposób :lol: A jak chętnie Mantis do domu wraca :D

Słownik to nowy domek musi opracować sobie sam. Nie ma lekko :diabloti:

Dla zniecierpliwionych :) Opłacało się czekać? :eviltong:

Kanapa jest najlepsza do przytulanek :)

A jak nie kanapa to zawsze coś miękkiego na podłodze się znajdzie :lol:

A to jest to, co Dafne lubi robić najbardziej.... bieeegać :multi:

(Tak, tak, to po lewej to delektująca się dotykiem uschniętej trawy Fizia :evil_lol:)

Posted

Ale Dafne jest cudna :).
Marzy mi się czasami drugi psiak, właśnie sunia, bo nigdy suni nie miałam, i byłaby wtedy podobna do Dafne :). Taka słodka przytulajka.

Posted

Śliczności... do miziania.... :iloveyou:
Jak ja wytrzymam .... chyba oszaleję ...Jeszcze jej nie widziałam na żywo a czuję jakbym dziecko gdzieś zostawiła (no wiem że w dobrych rękach ale... )
Co do słownika to bardzo się cieszę, zawsze lubiłam pogadać z kim inteligentnym :cool3:, na pewno sobie pomruczymy. ;)

Nie wiem co się stanie, mam nadzieję że będzie ok.
Dla wszystkich wspierających Dafne za to że ją zauważyłyście :Rose:.
Oczywiście buziaki dla Dafuni.:lol:

Posted

Mantis napisał(a):
... Wizytator przedadopcyjny zapracowany, więc wizyta będzie jak złapie oddech :) ....

:nerwy:
uuuuffff....
więc jest nadzieja... może Dafnomania nie została skreślona z listy kandydatów.

Cicho tu u nas - nie słychać pazurków na podłodze.... :Dog_run:

Posted

Ula, wysłałam PW.

Cisza? No to proszę bardzo - przeprosinowy pakiecik zdjęć :)

Jak koleżanka Fizia aportować uwielbia, tak Dafne to w ogóle nie interesuje, ale... uwielbia kiedy Fizia aportuje :lol: Bo wtedy można za Fizią gonić i fikać koziołki ;)
Kiedy Fizia zamordowała piłeczkę, Dafne przyniosła patyczek, żeby rzucić kumpeli, no bo tak biegać bez celu damie nie wypada :cool3:

Posted

piękna Dafne jak masz tyle domków chetnych, to moze pomożesz koleżankom? :) i odstąpisz kilka, które nie są Ci potrzebne?
Dafnomania trzymam kciuki żeby się wszystko udało :)
jeśli oczywiście masz złote klamki :D albo chociaż ciepłe posłanko i pełną miseczkę ;) myślę, ze Dafne zostawi złote klamki na rzecz własnego ludzia ;)

Posted

Marta67 napisał(a):
piękna Dafne jak masz tyle domków chetnych, to moze pomożesz koleżankom? :) i odstąpisz kilka, które nie są Ci potrzebne?
Dafnomania trzymam kciuki żeby się wszystko udało :)
jeśli oczywiście masz złote klamki :D albo chociaż ciepłe posłanko i pełną miseczkę ;) myślę, ze Dafne zostawi złote klamki na rzecz własnego ludzia ;)

Złote to one chyba nie są (klamki). Posłanko ... chciałam już kupować (po poprzednim piesku powędrowało do przytuliska) i szykować mięsko do zamrażalnika ... ale nie wiem ... chyba jeszcze trzeba poczekać... Jak powiedzą NIE ! bo nie mam domu z ogrodem i mam 2 letnie dziecko :stop:

Dzięki za kciuki :-)