malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='mshume']Andy, tu mnie masz:oops: Ale mój ukochany TZ robi to bez pasji, rozumiesz ?:diabloti:My bysmy pewnie wszystkie chciały,żeby nasz TZ był taki, jak Eldad75 :evil_lol:: http://www.youtube.com/watch?v=_LqSHfkLvHk&feature=player_embedded pobeczałam się... znowu... :oops: cudowne! [quote name='leni356']Mój TZ też wszędzie pojedzie, ale czasami jego mina jest gorsza niż tysiąc słów :) ooo dokładnie to samo u mnie [quote name='mshume']Mój WYMOWNIE milczy. No ale, mimo zmęczenia nie odmówi, chociaż wiem,ze robi to raczej dla mnie,nie dla psów. Mało mężczyzn jest tak pozytywnie psiozakręconych jak my ;) chyba mamy jednego TZta narzekają, obrażają się, milczą, odgrażają się, że to że tamto a potem o: mój TZ i nasze dwa tymczasy :lol: Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 No przecież widać,że ich nic a nic nie lubi:eviltong: ps. Malawaszka znowu sznupkowa bieda :( Biorę stamtąd Pchłę za parę dni: http://www.przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Snapi.html Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 o boże :( i gdzie ja znajdę kogoś kto weźmie na tymczas takiego psiaka :( wiem o nim już wiem, tylko nie mam pomysłu... na trzeciego u mnie to już TZ na pewno nie pójdzie, a te co mam wygląda na to, że posiedzą jeszcze :( kochana możesz się o niego wypytać coś więcej jak tam będziesz? na ile lat go określają? Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Maddalena będzie, poproszę żeby dowiedziała się jak najwięcej. Tam z adopcjami słabiutko, a bida aż piszczy :( Quote
Andzike Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 mshume, to ta Pchełka co to w niedziele ją z Madallena zabieramy ? Ma swój wątek? Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 jeszcze nie, bo chciałam mieć pewność,że mi ją wydadzą. Zajmę się tym, ale chwilowo brak mi weny na dobreteksty, bo choruję. Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 to mają tam problem z wydawaniem psów do DT? czy hoteli? Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Nie ma czegos takiego jak DT, Maddalena na nimi pracuje ;) Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 o kurde to chyba spieprzyłam własnie bo wysłałam maila o tego sznaucerka z takim pytaniem... to co? tylko kasę chcą? wrrr we mnie to się zaraz gotuje... Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Nie martw się,zaraz napiszę do Pani,że jesteś moją koleżanką :) Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 nie pisz nic póki co bo nawet nie mam gdzie go zabrać, to tylko teoretycznie pytałam, no i ogólnie prosiłam o więcej info o nim, ja już kiedyś z nimi się kontaktowałam mailowo, tylko słaby ten kontakt był zaraz nas Dafne pogoni :scared: Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ah! przynajmniej Dafne jest na górze ;) właśnie dostałam odp. że zgłosił się właściciel tego sznaucerka - ma być w tym tyg spotkanie i rozmowa i dopiero wtedy zadecydują czy psiaka oddadzą - oceniają go na 15-16 lat, więc chyba lepiej dla staruszka byłoby jakby wrócił do domu, który zna - ponoć gość płakał w słuchawkę, tylko coś wcześniej zaniedbał tą narośl i słabo szukał... no trudno coś wyrokować nie znając sprawy od środka - zobaczymy Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Oby ta historia się dobrze skończyła. Może to ten typ, co to 'Ludzie, uciekajta, doktory jadą'. Quote
Mantis Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Dafne strzeliła focha :stop: :lol: Na ciocię Malawaszkę :eviltong: O, za to: malawaszka napisał(a):zaraz nas Dafne pogoni :scared: Bo ona jest baaardzo towarzyska, a skoro tyle cioteczek ją odwiedziło to liczyła na dłuuuugą sesję "drap mnie, ile zdołasz wytrzymać" :evil_lol: PS. Eldad75... :iloveyou: Quote
mshume Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Oj tak, Eldad.:loveu: Zbieram się,żeby do niego napisać,że ma fanki w Polsce:p Quote
Mantis Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Zaklinacz psów... :loveu: Jak już się zbierzesz, zapytaj czy nie chce wyemigrować do Polski :cool3: Quote
Dafnomania Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam wszystkich sympatyków Dafne :) Nie mogę się skoncentrować nad niczym bo ... ciągle myślę o Dafne. Wczoraj pokazałam zdjęcia z Allegro mojemu synkowi (2l.) skwitował "nasz pies". Nie mogę się już doczekać kiedy będziemy mogli ją zobaczyć, pogłaskać i.... kiedy zamieszka z nami (o ile się spodobamy jako przyszła rodzina). Proszę, trzymajcie kciuki. Pozdrawiam :lol: Quote
malawaszka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 hihi jak tylko zobaczyłam nowy nick jaki się tu pojawił to zacisnęłam :kciuki: i zaciskam dalej :) Quote
mshume Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 O, widzę że ktoś wypatrzył ślicznotkę. Cioteczka leni, na pewno przyjrzy się bliżej domkowi ;) Quote
Dafnomania Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mshume napisał(a):O, widzę że ktoś wypatrzył ślicznotkę. Cioteczka leni, na pewno przyjrzy się bliżej domkowi ;) :crazyeye: już się nie mogę doczekać... czekam i czekam .... przebieram nóżkami i czekam zapraszam ! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 No ja też patrzę -co to za nick:) Trzymam mocno kciuki!! Quote
zerduszko Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Taka rasowa laleczka :loveu: prędzej czy później musiał się ktoś zakochac - oprócz mnie oczywiście ;) Quote
Andzike Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ooooo !!! Zła ciotka Andzike dopiero zajrzala do Dafne a tu takie wieści ???? ;) Ktoś chce MOJĄ Dafne ????:))) Moją wirtualną niespelnioną miłość??? :))) Ktoś pokochal tego cudownego psiaka, w którym ja się zakochalam na zabój??? :)))) Jakoś to przełknę, bo widzę, ze jest szansa, ze trafi do Warszawy :D :D :D Quote
Dafnomania Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Andzike napisał(a):Ooooo !!! Zła ciotka Andzike dopiero zajrzala do Dafne a tu takie wieści ???? ;) Ktoś chce MOJĄ Dafne ????:))) Moją wirtualną niespelnioną miłość??? :))) Ktoś pokochal tego cudownego psiaka, w którym ja się zakochalam na zabój??? :)))) Jakoś to przełknę, bo widzę, ze jest szansa, ze trafi do Warszawy :D :D :D TAAKKK to ja. Jak nie ona to żadna!!!:placz::placz: Rozmawiałam z p. Anią (mam nadzieję że pozbędziemy się tego "p.") i zna trochę naszą historię. {Mam pomysł na zbieranie pieniążków dla piesków (srerylka, hotelik czy co tam jeszcze).... priv wyślę później ... jak dojdę co i jak się wpisuje na tym forum (taka moja cicha pomoc do tego mogą się przyczynić "ludzie wielkiego serca- forum" z Warszawy). Nie chcę o tym pisać na forum bo nie mam zamiaru wchodzić Wam z BUTAMI w "społeczność" - nie wiem jeszcze z kim rozmawiałam z forum (domysły)} to ja "matka polka - wariatka":ices_bla: Quote
Recommended Posts