Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mshume']Andy, tu mnie masz:oops: Ale mój ukochany TZ robi to bez pasji, rozumiesz ?:diabloti:My bysmy pewnie wszystkie chciały,żeby nasz TZ był taki, jak Eldad75 :evil_lol::
http://www.youtube.com/watch?v=_LqSHfkLvHk&feature=player_embedded

pobeczałam się... znowu... :oops: cudowne!

[quote name='leni356']Mój TZ też wszędzie pojedzie, ale czasami jego mina jest gorsza niż tysiąc słów :)

ooo dokładnie to samo u mnie

[quote name='mshume']Mój WYMOWNIE milczy. No ale, mimo zmęczenia nie odmówi, chociaż wiem,ze robi to raczej dla mnie,nie dla psów. Mało mężczyzn jest tak pozytywnie psiozakręconych jak my ;)

chyba mamy jednego TZta

narzekają, obrażają się, milczą, odgrażają się, że to że tamto a potem o:

mój TZ i nasze dwa tymczasy :lol:

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o boże :( i gdzie ja znajdę kogoś kto weźmie na tymczas takiego psiaka :( wiem o nim już wiem, tylko nie mam pomysłu... na trzeciego u mnie to już TZ na pewno nie pójdzie, a te co mam wygląda na to, że posiedzą jeszcze :(

kochana możesz się o niego wypytać coś więcej jak tam będziesz? na ile lat go określają?

Posted

nie pisz nic póki co bo nawet nie mam gdzie go zabrać, to tylko teoretycznie pytałam, no i ogólnie prosiłam o więcej info o nim, ja już kiedyś z nimi się kontaktowałam mailowo, tylko słaby ten kontakt był

zaraz nas Dafne pogoni :scared:

Posted

ah! przynajmniej Dafne jest na górze ;)

właśnie dostałam odp. że zgłosił się właściciel tego sznaucerka - ma być w tym tyg spotkanie i rozmowa i dopiero wtedy zadecydują czy psiaka oddadzą - oceniają go na 15-16 lat, więc chyba lepiej dla staruszka byłoby jakby wrócił do domu, który zna - ponoć gość płakał w słuchawkę, tylko coś wcześniej zaniedbał tą narośl i słabo szukał... no trudno coś wyrokować nie znając sprawy od środka - zobaczymy

Posted

Dafne strzeliła focha :stop: :lol: Na ciocię Malawaszkę :eviltong: O, za to:

malawaszka napisał(a):
zaraz nas Dafne pogoni :scared:

Bo ona jest baaardzo towarzyska, a skoro tyle cioteczek ją odwiedziło to liczyła na dłuuuugą sesję "drap mnie, ile zdołasz wytrzymać" :evil_lol:

PS. Eldad75... :iloveyou:

Posted

Witam wszystkich sympatyków Dafne :)
Nie mogę się skoncentrować nad niczym bo ... ciągle myślę o Dafne.
Wczoraj pokazałam zdjęcia z Allegro mojemu synkowi (2l.) skwitował "nasz pies".
Nie mogę się już doczekać kiedy będziemy mogli ją zobaczyć, pogłaskać i.... kiedy zamieszka z nami (o ile się spodobamy jako przyszła rodzina). Proszę, trzymajcie kciuki.

Pozdrawiam :lol:

Posted

mshume napisał(a):
O, widzę że ktoś wypatrzył ślicznotkę. Cioteczka leni, na pewno przyjrzy się bliżej domkowi ;)

:crazyeye:
już się nie mogę doczekać... czekam i czekam .... przebieram nóżkami i czekam
zapraszam !

Posted

Ooooo !!! Zła ciotka Andzike dopiero zajrzala do Dafne a tu takie wieści ???? ;)
Ktoś chce MOJĄ Dafne ????:))) Moją wirtualną niespelnioną miłość??? :))) Ktoś pokochal tego cudownego psiaka, w którym ja się zakochalam na zabój??? :))))
Jakoś to przełknę, bo widzę, ze jest szansa, ze trafi do Warszawy :D :D :D

Posted

Andzike napisał(a):
Ooooo !!! Zła ciotka Andzike dopiero zajrzala do Dafne a tu takie wieści ???? ;)
Ktoś chce MOJĄ Dafne ????:))) Moją wirtualną niespelnioną miłość??? :))) Ktoś pokochal tego cudownego psiaka, w którym ja się zakochalam na zabój??? :))))
Jakoś to przełknę, bo widzę, ze jest szansa, ze trafi do Warszawy :D :D :D

TAAKKK to ja.
Jak nie ona to żadna!!!:placz::placz:
Rozmawiałam z p. Anią (mam nadzieję że pozbędziemy się tego "p.") i zna trochę naszą historię.

{Mam pomysł na zbieranie pieniążków dla piesków (srerylka, hotelik czy co tam jeszcze).... priv wyślę później ... jak dojdę co i jak się wpisuje na tym forum (taka moja cicha pomoc do tego mogą się przyczynić "ludzie wielkiego serca- forum" z Warszawy). Nie chcę o tym pisać na forum bo nie mam zamiaru wchodzić Wam z BUTAMI w "społeczność" - nie wiem jeszcze z kim rozmawiałam z forum (domysły)}

to ja "matka polka - wariatka":ices_bla: