Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Zajączek pisanka jest boski, ale Dafne... ach Dafne...:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Cudnie wygladają:) A Dafne nie ucieka jak jest bez smyczy? Quote
rodzice Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 o rany jaki sliczny zajaczek dla Dafne . Teraz tylko super domku dla dziewczynek brakuje . Quote
leni356 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Wróciłam i od razu zaglądam do dziewczynek :) Cudeńka :) Mantis, jak tam ciasteczka? smakowały? Quote
leni356 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Przyszło 50 zł od Asi, wysyłam do Mantis Dostałyśmy zdjęcia z MP małe preview :) Źródło: "Mój Pies" Quote
rodzice Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dałam info na mojej stronie o Dafne , wczoraj znowu oferowałam ja chyba dość fajnej rodzince z dziećmi . Maja sie zastanowic . Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Piękny,uśmiechnięty pycholek. Zmykać mi do domu :) Quote
leni356 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jeszcze trochę czasu musimy poczekać na sterylkę, bo niedawno cieczka się skończyła :( Quote
Mantis Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dafne bardzo dziękuje cioci Asi i cioci rodzice :loveu: Mantis dziękuje Leni za wstawienie zdjęć :) [quote name='Ania+Milva i Ulver']A Dafne nie ucieka jak jest bez smyczy? Mamy niedaleko do ogrodzonego placu gdzie psiule mogą się wybiegać :) Dafne jest bardzo posłuszna, przybiega na każde zawołanie, no i muszę być w zasięgu wzroku. Z jednej strony to taki mały urwis, a z drugiej - bardzo grzeczna dziewczynka :) [quote name='mshume']Zmykać mi do domu :) Oj zmykać, zmykać, bo Mantis zakochuje się coraz bardziej :roll: No ale domek musi być idealny. Nie ma innej opcji :diabloti: Quote
Mantis Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Wstyd, że tyle czasu Dafne czekała na swój banerek. Niedobra Mantis :shake: Quote
mshume Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Niedobra Mantis, chowa suńkę przed światem. Spróbuję ją dodać do sygnatury, ale to dla mnie wyzwanie techniczne ;) Quote
Poker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 w jaki wieku jest Dafne i jaka duża? Mam co chwilę telefon w sprawie Neris, więc proponuje ludziom inne psy.Teraz mam 2 chętne domki. Pan chce koniecznie w typie pona, sunię do 2 -3 lat. Wygląda na to ,że dom super.Stracili po 14 latach ponach , który od 4. lat chorował na cukrzycę. Quote
Mantis Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Dziękuję, że pomyślałaś o małej diabliczce, to cudowny piesio :) Dafne jest młodziutka, wet ją ocenił na maks dwa lata. Jest troszeczkę mniejsza od Neris, 36cm. w kłębie. I z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu kochającemu domkowi, bo jest przyjazna w stosunku do dzieci, psów, kotów, a nawet królika :lol: Tylko to straszna pieszczocha, więc domek musi być przygotowany na wielogodzinne mizianie ;) Jeszcze tylko sterylka i może frunąć do swojego domku. (Buuu) PS. Mshume, świetnie sobie poradziłaś :) Wyrzuć [/quote] i będzie perfekcyjnie :) Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Poker napisał(a):w jaki wieku jest Dafne i jaka duża? Mam co chwilę telefon w sprawie Neris, więc proponuje ludziom inne psy.Teraz mam 2 chętne domki. Pan chce koniecznie w typie pona, sunię do 2 -3 lat. Wygląda na to ,że dom super.Stracili po 14 latach ponach , który od 4. lat chorował na cukrzycę. W typie pona jest też Mia, tylko mniejsza, no i niedaleko Wrocławia :) Quote
Mantis Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Mia jest tak piękna, że dech zapiera :loveu: Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mantis napisał(a):Mia jest tak piękna, że dech zapiera :loveu: Mia jest piękna, ale Mantis, Ty wiesz :D Dla mnie Dafne to cudo nad cudami :D Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Co z tymi domkami :mad::mad: Bo ja ją adoptuję, tylko najpierw musiałabym wyadoptować TZa :evil_lol: Dafne ma kilku obserwatorów na allegro Tak samo Mia - kilka osób się już interesowało, na razie nic Quote
Mantis Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Andzike napisał(a): Dafne to cudo nad cudami :D Uhm :loveu: leni356 napisał(a):Bo ja ją adoptuję, tylko najpierw musiałabym wyadoptować TZa :evil_lol: Hmm, mam to samo... kto wystawi allegro TZ? :diabloti: Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Proponuję Allegro zbiorcze, dodam mojego z kompletem ubrań:diabloti: Quote
Andy B. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mshume - zaskoczylas mnie :) TZ wozi Pusie po Wawie a Ty go na Allegro???:evil_lol: Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Andy, tu mnie masz:oops: Ale mój ukochany TZ robi to bez pasji, rozumiesz ?:diabloti:My bysmy pewnie wszystkie chciały,żeby nasz TZ był taki, jak Eldad75 :evil_lol:: http://www.youtube.com/watch?v=_LqSHfkLvHk&feature=player_embedded Quote
leni356 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mój TZ też wszędzie pojedzie, ale czasami jego mina jest gorsza niż tysiąc słów :) Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mój WYMOWNIE milczy. No ale, mimo zmęczenia nie odmówi, chociaż wiem,ze robi to raczej dla mnie,nie dla psów. Mało mężczyzn jest tak pozytywnie psiozakręconych jak my ;) Quote
Andzike Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='mshume']Andy, tu mnie masz:oops: Ale mój ukochany TZ robi to bez pasji, rozumiesz ?:diabloti:My bysmy pewnie wszystkie chciały,żeby nasz TZ był taki, jak Eldad75 :evil_lol:: http://www.youtube.com/watch?v=_LqSHfkLvHk&feature=player_embedded Boskie!!!! od wczoraj mam piasek pod powiekami, ale teraz to juz poplynelam... ;( Quote
Recommended Posts