Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dafne bardzo dziękuje cioci Asi i cioci rodzice :loveu:

Mantis dziękuje Leni za wstawienie zdjęć :)

[quote name='Ania+Milva i Ulver']A Dafne nie ucieka jak jest bez smyczy?
Mamy niedaleko do ogrodzonego placu gdzie psiule mogą się wybiegać :) Dafne jest bardzo posłuszna, przybiega na każde zawołanie, no i muszę być w zasięgu wzroku. Z jednej strony to taki mały urwis, a z drugiej - bardzo grzeczna dziewczynka :)

[quote name='mshume']Zmykać mi do domu :)
Oj zmykać, zmykać, bo Mantis zakochuje się coraz bardziej :roll: No ale domek musi być idealny. Nie ma innej opcji :diabloti:

Posted

w jaki wieku jest Dafne i jaka duża? Mam co chwilę telefon w sprawie Neris, więc proponuje ludziom inne psy.Teraz mam 2 chętne domki. Pan chce koniecznie w typie pona, sunię do 2 -3 lat. Wygląda na to ,że dom super.Stracili po 14 latach ponach , który od 4. lat chorował na cukrzycę.

Posted

Dziękuję, że pomyślałaś o małej diabliczce, to cudowny piesio :)
Dafne jest młodziutka, wet ją ocenił na maks dwa lata. Jest troszeczkę mniejsza od Neris, 36cm. w kłębie.
I z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu kochającemu domkowi, bo jest przyjazna w stosunku do dzieci, psów, kotów, a nawet królika :lol: Tylko to straszna pieszczocha, więc domek musi być przygotowany na wielogodzinne mizianie ;)

Jeszcze tylko sterylka i może frunąć do swojego domku. (Buuu)

PS. Mshume, świetnie sobie poradziłaś :) Wyrzuć [/quote] i będzie perfekcyjnie :)

Posted

Poker napisał(a):
w jaki wieku jest Dafne i jaka duża? Mam co chwilę telefon w sprawie Neris, więc proponuje ludziom inne psy.Teraz mam 2 chętne domki. Pan chce koniecznie w typie pona, sunię do 2 -3 lat. Wygląda na to ,że dom super.Stracili po 14 latach ponach , który od 4. lat chorował na cukrzycę.

W typie pona jest też Mia, tylko mniejsza, no i niedaleko Wrocławia :)

Posted

Co z tymi domkami :mad::mad: Bo ja ją adoptuję, tylko najpierw musiałabym wyadoptować TZa :evil_lol: Dafne ma kilku obserwatorów na allegro

Tak samo Mia - kilka osób się już interesowało, na razie nic

Posted

Andzike napisał(a):
Dafne to cudo nad cudami :D

Uhm :loveu:

leni356 napisał(a):
Bo ja ją adoptuję, tylko najpierw musiałabym wyadoptować TZa :evil_lol:

Hmm, mam to samo... kto wystawi allegro TZ? :diabloti:

Posted

Mój WYMOWNIE milczy. No ale, mimo zmęczenia nie odmówi, chociaż wiem,ze robi to raczej dla mnie,nie dla psów. Mało mężczyzn jest tak pozytywnie psiozakręconych jak my ;)