leni356 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='rodzice']tu nie chodzi o to ze 2 lata to za duzo tylko o to ze chca miec przyjemnośc z obserwowania dorastania psiaka . Spokojnie poczekamy na domek dla którego będzie w sam raz :) allegro Quote
leni356 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 rodzice napisał(a):w kazdym razie czuwam ! Wielkie dzięki. Może się znajdzie ktoś dla kogo Dafne będzie wymarzona :) Quote
Mantis Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 rodzice, dziękuję że czuwasz :) Najlepiej by było gdyby Dafne trafiła do rodziny z dziećmi, które uwielbia i żeby miała psiego towarzysza do szaleństw. No i musi być baaardzo dopieszczana, aczkolwiek o to sama potrafi zadbać :) Jak ma ochotę na pieszczochy, wsuwa główkę pod dłoń, a kiedy już zacznie się ją miziać po brzuszku to trudno przestać, bo ponaglająco macha łapkami, a jeśli to nie skutkuje, płacze jak dziecko. Każdy psiak wcześniej czy później lądował w łóżku, Dafne wczołguje się pod i śpi tam w pozycji "na żabę" :cool: Leni, dziękuję za allegro :) Quote
Andzike Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 No wiecie, w Niemczech raczej byloby mi cięzko mieć Dafne na oku ;) Mantis "aluzyju poniał" ;) Quote
Mantis Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Dziewczyny, może macie albo wiecie kto ma kontenerek? Potrzebny jutro, najpóźniej w piątek (oddany byłby dopiero po świętach). Niezbędny do tego, żeby Dafne dostała "zajączka" :razz: Quote
Mantis Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Szkoooda, bo "zajączek" trochę wyrośnięty ;) Quote
Andzike Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Mantis']Szkoooda, bo "zajączek" trochę wyrośnięty ;)[/QUOTE] Aaaa :D :D :D już się nie mogę doczekać newsów :D Quote
Mantis Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Już się nie mogę doczekać bohaterki tych newsów :lol: Oby udało się ją wyciągnąć :roll: Trzymać proszę kciuki za "zająca" :cool3: Quote
Awit Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To ja na tym wątku też napiszę o tym zającu. Jest wyjątkowo zajączkowy:-) Trzymajcie kciuki, ja się denerwuję, jak zawsze przed....... Quote
mshume Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Idę tam po 13, już mnie brzuch boli ...Biorę dziecko, bo dzieci łagodzą obyczaje ;) Quote
Mantis Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Byłam już, byłam :) Super, że lubi się bawić z psami :lol: Już sobie wyobrażam te szaleństwa z Dafne... :loveu: Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dafne, moja ulubienico, jak Ci się podoba zajączek ? :D Quote
Mantis Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ciii, Dafne jeszcze nic nie wie :) Zajączek dotrze wczesnym rankiem :mdrmed: Quote
Mantis Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Uhm :) W dodatku Fizia wygląda jak pisanka :lol: Umaszczenie mam na myśli, nie okrągłości ;) Quote
Awit Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Krągłości brak na razie u Fizi. Żebereczka, kręgosłupek, kosteczki chudziutkie.... Quote
Mantis Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 No mam nadzieję, że niedługo kosteczki będą się kojarzyły nie z samą Fizią, a jej zabawą :) Ciacha się pieką. Jeszcze żaden czterołap się im nie oparł :cool3: Quote
Mantis Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Dafne brzyyydal ;) Obwarczała zajączka, zazdrośnica jedna. Na razie zabrałam jej wszystkie jadalne zabawki, bo chowała w różnych dziwnych miejscach i nie pozwalała się Fizi zbliżyć, ale długi spacer trochę stonował jej zazdrosne zapędy. Myślę, że za dzień lub dwa będą razem baraszkować :) Quote
Mantis Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Zajączek nawet trochę podobny do zajączka ;) Dziewczynki korzystały z urokliwej pogody i biegały, biegały, biegały... Szczególnie Dafne trudno było uchwycić okiem aparatu, tornado nie pies ;) I chwila relaksu pod choinką :) Quote
Recommended Posts