Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rodzice']tu nie chodzi o to ze 2 lata to za duzo tylko o to ze chca miec przyjemnośc z obserwowania dorastania psiaka .

Spokojnie poczekamy na domek dla którego będzie w sam raz :)

allegro

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rodzice, dziękuję że czuwasz :)

Najlepiej by było gdyby Dafne trafiła do rodziny z dziećmi, które uwielbia i żeby miała psiego towarzysza do szaleństw.
No i musi być baaardzo dopieszczana, aczkolwiek o to sama potrafi zadbać :) Jak ma ochotę na pieszczochy, wsuwa główkę pod dłoń, a kiedy już zacznie się ją miziać po brzuszku to trudno przestać, bo ponaglająco macha łapkami, a jeśli to nie skutkuje, płacze jak dziecko.

Każdy psiak wcześniej czy później lądował w łóżku, Dafne wczołguje się pod i śpi tam w pozycji "na żabę" :cool:

Leni, dziękuję za allegro :)

Posted

Dziewczyny, może macie albo wiecie kto ma kontenerek? Potrzebny jutro, najpóźniej w piątek (oddany byłby dopiero po świętach). Niezbędny do tego, żeby Dafne dostała "zajączka" :razz:

Posted

To ja na tym wątku też napiszę o tym zającu. Jest wyjątkowo zajączkowy:-)
Trzymajcie kciuki, ja się denerwuję, jak zawsze przed.......

Posted

No mam nadzieję, że niedługo kosteczki będą się kojarzyły nie z samą Fizią, a jej zabawą :)
Ciacha się pieką. Jeszcze żaden czterołap się im nie oparł :cool3:

Posted

Dafne brzyyydal ;) Obwarczała zajączka, zazdrośnica jedna. Na razie zabrałam jej wszystkie jadalne zabawki, bo chowała w różnych dziwnych miejscach i nie pozwalała się Fizi zbliżyć, ale długi spacer trochę stonował jej zazdrosne zapędy. Myślę, że za dzień lub dwa będą razem baraszkować :)

Posted

Zajączek nawet trochę podobny do zajączka ;)

Dziewczynki korzystały z urokliwej pogody i biegały, biegały, biegały...

Szczególnie Dafne trudno było uchwycić okiem aparatu, tornado nie pies ;)

I chwila relaksu pod choinką :)