Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaty na transport - wpłynęły do skarpety kudłaczy, z której sfinansowany był transport Dafne (190 zł), kwota 5 zł została w skarpecie kudłaczy:

Andzike - 15zł.
Pani Mai - 100zł.
Afik - 30zł.
Asia - 50zł.
-----------
195 zł

Dalsze wpłaty:

Andzike - 20zł.
Afik - 50zł.
rodzice - 30zł.
Asia - 50zł.
------
150 zł

Pieniążki ze skarpety Dafne (150zł.) zostały przekazane do skarpety kudłaczy.

Dafne bardzo dziękuję :loveu:

Chcemy dziewczynkę przed adopcją wysterylizować i bardzo prosimy o pomoc w sfinansowaniu sterylki. Każdy grosik się liczy :roll:

Banerek dla Dafne :)

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudny, smutny kudłaczek...

Tak o niej myślałam. Jakże się myliłam :lol:
Dafne to bardzo wesoła, zabawna i pewna siebie kobietka :loveu:
Przyjechała wczoraj i od razu czuła się jak u siebie. Przywitała nas jak starych, dobrych znajomych, po czym podreptała zwiedzać mieszkanko. Zero stresu. Jest niesamowita. Zdjęcia nie pokazują tego w pełni, ale Dafne to kwintesencja uroku i wdzięku :loveu:

Kudełki ma w niezbyt dobrym stanie, ale nawet taka nieuczesana jest śliczna :)

I trzpiot z niej straszny :lol:

Ogonek ma jak pomponik ;)

Trudno ją złapać w takim bezruchu.

Najbardziej lubi szaaaleć :lol:

Posted

leni356 napisał(a):
Bajka i Dafne będą miały strzyżenie, czesanie i sesję fotograficzną do miesięcznika Mój Pies :multi::multi: Malawaszko, wielkie dzięki za kontakt :loveu:

Malawaszko, dziękujemy :loveu: To szansa nie tylko dla Bajki i Dafne, ale dla wszystkich kudłaczy. :lol:

Modelki :)

Posted

o widzę, że się udało - to dobrze - cieszę, się, że kudłacze skorzystają i trzymam :kciuki: bo już myslałam, ze całkiem nikt nie skorzysta
mnie jest trochę przykro bo miały być sznupki, ale wymyślili z tym strzyżeniem i niewidomy Hen stracił szansę, ale nic to - ważne, żeby się którymś udało :kciuki:

Posted

oh ciesze sie, ze dziewczynom sie udało :) :) :)

naszego Hena za przeproszeniem obsrali... :( okropność, to była szansa, bo nikt o niego nie pyta... :(

Posted

Kurcze, nie wiedziałam, że z Hena zrezygnowali :(

Waszka, Limba miłość do sznupków zaszczepiła w Mantis dożywotnio :lol:

Hmm, jak zobaczyłam buźkę Dafne, pomyślałam "szupciowa panna", ale te misiowe łapki i pomponik... mru, strzał w dziesiątkę. Tybetan, jak nic :cool3:

A pocieszna to jest :loveu: Pierwszy raz widzę, żeby pies trzy minuty po wyciągnięciu ze schronu był tak radosny. Ona po prostu kocha wszystko co się rusza :evil_lol:

Posted

W Brodnicy. I prawdę mówiąc to zdecydowałam się właśnie na nią (bo wybór psiaka na kolejny tymczas to zawsze ogromny dylemat :roll:), bo z buźki strasznie mi Limbę przypominała.

Posted

malawaszka napisał(a):
jak wesłzma na wątek to na pierwszy rzut oka myślałam, że to Mania jest

No właśnie dla Mani też czegoś szukamy cały czas, tyle że ona dzieci nie za bardzo :( Ciężko jest, ale też nie jest niemożliwe, są przecież domki bez dzieci, z dt gorzej

Posted

Mała jest boska! :) Wariat nie z tej ziemi :) poznałam ją w czwartek. Po kąpieli ładniej wygląda i pachnie zdecydowanie.. Jak ją Ania kąpała, była przegrzeczna :loveu:

Posted

Już pisaliśmy na wątku Bajki że Bajeczka i Dafne mają we wtorek fryzjera i sesję zdjęciową do Mojego Psa, będą w kwietniowym numerze który ukaże się w połowie marca. Dostaną też całą wyprawkę od sklepu Kakadu
Jeszcze raz podziękowania dla kochanej Malawaszki
Doszło 15 zł od Andzike na transport Dafne - dziękujemy

Posted

Sluchajcie - na moje oko to tybet , mozecie mi jeszcze napisać ile moze miec mniej wiecej w kłebie ?
Czytam ze chcecie ją podciąć - jesli ma iść jako sunia w typie tt to radzilabym dobrze wyczesać i zrobic piekną kitę na łebku zeby bylo widać oczka - nie scinajcie jej klaczorow jesli to możliwe . Czy ktoś ja dokladne sprawdzał ? nie ma chociaż śladu po tatuażu ? Popatrzcie tez w pachwinie - u takich kudlatych bardzo ciężko znaleźć . Moja jedna sunia kupiona w Warszawie ma bardzo duzy wyrazny tatuaz w pachwinie , jej corcia juz poznanianka nie ma prawie śladu po numerze w uchu .
Wiem ze ktoś na ślasku sprzedawał tt za pare zlotych bez papierów , wszystkie były czarne - moze sunia pochodzi wlasnie stamtad ?

Posted

Aha i jeszcze jedno - w jakim moze byc wieku ? Teraz spojrzalam na mape i zobaczylam gdzie jest ta Brodnica . Poszukajcie dobrze tatuażu - w tamtych okolicach powinno być kilka " moich " tybetow . Kilka mam w Warszawie . Wprawdzie nikt mi nie zglaszał ze psa zgubil ale kto wie - moga sie wstydzic . W razie co ja prowadze dokladna ewidencje gdzie i u kogo wiec jeśli znajdziecie chociaż jedną cyfre to moze uda sie ustalic wlasciciela .

Posted

młodziutka - powinna szybko znaleźć nowy domek . Jesli sie teraz nie uda to u mnie wkrótce rodzą sie szczenieta - będe tez namawiala na dorosłego psiaczka jak będa zainteresowani .