Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]jutro będę w Gliwicach, obfocę go, ale fotki wstawię w przyszłym tygodniu pewnie, bo jadę na wesele weekendowe :lol:[/FONT]

Hej Angie :multi:
Baw się dobrze , a po weselu czekamy na fotki :p

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hej dziewczyny. sori, że nie ma fotek ale z Toffikiem nie było za dobrze, ostatnio, nie męczyłam go więcj fotkami. Dziś był w gliwickiej klinice weterynaryjnej na usuwaniu kamienia nazębnego. Od rana myślałam,że zwariuje bo było ogromne ryzyko przez jego zapadniętą tchawice, że się nie wybudzi :placz:. Dostał i tak specjalną narkozę i jakąś rurkę do gardła, obok był cały sprzęt do reanimacji, koszta, że .... ehhh. Na szczęście wybudzil się !! Jest dobrze, stracil tylko jednego tylniego zębą, vet podjął sie usuwania bez naszej zgody bo tak wyszło podczas zabiegu, inaczej znów by za jakiś czas trzeba było go usypiać do usuwania zęba.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Razem z naszą rodziną chiłałą Bella pojechali do klinki, teraz są już w domciu. Trzymajcie kciuki, że ranki w przycholku szybko się goiły...[/FONT]
....

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A tak wogóle to pomierzyłam Toffika ostatnio, ma dokładnie 22 cm w kłębie :razz:[/FONT][/B]
[/CENTER][/QUOTE]
Cześć Angie :)
To mały chłopak jest :eviltong:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hej dziewczyny !! :multi: Kaludia dzięki za focie :loveu: No najwazniejsze , że Toffik czuje się dobrze, a podobno tak teraz świeci i szczerzy zębami , że na prawo i lewo z tej radości :evil_lol::loveu:[/FONT]

Posted

Angelika_Roser napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Hej dziewczyny !! :multi: Kaludia dzięki za focie :loveu: No najwazniejsze , że Toffik czuje się dobrze, a podobno tak teraz świeci i szczerzy zębami , że na prawo i lewo z tej radości :evil_lol::loveu:[/FONT]

Och..! I to jak :evil_lol: Już nie gryzie skarpetek jak wtedy, teraz ma do zabawy świnkę, i doprowadza domowników do szału:diabloti:.. zwłaszcza babcię :angryy: ale wszyscy się cieszą z jego ząbków, bo nie trzeba mu drobić już smakołyków na mniejsze części :evil_lol:

Posted

Po wizycie u weterynarza nie rozstaje się ze swoją świnką:evil_lol:

I nie oddam nikomu :diabloti:

I łapeczka - czyli dziękujemy za sesję zdjęciową :loveu:

Tyle mojego męczenia Tofficzka na jeden dzień :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: