*Jot* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Angie :multi: Zdjęcia :mad: Poproszę pięknie i miło :mad::mad::mad: Quote
Angelika_Roser Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]jutro będę w Gliwicach, obfocę go, ale fotki wstawię w przyszłym tygodniu pewnie, bo jadę na wesele weekendowe :lol:[/FONT] Quote
Borówka16 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]jutro będę w Gliwicach, obfocę go, ale fotki wstawię w przyszłym tygodniu pewnie, bo jadę na wesele weekendowe :lol:[/FONT] Hej Angie :multi: Baw się dobrze , a po weselu czekamy na fotki :p Quote
Angelika_Roser Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hej dziewczyny. sori, że nie ma fotek ale z Toffikiem nie było za dobrze, ostatnio, nie męczyłam go więcj fotkami. Dziś był w gliwickiej klinice weterynaryjnej na usuwaniu kamienia nazębnego. Od rana myślałam,że zwariuje bo było ogromne ryzyko przez jego zapadniętą tchawice, że się nie wybudzi :placz:. Dostał i tak specjalną narkozę i jakąś rurkę do gardła, obok był cały sprzęt do reanimacji, koszta, że .... ehhh. Na szczęście wybudzil się !! Jest dobrze, stracil tylko jednego tylniego zębą, vet podjął sie usuwania bez naszej zgody bo tak wyszło podczas zabiegu, inaczej znów by za jakiś czas trzeba było go usypiać do usuwania zęba.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Razem z naszą rodziną chiłałą Bella pojechali do klinki, teraz są już w domciu. Trzymajcie kciuki, że ranki w przycholku szybko się goiły...[/FONT] .... Quote
Borówka16 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Hej Angie :multi: To miałaś pewnie wielkiego stracha ,współczuję :( Ale na szczęście się wybudził i teraz będzie już coraz lepiej - trzymam kciuki :) Quote
Angelika_Roser Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A tak wogóle to pomierzyłam Toffika ostatnio, ma dokładnie 22 cm w kłębie :razz:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Borówka16 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A tak wogóle to pomierzyłam Toffika ostatnio, ma dokładnie 22 cm w kłębie :razz:[/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] Cześć Angie :) To mały chłopak jest :eviltong: Quote
Kadina_Malina Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 TOFFICZEK :*:*:*:** Z Bellą :* A to tylko małe co nieco na osłodzenie, ostatniego braku fotek :mad: :loveu: Quote
*Jot* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cześć Angelina !! Są zdjęcia w końcu chociaż to nie Twoja zasługa :mad: No,ale najważniejsze,że są.:cool3: http://i1207.photobucket.com/albums/bb473/kadina_malina/Albums/a257.jpg?t=1283794480 jak ładnie,moja ulubiona Bellcia i ulubiony Toffik :loveu::loveu::loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Witamy się:)trochę póżną nocą....ale jak przeczytałam Waszą historię to aż mnie zmroziło!!!Ale najważniejsze że już jest po i maluszek dochodzi do siebie:)wymiziaj pycholka:) Quote
Angelika_Roser Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hej dziewczyny !! :multi: Kaludia dzięki za focie :loveu: No najwazniejsze , że Toffik czuje się dobrze, a podobno tak teraz świeci i szczerzy zębami , że na prawo i lewo z tej radości :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
dagos1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Borówka16 napisał(a):Cześć Angie :) To mały chłopak jest :eviltong: Wcale nie mały, Doris ma 21 cm i jest WIEELLLKAAA:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Kadina_Malina Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Angelika_Roser napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]Hej dziewczyny !! :multi: Kaludia dzięki za focie :loveu: No najwazniejsze , że Toffik czuje się dobrze, a podobno tak teraz świeci i szczerzy zębami , że na prawo i lewo z tej radości :evil_lol::loveu:[/FONT] Och..! I to jak :evil_lol: Już nie gryzie skarpetek jak wtedy, teraz ma do zabawy świnkę, i doprowadza domowników do szału:diabloti:.. zwłaszcza babcię :angryy: ale wszyscy się cieszą z jego ząbków, bo nie trzeba mu drobić już smakołyków na mniejsze części :evil_lol: Quote
Kadina_Malina Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Wcześniej obiecałam obfocić Tofficzka i dotrzymałam słowa:eviltong: :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]mój poczochraniec kochany :loveu::loveu::loveu::multi: [/FONT] Quote
Kadina_Malina Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Na balkonik :razz: Czochraniec :diabloti: W całej okazałości Z Pepelusiem :eviltong: Quote
Kadina_Malina Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Tofficzek ze swoją mamusią Wiolą :loveu: Ha! I ja nie mogłam sobie fotki odmówić :evil_lol: Quote
Kadina_Malina Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Po wizycie u weterynarza nie rozstaje się ze swoją świnką:evil_lol: I nie oddam nikomu :diabloti: I łapeczka - czyli dziękujemy za sesję zdjęciową :loveu: Tyle mojego męczenia Tofficzka na jeden dzień :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Hej !! http://i1207.photobucket.com/albums/bb473/kadina_malina/Albums/d10.jpg?t=1284219554 ślicznotek :loveu::loveu: Moi chłopcy też kiedyś mieli takiego prosiaczka.:diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Witamy wieczorkiem:)śliczny Tofficzek ach taki w sam raz do miziania:)wymiziaj,wymiziaj go od ciotki Agi:) Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Klaudia przekaż mizniaki od cioci Agi dla Toffika, bo ja mam z Katowic troszkę za daleko :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tofsonek pewnie się ucieszy :multi:[/FONT] Quote
*Jot* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Trochę trzeba tu odświeżyć :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts