EwikB Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witam . wybiera sie ktoś z Was na wystawę do Katowic ? Ozdóbki w niedzielę . Quote
rodzice Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 nie omieszkalam odwiedzic tybeciarzy chociaz sama nie wystawiałam tt . Spedziłam z nimi trochę czasu i porobilam kilka fotek - wstawie je w formie albumu . Niestety nie znam wynikow bo musiałam sie z tybetkami pozegnac przed ich oceną . milo mi bylo zobaczyć moja sunie Magie z Akacjowej Doliny - niezła z niej laska i bardzo podobna do Kayani . http://picasaweb.google.pl/tybeciki2/WystawaKatowice2010Meisi# Quote
EwikB Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Witam.Szkoda ze nie wiedziałam ze to Ty. Lhasa były na tym samym ringu co TT , a ze czekałysmy na finały byłysmy na ringu do końca i tybeciki oglądałysmy. BOB Junior i BOB wygrała śliczna suczka z fińskiej hodowli Lovskar Lasya , importowana na Słowacje :-) Quote
Recommended Posts