obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bunia prosi o pieniazki :( na koncie jest 160zł, więc na nastepny miesiac pieniedzy nie ma :( Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 U BUNI pusto jest :( :( :( RONJA jak Bunia stoi z karmą ?? :) Quote
AGA35 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 wpłyneła deklaracja od anusi bajlu więc na koncie jest 198,50 . Quote
ronja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='obraczus87']U BUNI pusto jest :( :( :( RONJA jak Bunia stoi z karmą ?? :) otwieram dziś ostatni worek karmy 1,5kg. starczy to na około tydzień. miałam pisać właśnie o tym Quote
mala_czarna Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ronja napisał(a):otwieram dziś ostatni worek karmy 1,5kg. starczy to na około tydzień. miałam pisać właśnie o tym Ronja, moja karma będzie krążyć od Ciebie do Gusi, ale jeśli Gusia będzie u Ciebie w sobotę to niech da te 3 kg eukanuby dla Buni, dobrze? Quote
ronja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='mala_czarna']Ronja, moja karma będzie krążyć od Ciebie do Gusi, ale jeśli Gusia będzie u Ciebie w sobotę to niech da te 3 kg eukanuby dla Buni, dobrze? Bardzo dziękuję w imieniu Buni:) Quote
Lolalola Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bunia Ty kochany wariacie............i co to bedzie??:(................tez podesle pare grosikow w tym tygodniu.......... Quote
AGA35 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Ronja, moja karma będzie krążyć od Ciebie do Gusi, ale jeśli Gusia będzie u Ciebie w sobotę to niech da te 3 kg eukanuby dla Buni, dobrze? dzięki wielkie :-) Quote
AGA35 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 może podrzucimy jakis materacyk dla buni? Quote
ronja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dziękuję za materacyk. planujemy zrobić posłania dla psów - odizolowane podesty z wykładziną. nie mam potem gdzie wyrzucać tych podartych kocyków, kołder i posłań. Buni skończyła się ważność obroży na kleszcze, a lada chwila będzie u nas drugi wysyp tego dziadostwa. Quote
AGA35 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 ronja napisał(a):dziękuję za materacyk. planujemy zrobić posłania dla psów - odizolowane podesty z wykładziną. nie mam potem gdzie wyrzucać tych podartych kocyków, kołder i posłań. Buni skończyła się ważność obroży na kleszcze, a lada chwila będzie u nas drugi wysyp tego dziadostwa. a możesz jej zakupić obrożkę a ja ci zwróce pieniążki ? Quote
ronja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 a jaką byście chciały? w mojej lecznicy jest kiltix, drogi, kosztuje okolo 54zł z tego co pamiętam w czwartek będę w Warszawie, mam zoologa po drodze, mogę wstąpić i tam coś kupić. tylko muszę konkretnie wiedzieć co:) Quote
Lolalola Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 sunia Bunia do gory!!!!!!!!!!!!!!! badz grzeczna i nie narozrabiaj z materackiem;) Quote
Ilka21 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ronja niestety Buni na Kiltix nei stać, prosze zakup obrożę tej firmy co robi też kropelki Sabunol chyba obroża też nazywa się Sabunol Quote
ronja Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 szkoda, że tak późno napisałyście. u mojego weta chyba nie ma, ale zapytam jutro. w Warszawie na zakupach będę dopiero za tydzień. jutro będę u dentysty, ale po drodze nie ma zoologa, a ja będę śpieszyć się do domu. chyba, że zamówicie przez allegro, z wysyłką do nas - tak chyba będzie szybciej Quote
Ilka21 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Adze padł komp i ja napisałam jak mi powiedziała o tym, no poszukamy coś. Quote
ronja Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ilka21 napisał(a):Adze padł komp i ja napisałam jak mi powiedziała o tym, no poszukamy coś. to wstrzymajcie się do jutra. ja zapytam u mojego weta Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 przepraszam ale wczoraj komputer mi sie zbuntował :-(. czekamy na hasło :-) Quote
Recommended Posts