Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
No jak znam życie i Martę to ostro będzie :)
Trzymam mocno kciuki za wizytę!!!!
Dziewczyny, a może tak uchylcie rąbka tajemnicy? W jakiej dzielnicy ten domek? ;)

Dzięki Kama :evil_lol:

Domek na Powiślu :)

Posted

Bunia jest bardzo czujna:)
przed chwilą puszczona w ogródku narobiła strasznego hałasu. wyszliśmy, a pod naszym ogrodzeniem, na wprost naszych drzwi były dziki - tylko chrumkały niezadowolone, że ktoś je przepędza. nigdy o tej porze roku nie podchodzily do nas, a bywa, że my wieczorem na spacer po ciemku na polanę idziemy. teraz to ja już na pewno nie wyjdę poza działkę;)

Posted

[quote name='ronja']Bunia jest bardzo czujna:)
przed chwilą puszczona w ogródku narobiła strasznego hałasu. wyszliśmy, a pod naszym ogrodzeniem, na wprost naszych drzwi były dziki - tylko chrumkały niezadowolone, że ktoś je przepędza. nigdy o tej porze roku nie podchodzily do nas, a bywa, że my wieczorem na spacer po ciemku na polanę idziemy. teraz to ja już na pewno nie wyjdę poza działkę;)

nie dziwie Ci się :) hehe :)

Posted

wczoraj wszystko się wydało:) dziki są za sprawą naszego 11-letniego sąsiada, który chciał zastawić pułapkę na dzika i kartofle rozrzucal na ścieżce do lasu. my jesteśmy pierwszym domem od lasu, więc dziki zachęcone przekąską szukały dalej.

pełne skupienie - mam ciastko:)

ps. co tam z Buńkowym domkiem? czy ma się pakować dziewczynka?:)

Posted

Domek niestety nie jest dla Buni. Jest to starsza osoba, syn znalazł dla Niej Bunię i.. chyba nie zdawał sobie sprawy z tego, że Bunia nie jest malym psem. W kazdym badz razie chcialybysmy znalezc dla Pani malą sunię w wieku 5-7 lat, po sterylce. Pani kocha zwierzeta i nie moze pogodzic sie z odejsciem ostatniej suni....

Tak wiec szukamy dalej domku dla kochanej Buni!

Posted

komu i gdzie zapłacić ? nie mogę edytowac pierwszego postu!!!!!!! doszła wpłata od
anusi bajlu sierpień 30z zł.
aga35 wrzesień -50 zł.
izabela1234 wrzesień - 10 zł.

w sumie mamy 536 zł.