mala_czarna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No jak znam życie i Martę to ostro będzie :) Trzymam mocno kciuki za wizytę!!!! Dziewczyny, a może tak uchylcie rąbka tajemnicy? W jakiej dzielnicy ten domek? ;) Quote
obraczus87 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mala_czarna napisał(a):No jak znam życie i Martę to ostro będzie :) Trzymam mocno kciuki za wizytę!!!! Dziewczyny, a może tak uchylcie rąbka tajemnicy? W jakiej dzielnicy ten domek? ;) Dzięki Kama :evil_lol: Domek na Powiślu :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 a ja dzis wplacilam swoja deklaracje ;) mam nadzieje ze bedzie to ten super, wymarzony domek :multi: Quote
ronja Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Bunia jest bardzo czujna:) przed chwilą puszczona w ogródku narobiła strasznego hałasu. wyszliśmy, a pod naszym ogrodzeniem, na wprost naszych drzwi były dziki - tylko chrumkały niezadowolone, że ktoś je przepędza. nigdy o tej porze roku nie podchodzily do nas, a bywa, że my wieczorem na spacer po ciemku na polanę idziemy. teraz to ja już na pewno nie wyjdę poza działkę;) Quote
obraczus87 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='ronja']Bunia jest bardzo czujna:) przed chwilą puszczona w ogródku narobiła strasznego hałasu. wyszliśmy, a pod naszym ogrodzeniem, na wprost naszych drzwi były dziki - tylko chrumkały niezadowolone, że ktoś je przepędza. nigdy o tej porze roku nie podchodzily do nas, a bywa, że my wieczorem na spacer po ciemku na polanę idziemy. teraz to ja już na pewno nie wyjdę poza działkę;) nie dziwie Ci się :) hehe :) Quote
Lolalola Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 o kurcze,ake dzikowa przygoda:-o:lol: Bunieczko kochana ciocia jedzie na wakacje,ale zawsze o Tobie pamieta:)paaaaaaaaaaa Quote
ronja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 wczoraj wszystko się wydało:) dziki są za sprawą naszego 11-letniego sąsiada, który chciał zastawić pułapkę na dzika i kartofle rozrzucal na ścieżce do lasu. my jesteśmy pierwszym domem od lasu, więc dziki zachęcone przekąską szukały dalej. pełne skupienie - mam ciastko:) ps. co tam z Buńkowym domkiem? czy ma się pakować dziewczynka?:) Quote
obraczus87 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Domek niestety nie jest dla Buni. Jest to starsza osoba, syn znalazł dla Niej Bunię i.. chyba nie zdawał sobie sprawy z tego, że Bunia nie jest malym psem. W kazdym badz razie chcialybysmy znalezc dla Pani malą sunię w wieku 5-7 lat, po sterylce. Pani kocha zwierzeta i nie moze pogodzic sie z odejsciem ostatniej suni.... Tak wiec szukamy dalej domku dla kochanej Buni! Quote
AGA35 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 i ty sposobem bunia nadal jest bez domku :-( Quote
AGA35 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 pogoda do doooooooooooopy ,telefonów bark ,ogólnie wszystko do bani:-( Quote
obraczus87 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dzisiaj zrobie ponownie cafe... wczoraj zrobiłam za późno :( Quote
AGA35 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 nie wiem jak ja ci się odwdzięczę za czuwanie nad bunią :-) Quote
obraczus87 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='AGA35']nie wiem jak ja ci się odwdzięczę za czuwanie nad bunią :-)[/QUOTE] Szkoda, że z tego czuwania domku nie ma :( kurcze. Quote
AGA35 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 gdzieś ten domek jest tylko kiedy stanie na drodze naszej rudej suczynki:-) Quote
obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ehhh no nie wiem już co robic aby znaleźć JEj domek... Mam zamówiony pakiet ogłoszeń, może znajdzie się jakis sponsor, który za niego zapłaci?? :razz: Quote
AGA35 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 komu i gdzie zapłacić ? nie mogę edytowac pierwszego postu!!!!!!! doszła wpłata od anusi bajlu sierpień 30z zł. aga35 wrzesień -50 zł. izabela1234 wrzesień - 10 zł. w sumie mamy 536 zł. Quote
obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Agus wysylam na PW moj numer konta, gdyz za pakiet zaplacilam ze swoich wczoraj. Quote
Ilka21 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Bunia zlituj się nad ciotkami i idź do domku bo masz już tylko na miesiąc hotelowania.... Quote
obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='ronja']trzeba trzymać kciuki jutro, o 12[/QUOTE] A wizyta jest?? Pytam, bo wlasnie wyslalam dane do ogloszen dla Buni i nie wiem czy wstrzymac. Quote
ronja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 państwo przyjeżdzają oglądać Buńkę - czy coś z tego będzie - nie wiem Quote
Recommended Posts