*anusia&ajlu* Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 dzis sobie wydrukuje ogloszenia co kiedys dostalam, rozwiesze w klinice na Ochocie na ul. Powstańców Wielkopolskich 7, bo wet mi powiedzial ze duze zainteresowanie jest adopcjami a maja specjalny kacik wyznaczony na takie ogloszenia moze akurat i ktos sie zainteresuje Bunia ;) Quote
Lolalola Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 to super,moze w koncu los sie usmiechnie do panienki:) Quote
ronja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 niestety, u mojego weta z obróżek tylko kiltix jest Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):dzis sobie wydrukuje ogloszenia co kiedys dostalam, rozwiesze w klinice na Ochocie na ul. Powstańców Wielkopolskich 7, bo wet mi powiedzial ze duze zainteresowanie jest adopcjami a maja specjalny kacik wyznaczony na takie ogloszenia moze akurat i ktos sie zainteresuje Bunia ;) moze moze w końcu buniak przypadnie komus do gustu !!!!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 ronja napisał(a):niestety, u mojego weta z obróżek tylko kiltix jest ja dzis zamówie na allegro i pewnie w poniedzialek dostarcza Quote
ronja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 dziś Gusia przywiozła karmę dla Buni od malej_czarnej - 3kg Eucanuby:) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 a Bunia ma allegro wyroznione? i jakies ogloszenia? moge jej zrobic, mam 3 nocki w pracy to nie siedzialabym bezczynnie ;) Quote
AGA35 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 ronja napisał(a):dziś Gusia przywiozła karmę dla Buni od malej_czarnej - 3kg Eucanuby:) super !!!!!!!!!!! bardzo dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 allegro idzie cały czas i gumtrre . to moze poprosimy o ogłoszenia? Quote
*anusia&ajlu* Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 AGA35 napisał(a):allegro idzie cały czas i gumtrre . to moze poprosimy o ogłoszenia? ok dzis jej jeszcze zrobie wyrozniona gratke i jakies inne ;) Quote
AGA35 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Obróżka zamówiona i zapłacona :) Powinna przyjść jutro :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ogloszenie wyroznione http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6503751_bunia_sympatyczny_rudzielec_do_kochania.html a moze wykupic taki pakiet ogloszen? Quote
ronja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 AGA35 napisał(a):Obróżka zamówiona i zapłacona :) Powinna przyjść jutro :) super, dzięki Quote
AGA35 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 bunieczko dziś kolejny nasz psiak znalazł domek stały a ty sieroto zasiedziałaś sie hoteliku na dobre .... Quote
Vasco Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bunia, najwyższa pora zmienić adres na stałę. Dziewczyny, a czy ona miała papierowe ogłoszenia rozlepiane gdzieś? Może jakiś "nieinternetowy" domek by się zainteresował? Quote
Recommended Posts