anouk92 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Szkoda że się nie udało :( Ja myslę że suki pewnie z czasem by się dogadały. Moja Zara na samym początku też taka była, rozpieszczona jedynaczka. Każdej nowej suce pokazywała że on tu żądzi. Wszystko zależy od właścicieli. Quote
Kago Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 wiem, że by się dogadały, napisałam zresztą, że tamtej przydałoby się żeby jej Bunia prawidłowo horyzont ustawiła, bo kiedyś skończy się to nieszczęściem i tamta sunia dostanie za ten jazgot od jakiegoś mniej delikatnego psa bęcki. Tylko, że o ile Państwo dla naszej zrównoważonej , rozsądnej suni byliby cudem, o tyle dla tamtej są masakrą. Pojęcia nie maja o układaniu psa, a jeszcze wzięli psa już od hodowcy z mocnymi zaburzeniami emocjonalnymi. Nie dość , że sobie nie poradzili, to jeszcze niestety je utrwalają, więc nawet nie próbowałam im tłumaczyć, że sunie się dogadają. Na jazgot swojej suni Pani reagowała "dobra sunia, tak ty tez jesteś śliczna..." mam kontynuować. Wytłumaczyłam tylko , że chwali psa za zachowanie, które chce wyeliminować, czyli robi dokładnie na odwrót niż powinna. Zasugerowałam szkolenie i się wyniosłam, bo nie mam czasu teraz jeszcze szkolić właścicieli psów innych niż te do adopcji:( A tam trzeba wykonać prace głównie z włąścicielami, którzy "tak, tak, wszystko wiedzą" Quote
*anusia&ajlu* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kago napisał(a):Ogłoszenie "papierowe" już do anusi&ajlu wysłałam a ja juz wydrukowalam i bede rozwieszala po osiedlu i do weta tez zaniose ;) kto pomoze rozwieszac wiecej ogloszen??? Quote
Laura1108 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ja też poproszę gotowe plakaciki na email , zawsze coś tam na spacer można zabrać i powiesić :) Quote
AGA35 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 może w końcu trafi się ds dla tej suczynki Quote
AGA35 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 bunia na co ty jeszcze czekasza ??????? do domu mi uciekaj :-) Quote
AGA35 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 bunia na co ty jeszcze czekasz ??????? do domu stałego mi uciekaj :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 wydrukowalam wczoraj w pracy dla Buniaka ogloszenia i dzis jade do szczecina na sobotnia wystawe, postaram sie porozwieszac gdzies w szczecinie ogloszenia;) moze tam ktos Buniaka wypatrzy;) a i w poniedzialek jak sie ogarne to przeleje kase bazarku;) Quote
Lolalola Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 kurcze normalnie nie wierze,ze taka sliczna Bunia nie moze znalsc domku:-(na poczatku lipca postaram sie przeslac choc pare groszy....bardzo mi jej zal:placz: Quote
AGA35 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 witaj sierotko ....... co to z tobą dalej będzie................ Quote
Kago Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Świat się kończy, skoro już nawet takie super psy nie znajdują domów:( Quote
Ilka21 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 I widzicie stało się to o czym mówiłam a wywołałam tym takie wielkie oburzenie, szkoda że tym razem się nie pomyliłam.... Quote
Recommended Posts