Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super że Bunia będzie blisko. Ja uważam że to bardzo rozsądne rozwiązanie. Osoba która ogłasza i rozmawia z potencjalnymi chętnymi powinna znać psa na wylot. Więc teraz bez problemu będzie można Buńkę odwiedzać i się zapoznawać.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na smyczy chodzi ok, trzyma się nogi. je suchą karmę.

mieliśmy chwile grozy, bo na spacerze puściła obroża, gdy Bunia czegoś się wystraszyła i zaplątała w krzaki. Dała nogę, na szczęscie udalo nam się ją dogonić. Zawołana wróciła.
Ma już inną obrożę i będzie wyprowadzana w szelkach na 2 smyczach.

Posted

Witaj Bunieczko :loveu:

My miałyśmy przyjemność widzieć się tydaień temu w Wielki Piątek :

Bunia jest wspaniałą suką , wesoła , przyjazna , ufna , miziasta i tak w nieszkończoność można by wymieniać jej zalety . Tylko dlaczego nie ma jeszcze domku :-(

Posted

Ilka21 napisał(a):
Bunia proszę sie pilnowac nowej ciotki

ciotki to ona się pilnuje, ale ewidentnie boi się mojego męża.
gdy uciekała przed nim, a ja jej przecięłam drogę, ale bedąc sporo w tyle wiedzialam już, ze nie dam rady jej dogonić, po prostu zawołałam, kucnęłam i ona wróciła do mnie bez zastanowienia.
ponieważ jest strasznie cięzka, nie dałam rady przejść z nią na rękach więcej niż 2 kroków. Bartek nadbiegł, ale gdy się zbliżal, ona się spinala i gotowa była wyrwać mi się. Dopiero się uspokoiła, gdy Bartek podchodził do nas na czworakach i bardzo wolno. Bidulka, posiusiała się ze strachu, gdy on wziął ją na ręce. W końcu założyłam zaciskowo jej smycz i normalnie wróciłyśmy do domu.

Posted

Grubasek z niej nie zły !! Ale co może oznaczać ten strach przed facetem ? W sumie zanim ja zabrałyśmy z ulicy to dbał o nia takż i facet gdy nocwała z małymi pos tymi śmieciami....

Posted

w związku z próbą ucieczki zakupiłyśmy dla buni szelki i nową obrożę i smycz co by nie napędzała więcej strachu Marcie. Więc zabezpieczona bedzie dobrze .

Posted

ze mną na spacerku było siku i kupa. postanowiliśmy na razie,że Bartek będzie karmił i glaskał, a na spacery będę chodziła tylko ja.