Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to bunia teraz spokojnie czeka na swój domeczek :) Już nie ma pośpiechu więc będzie casting przynajmniej mam taka nadzieję .

Sprostowanie super .

Martuś wielkie podziękowania , że ślesz wątek .

Katarzyna005 wielkie dzięki za pjawienie się na wątku i jakże wielką pomoc . Tutaj każda złotówka się liczy bo co zostanie w tym miesiącu to zasili następny bo z tego co kojarzę to chyba nie ma pełnych stałych deklaracji ale ja jestem dobrej myśli :)

Mizianko dla Bunieczki ( ma takie śliczne imię ;) ja na swoją suczydłe mówię właśnie Busia lub bunia a normalnie ma na imię Abi )

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jak ze zdrowiem Buni ? Na kiedy planujecie przegląd i sterylizacje ?
Przelałam kilka złotych na ten cel , jutro powinny być na kundelkowym koncie .

Posted

jaanka bunia jest okazem zdrowia, została odrobaczona, ma podane hormony by nie zajśc w ciążę i AlinaS ma ją zaczepić na wściekliznę. Sterylizacje chcemy zrobić jak bedziemy miały wystarczająco pieniążków bo jeszcze mamy Tosię na utrzymaniu i dziewczyny musza się dzielić pieniędzmi, musimy miec tez pieniązki na to by kolejny miesiąc im opłacić. A o jaki przegląd dokładnie ci chodzi?

Posted

Ilka21 napisał(a):
jaanka bunia jest okazem zdrowia, została odrobaczona, ma podane hormony by nie zajśc w ciążę i AlinaS ma ją zaczepić na wściekliznę. Sterylizacje chcemy zrobić jak bedziemy miały wystarczająco pieniążków bo jeszcze mamy Tosię na utrzymaniu i dziewczyny musza się dzielić pieniędzmi, musimy miec tez pieniązki na to by kolejny miesiąc im opłacić. A o jaki przegląd dokładnie ci chodzi?

Po przeczytaniu wątku spodziewałam się wyniszczonej psiny ,a wtedy sterylizacja jest ryzykowna . Dlatego zapytałam o przegląd czyli wizytę u weta i badania . Ale bardzo się cieszę że tak nie jest i że Bunia ma silny organizm .

Posted

nie Bunia była u weterynarza i wszystko ok, Bunia jest wręcz upasiona bo bardzo dobrze sobie radziła i sympatię wielu ludzi sobie zaskarbiła więc ją oraz szczenięta dokarmiali(miała solidne obiadki w przedszkolu). Jedyne co to pewnie jeszcze trzeba bedzie odrobaczenie za jakiś czas powtórzyć a sterylizacja jest tylko kwestią uzbierania pieniążków, mamy nadzieję, ze niebawem ją zrobimy. Badań typowych np. krwi nie miała bo widać , ze nic jej nie jest. Dziękujemy ci bardzo za przekazanie pieniędzy na niunię.

Posted

no Fado(ten pierwszy) panoszy sie i to bardzo , dziewczyny pierwszego dnia robiły przemeblowanie hahhaa a Juniorek czeka jeszcze na odbiór od Kago wiec jej robi przemeblowania ale jak Kago zauroczył chłopak więc może się jeszcze chwile zbójem pocieszyć

Posted

to faktycznie miała szczęście w nieszczęściu ,zwłaszcza te solidne obiadki w przedszkolu zadziałały na moją wyobraźnię :)
Niestety suma nie jest zawrotna , ale też mam trochę za krótką kołderkę , zresztą jak prawie każdy tutaj .

Posted

to fajnie ze macie kontakt z nowymi wlascicielami;) lepiej na poczatku dobrze wiedziec co i jak tym bardziej ze juz przezyly duzo w swoim krociutkim zyciu, oby tak dalej:loveu:
ja kiedys mialam szczeniaka na dt matka miala 12szczeniorow i minal juz ponad rok i tylko matka zostala do adopcji, nie ma szczescia Sabcia, mam nadzieje ze Bunieczka nie bedzie dlugo czekac ma taki madry wzrok i trzymam kciuki zeby sie juz szykowala do nowego domku;)

Posted

To zdjęcia z dzisiejszego porannego spacerku.
Bunia jest taka wpatrzona w człowieka. Na spacerze pilnuje się pięknie koło nóg. Jeśli da dwa kroki do przodu to zaraz ogląda się czy jestem czy oby nie została sama, nie ciągnie. W domu zachowuje czystość. Wydaje mi się że była spragniona swojego człowieka którego może teraz pilnować oby ten człek nie zginął

Posted

[quote name='AGA35']buniaczek kochany oby jak najszybciej znalazła tego swojego ludzia..
oczywiście że możesz podrzucić fanty[/QUOTE

Aga możesz potwierdzić czy dotarła kaska ode mnie na Buńkę, w tytule był podział na "ode Kago i od Małgosi - nowej opiekunki Melenie i Fiony"? bo chciałabym być pewna, że jest OK