Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki są dobrej jakości. jak do ogłoszeń ta rozdzielczość wystarczyła. robione były z tego co dobrze wyliczyłam a paratem o rozdzielczości 6mpx. jeżeli źle proszę mnie poprawić Marcepan.

Posted

[quote name='polubek']

wrzuciłam fotki Kuby. sorki że teraz, ale wreszcie wymęczyliśmy te ogłoszonka(plakaty). wiecie o co mi chodzi.
dzięki wam dziewczyny za pomoc.

Dziekujemy bardzo, plakaty swietne, zdjecia ekstra. Wspaniale!!!!

Posted

lika1771 napisał(a):
(...) jest jeszcze jedna opcja dla Kubusia jutro sie wyjasni jesli nie wypali Kubus jedzie do mnie:lol:

Coś się wyjaśniło? Pytam a propos info z cytatu.

Posted

Ale ten domek jest od strony Marcepan i to na jej tel czekasz czy Ty załatwiłas cos ze swojej strony i czekasz na tel tej osoby? Pytam, bo nie bardzo rozumiem w jakim miejscu powstał zastój :oops:

Posted

Izis1984 napisał(a):
Ale ten domek jest od strony Marcepan i to na jej tel czekasz czy Ty załatwiłas cos ze swojej strony i czekasz na tel tej osoby? Pytam, bo nie bardzo rozumiem w jakim miejscu powstał zastój :oops:

Ten "domek" mialby byc od strony Marcepan..ale miala dostac dzis odpowiedź...więc czekamy wszyscy niecierpliwie...

Posted

Troszke jednak przykro, ze Marcepan nie odezwala się na watku:(...
JAkakolwiek informacja by się przydala- chocby taka- ze mamy czekac....
Ja jednak mam nadzieje, ze jeszcze dzis cos nam Marcepan napisze...

Posted

polubek napisał(a):
też. te krzesełka w pracy są ......... niewygodne.

Bo kto to widzial o tej porze do pracy chodzic..??:o..o tej porze pije się popoludniową kawusie w miękkim fotelu, trzymając na kolankach laptopka:p

Posted

jak nie ma lelenia żeby na mnie i na Szakalka zapitalał to sama muszę o to zadbać. ale już po pracusi. w tym tygodniu do 22. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a kawusia zaraz będzie. niech tylko babcia pójdzie w kimonko bo będzie lament że kawka na noc że to nie zdrowo itd itd....