gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 lika1771 napisał(a):Dziewczyny jaki On jest taki jak jamnik,bo jesli jest takiej wielkosci to ja bym go wzieła na tymczas bezpłatny,moze tylko karma CZY NIKT TEGO POSTU NIE ZAUWAŻYŁ?????:O..PISZEMY TAK WIELE A TU MAMAY ISTOTNNNNNNA INFORMACJE !!!!hEHHEH:):) LILKA...CZY PROPOZYCJA JEST AKTUALNA..??GDZIE MIESZKASZ..??? Quote
majqa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Goniu, zauważył ale dogo się wiesza, wpisy nie wchodzą lub wchodzą na potęgę, właśnie pozbyłam się swoich dubli. Marcepan, zorientuj się proszę, czy jest miejsce u mariamc i za ile. Goniu, jeśli Tobie dogo się ładuje normalniej niż mnie napisz do Lilki, proszę. Quote
Cajus JB Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dokładnie gonia. Nie było też dokładnej informacji o wielkości Kuby, a to podstawowa informacja dla lika. Quote
gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 majqa napisał(a):Goniu, zauważył ale dogo się wiesza, wpisy nie wchodzą lub wchodzą na potęgę, właśnie pozbyłam się swoich dubli. Marcepan, zorientuj się proszę, czy jest miejsce u mariamc i za ile. Goniu, jeśli Tobie dogo się ładuje normalniej niż mnie napisz do Lilki, proszę.Ale co mam majqa napisać do Lilki>...???? Moje dogo chodzi jak chce- raz szybko innym razem kilka minut laduje sie strona:/ Quote
lika1771 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Propozycja aktualna dt darmowy prosiłabym o karme i jak piesek zdrowy i nie potrzebuje weta to na tyle.Mieszkam w Słupsku,siede w domu na wychowawczym i mam trzy psiunie.podaje nr tel 723754877. Quote
gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jejoooooooooooo...to byloby cuuuuuuuuuuuuuuuuuudownie!!!!!!!!!!!!!kto dzwoni..?????Marcepan..??? Quote
majqa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja nie mam problemu z oceną wielkości psiaka, widzę go mianowicie tak - góra to gabaryt półtora jamnika. Od jamnika może być ciutkę wyższy i pewno tęższy więc określenie mały jest adekwatne. Osoba na zdjęciu to na bank nie koszykarz 2 metrowy, kuca ale widać psa na tle łydki, a tej sięga co najwyżej do połowy. Quote
majqa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Lilko, podaj na PW ten kontakt Marcepan do siebie (Marcepan, według wpisu z miau deklarowała zapewnienie karmy). Marcepan, zdzwaniaj się z Lilką, masz już ratunkowy dom!!!!!!!!!! Ogromne podziękowania Lilko!!!!!!!!! :-) Quote
lika1771 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A wiec rozmawiałam jest jeszcze jedna opcja dla Kubusia jutro sie wyjasni jesli nie wypali Kubus jedzie do mnie:lol: Quote
polubek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dostałam fotki w oryginalnym rozmiarze. szalona różnica. wrzucę je za jakiś moment tylko przeskaluję na odpowiedni rozmiar. 640x480 byłby chyba odpowiedni. siadam też do zrobienia większego ogłoszenia. kto podjąłby się wydrukowania go i w jakim programie. (najlepiej coś z pakietu office). podajcie też w której wersji możecie to otworzyć, żebym wiedziała jak przy zapisywaniu dokumentu. czy będzie to w kolorze drukowane czy carno-białe.(odcienie szarości). Marcepan wielkie dzięki za foty. Quote
majqa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kontakt - w ogłoszeniach podawaliśmy na Marcepan więc tego się trzymajmy. Goniu, rozminęłyśmy się postami, chodziło mi o napisanie do Lilki i dopytanie o szczegóły tymczasu ale to już samo się wyjaśniło. Podnoszę pytanie Polubek - kto z osób na Wybrzeżu ma możliwość wydrukować plakat i go porozwieszać (za zgodą właścicieli np. lecznice, sklepy zoologiczne itp)??? Quote
Izis1984 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 JEZOOO, wspaniale jestescie dziewczyny:multi::multi::multi: Ja mam mozliwosc wywieszenbie w dwoch sklepach zoo i jednej lecznicy wet poki co :cool3: Quote
majqa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Izis, rozumiem, że masz możliwość wydruku, tak? Quote
gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 majqa napisał(a):Kontakt - w ogłoszeniach podawaliśmy na Marcepan więc tego się trzymajmy. Goniu, rozminęłyśmy się postami, chodziło mi o napisanie do Lilki i dopytanie o szczegóły tymczasu ale to już samo się wyjaśniło. Podnoszę pytanie Polubek - kto z osób na Wybrzeżu ma możliwość wydrukować plakat i go porozwieszać (za zgodą właścicieli np. lecznice, sklepy zoologiczne itp)??? Tak tak:) Domyslilam się:) DZwonilam od razu do Marcepan , jak tylko pojawil sie numer telefonu Lilki;):) U marcepan nie laduje sie dogo...:/ Quote
Izis1984 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Majqa- generalnie tak tylko jaka bedzie wielkosc plakatu? Quote
polubek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A4 w poziomie. mogę jeszcze zrobić w pionie Quote
Izis1984 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jesli A4 to na spokojnie moge drukowac :) Quote
polubek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a masz pakiet office ale koniecznie XP? Quote
Cajus JB Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Moja galeria na nk. http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/14/704 Quote
polubek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 wrzuciłam fotki Kuby. sorki że teraz, ale wreszcie wymęczyliśmy te ogłoszonka(plakaty). wiecie o co mi chodzi. dzięki wam dziewczyny za pomoc. Quote
Recommended Posts