Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lika1771 napisał(a):
Dziewczyny jaki On jest taki jak jamnik,bo jesli jest takiej wielkosci to ja bym go wzieła na tymczas bezpłatny,moze tylko karma

CZY NIKT TEGO POSTU NIE ZAUWAŻYŁ?????:O..PISZEMY TAK WIELE A TU MAMAY ISTOTNNNNNNA INFORMACJE !!!!hEHHEH:):)
LILKA...CZY PROPOZYCJA JEST AKTUALNA..??GDZIE MIESZKAS
Z..???

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu, zauważył ale dogo się wiesza, wpisy nie wchodzą lub wchodzą na potęgę, właśnie pozbyłam się swoich dubli.
Marcepan, zorientuj się proszę, czy jest miejsce u mariamc i za ile.

Goniu, jeśli Tobie dogo się ładuje normalniej niż mnie napisz do Lilki, proszę.

Posted

majqa napisał(a):
Goniu, zauważył ale dogo się wiesza, wpisy nie wchodzą lub wchodzą na potęgę, właśnie pozbyłam się swoich dubli.
Marcepan, zorientuj się proszę, czy jest miejsce u mariamc i za ile.

Goniu, jeśli Tobie dogo się ładuje normalniej niż mnie napisz do Lilki, proszę.
Ale co mam majqa napisać do Lilki>...????
Moje dogo chodzi jak chce- raz szybko innym razem kilka minut laduje sie strona:/

Posted

Propozycja aktualna dt darmowy prosiłabym o karme i jak piesek zdrowy i nie potrzebuje weta to na tyle.Mieszkam w Słupsku,siede w domu na wychowawczym i mam trzy psiunie.podaje nr tel 723754877.

Posted

Ja nie mam problemu z oceną wielkości psiaka, widzę go mianowicie tak - góra to gabaryt półtora jamnika. Od jamnika może być ciutkę wyższy i pewno tęższy więc określenie mały jest adekwatne. Osoba na zdjęciu to na bank nie koszykarz 2 metrowy, kuca ale widać psa na tle łydki, a tej sięga co najwyżej do połowy.

Posted

Lilko, podaj na PW ten kontakt Marcepan do siebie (Marcepan, według wpisu z miau deklarowała zapewnienie karmy).
Marcepan, zdzwaniaj się z Lilką, masz już ratunkowy dom!!!!!!!!!!
Ogromne podziękowania Lilko!!!!!!!!! :-)

Posted

dostałam fotki w oryginalnym rozmiarze. szalona różnica.
wrzucę je za jakiś moment tylko przeskaluję na odpowiedni rozmiar. 640x480 byłby chyba odpowiedni.
siadam też do zrobienia większego ogłoszenia. kto podjąłby się wydrukowania go i w jakim programie. (najlepiej coś z pakietu office). podajcie też w której wersji możecie to otworzyć, żebym wiedziała jak przy zapisywaniu dokumentu. czy będzie to w kolorze drukowane czy carno-białe.(odcienie szarości).

Marcepan wielkie dzięki za foty.

Posted

Kontakt - w ogłoszeniach podawaliśmy na Marcepan więc tego się trzymajmy.
Goniu, rozminęłyśmy się postami, chodziło mi o napisanie do Lilki i dopytanie o szczegóły tymczasu ale to już samo się wyjaśniło.

Podnoszę pytanie Polubek - kto z osób na Wybrzeżu ma możliwość wydrukować plakat i go porozwieszać (za zgodą właścicieli np. lecznice, sklepy zoologiczne itp)???

Posted

majqa napisał(a):
Kontakt - w ogłoszeniach podawaliśmy na Marcepan więc tego się trzymajmy.
Goniu, rozminęłyśmy się postami, chodziło mi o napisanie do Lilki i dopytanie o szczegóły tymczasu ale to już samo się wyjaśniło.

Podnoszę pytanie Polubek - kto z osób na Wybrzeżu ma możliwość wydrukować plakat i go porozwieszać (za zgodą właścicieli np. lecznice, sklepy zoologiczne itp)???

Tak tak:) Domyslilam się:) DZwonilam od razu do Marcepan , jak tylko pojawil sie numer telefonu Lilki;):) U marcepan nie laduje sie dogo...:/