Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Zaraz przerzucę foty. Mam nadzieję, że się na mnie nie obraziłyście (Ellig, Gonia66). :-( Nie chciałam Wam sprawić przykrości.

No coś TY majqa- przeciez z uśmieszkiem dopisałam, ze my juz na PW:)
Jakie foty przerzucisz i gdzie..???Na pierwszą stronke tak..???
Dziekujemy:):)

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kana napisał(a):

Allegro super, zaraz wstawię link do wiadomego postu. Jedna tylko prośba. Wstaw Kano do aukcji zdanie wytrych: "Zalicytowanie Kuby nie jest jednoznaczne z prawem do jego nabycia. Osoba odpowiedzialna za adopcję psa zastrzega sobie prawo do wyboru najlepszej z ofert, stąd preferowany jest uprzedni kontakt telefoniczny i/ lub mailowy. Adopcja Kuby oznacza podpisanie umowy adopcyjnej i zgodę na uprzednie sprawdzenie chętnego domku."

Ponadto, zerknij proszę na strony, na których ja już ogłosiłam Kubę. Większość moderatorów stron usunie ogłoszenie, które dochodzi czasowo później niż pierwotne, jeśli ogłoszenie jest z tym samym tytułem i na to samo województwo (o ile moderator strony się tego dopatrzy - np. alegratka, adopcjapsa).

Posted

Kochane jestescie cioteczki baaaardzo;):)
Moje dogo w zasadzie nie chodzi....:( jedna strona ootwiera mi sie kilkanaście minut, albo się po prostu nie otwiera...ale bardzo to ciekawe..o tej porze..????wwwwwwwwrrrrrr:/

Posted

Dziewczyny, wlasnie dzwonilam do tego hotliku w Gdyni. 25 za dobe. Hotelik domowy w mieszkaniu, skoro jest to pies w potzrebie to zrobia wyjatek i jedzenie bedzie WLICZONE w koszta (choc osobiscie podejzewam, ze nie bedzie wtedy nalpeszej jakosci ale skoro pies jada resztki ze stolu...) Co Wy na to?

Posted

Nie chcę się wtrącać. 25 zł za dobę to bardzo dużo. Można za to wysłać dwa psy do hotelów. Zebranie takiej ilości deklaracji to bardzo poważny problem, a pies może spędzić tam sporo czasu. TERESA ma sprawdzone i tanie hotele. Ktoś do Niej pisał? W tym wypadku stawiałbym póki co na maksymalne ogłaszanie już teraz. Allegro, wszystkie możliwe strony ogłoszeniowe, inne portale. W międzyczasie dograć jakiś tańszy hotelik. To tylko moje zdanie. Mogę zrobić swoje ogłoszenia, ale dopiero we wtorek w nocy. Umieszczę Kubę u siebie na nk wieczorem i podrzucę kilku profilom dogomaniackim. Facebook i Joe Monster też załatwię.

Guest Elżbieta481
Posted

To b.dużo,ale jak przekonałam się wczoraj mamy w trójmieście hotelik za 50zł doba.
E/W

Posted

Izis1984 napisał(a):
Dziewczyny, wlasnie dzwonilam do tego hotliku w Gdyni. 25 za dobe. Hotelik domowy w mieszkaniu, skoro jest to pies w potzrebie to zrobia wyjatek i jedzenie bedzie WLICZONE w koszta (choc osobiscie podejzewam, ze nie bedzie wtedy nalpeszej jakosci ale skoro pies jada resztki ze stolu...) Co Wy na to?
Nie damy razy zebrać takich pieniązkow raczelj:(:(To ogromna suma...powiedzialabym przeogromna....
Moge zadzwonic do Morii do Elblaga...MAm tam 2 pieski po 10 zł za dobę...może ma jeszcze miejsce..ale czy 300 zl zbierzemy..????Jesli damy rade zebrac , to mysle, ze się uda zalatwic to miejsce...