gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 majqa napisał(a):Zaraz przerzucę foty. Mam nadzieję, że się na mnie nie obraziłyście (Ellig, Gonia66). :-( Nie chciałam Wam sprawić przykrości. No coś TY majqa- przeciez z uśmieszkiem dopisałam, ze my juz na PW:) Jakie foty przerzucisz i gdzie..???Na pierwszą stronke tak..??? Dziekujemy:):) Quote
Kana Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=941094394 Zaraz reszta Quote
Kana Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 www.alegratka.pl www.ogloszenia.trojmiasto.pl www.cafeanimal.pl www.adopcjapsa.pl www.animalia.pl Quote
majqa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kana napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=941094394 Zaraz reszta Allegro super, zaraz wstawię link do wiadomego postu. Jedna tylko prośba. Wstaw Kano do aukcji zdanie wytrych: "Zalicytowanie Kuby nie jest jednoznaczne z prawem do jego nabycia. Osoba odpowiedzialna za adopcję psa zastrzega sobie prawo do wyboru najlepszej z ofert, stąd preferowany jest uprzedni kontakt telefoniczny i/ lub mailowy. Adopcja Kuby oznacza podpisanie umowy adopcyjnej i zgodę na uprzednie sprawdzenie chętnego domku." Ponadto, zerknij proszę na strony, na których ja już ogłosiłam Kubę. Większość moderatorów stron usunie ogłoszenie, które dochodzi czasowo później niż pierwotne, jeśli ogłoszenie jest z tym samym tytułem i na to samo województwo (o ile moderator strony się tego dopatrzy - np. alegratka, adopcjapsa). Quote
Kana Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jakby ktoś chcial za sponsorować allegro zrobię jeszcze jedno. Zaraz namówie TZta by zasponsorowal mu trójmiasto. Quote
majqa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To zmienia postać rzeczy, super, mea culpa nie pomyślałam. :-) Quote
majqa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kana napisał(a):Jakby ktoś chcial za sponsorować allegro zrobię jeszcze jedno. (...) Bardzo prosimy, czy ktoś może pomóc na tym etapie??? Quote
gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kochane jestescie cioteczki baaaardzo;):) Moje dogo w zasadzie nie chodzi....:( jedna strona ootwiera mi sie kilkanaście minut, albo się po prostu nie otwiera...ale bardzo to ciekawe..o tej porze..????wwwwwwwwrrrrrr:/ Quote
polubek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 u mnie to samo. aż mnie w ..... rwie. :lol: Quote
majqa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dogo mieli i mieli, wiesza się na okrągło od wczoraj albo nawet przedwczoraj... :-( Quote
polubek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 jak dalej tak będzie to odpuszczę sobie wysyłanie dzisiaj a zabiorę się na dobre za ogłoszenia. bo ciągnąć 10 srok za ogon to nie będzie żadnego efektu. Quote
majqa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Polubuś, a na NK zapodałabyś Kubusia, czy już nie masz miejsca??? Quote
polubek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 a jakże mam całe nk. zaraz wrzucę i podam link to będziecie mogli go polecać swoim znajomym, bo moi to już nie chcą do mnie zaglądać bo "same psy i psy." Quote
polubek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ciotki gdyby ktoś chciał polecać Kubulka na nk bądź wrzucić do siebie: http://nasza-klasa.pl/#profile/5248047/gallery/album/7/148 Quote
Ellig Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Czy nadal trzymamy sie opcji platnego hoteliku, czy cos szukac? Quote
Izis1984 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dziewczyny, wlasnie dzwonilam do tego hotliku w Gdyni. 25 za dobe. Hotelik domowy w mieszkaniu, skoro jest to pies w potzrebie to zrobia wyjatek i jedzenie bedzie WLICZONE w koszta (choc osobiscie podejzewam, ze nie bedzie wtedy nalpeszej jakosci ale skoro pies jada resztki ze stolu...) Co Wy na to? Quote
Cajus JB Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nie chcę się wtrącać. 25 zł za dobę to bardzo dużo. Można za to wysłać dwa psy do hotelów. Zebranie takiej ilości deklaracji to bardzo poważny problem, a pies może spędzić tam sporo czasu. TERESA ma sprawdzone i tanie hotele. Ktoś do Niej pisał? W tym wypadku stawiałbym póki co na maksymalne ogłaszanie już teraz. Allegro, wszystkie możliwe strony ogłoszeniowe, inne portale. W międzyczasie dograć jakiś tańszy hotelik. To tylko moje zdanie. Mogę zrobić swoje ogłoszenia, ale dopiero we wtorek w nocy. Umieszczę Kubę u siebie na nk wieczorem i podrzucę kilku profilom dogomaniackim. Facebook i Joe Monster też załatwię. Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To b.dużo,ale jak przekonałam się wczoraj mamy w trójmieście hotelik za 50zł doba. E/W Quote
gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Izis1984 napisał(a):Dziewczyny, wlasnie dzwonilam do tego hotliku w Gdyni. 25 za dobe. Hotelik domowy w mieszkaniu, skoro jest to pies w potzrebie to zrobia wyjatek i jedzenie bedzie WLICZONE w koszta (choc osobiscie podejzewam, ze nie bedzie wtedy nalpeszej jakosci ale skoro pies jada resztki ze stolu...) Co Wy na to?Nie damy razy zebrać takich pieniązkow raczelj:(:(To ogromna suma...powiedzialabym przeogromna.... Moge zadzwonic do Morii do Elblaga...MAm tam 2 pieski po 10 zł za dobę...może ma jeszcze miejsce..ale czy 300 zl zbierzemy..????Jesli damy rade zebrac , to mysle, ze się uda zalatwic to miejsce... Quote
Izis1984 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Obdzwonilam wlasnie reszte hotelikow w poblizy 3miasta, ktore oglaszaja sie w internecie. Czesc juz nie istnieje a reszta ma cene za Kubusia OD 30 zł..... Quote
Izis1984 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dziewczyny a jaka kwota by nas zadowoliła? 15 zł za dobe moze byc? mam znajoma w elblągu, moze by sie zgodzila przyjac psa odpłatnie za taką kwote.... mam do niej dzwonic? Quote
Recommended Posts