Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak zapatrujecie się na papierowe ogłoszonka(plakaty)?

mogłabym je wykonać i przesłać na maila do wydruku. najlepiej gdyby była możliwość drukowania w Microsoft Powerpoint. Wtedy w tym mogłabym wykonać.

Posted

majqa napisał(a):
(...) Pytanie - czy ktoś byłby w stanie opłacić wyróżnienie allegro? Ono też musi pójść. Napisałabym do Isadorki, może mogłaby zrobić je od ręki. Jeśli nie to wkręciłabym Asior (zaraz mnie ukatrupi jak to przeczyta) lub Selengę. Chodzi mi o ich jakość grafiki, czy nadanie historii Kubusia właściwej oprawy. (...) Dziewczyny, prześlijcie mi te fotki w pełnej rozdzielczości, niepomniejszone. Kto je ma? Komu mogę podać mail?

Przerzuciło stronę, przypomnę więc kawałek wcześniejszego wpisu z pytaniami.

Posted

Jestem, nie mam pojecia jak wytrzasnac Dt i to w Trojmiescie.
Slyszalam o bardzo dobrym hoteliku w Szczecinku, postaram sie znalezc jakies namiary.

Posted

Znalazlam takie ogłoszenie z pomorza
"Od niedawna prowadze HOTEL DLA PSOW. Wszelkie info pod 505-760-911, 094-314-92-44. Serdecznie zapraszam."

Posted

Ellig napisał(a):
Jestem, nie mam pojecia jak wytrzasnac Dt i to w Trojmiescie.
Slyszalam o bardzo dobrym hoteliku w Szczecinku, postaram sie znalezc jakies namiary.
Tak...to hotelik u mariamc i nie jest drogi..ale to nie jest hotelik domowy....warunki wprawdzie sa bardzo dobre, ale to kojce...:(..myślę, że zbyt duzy stres...choc lepsze to niz morbital....
Ale moim zdaniem domowy tymczas....domowy....hhhmmmm...no i nie musi koniecznie chyba byc w okoliscach Trójmiasta...szukamy chlopakowi domku w calej Polsce....

Posted

gonia66 napisał(a):
Tak...to hotelik u mariamc i nie jest drogi..ale to nie jest hotelik domowy....warunki wprawdzie sa bardzo dobre, ale to kojce...:(..myślę, że zbyt duzy stres...choc lepsze to niz morbital....
Ale moim zdaniem domowy tymczas....domowy....hhhmmmm...no i nie musi koniecznie chyba byc w okoliscach Trójmiasta...szukamy chlopakowi domku w calej Polsce....

Gonia ja nie moge znalezc DT dla psa Lennona z Warszawy tylko na kilka dni :(

Posted

Ellig napisał(a):

Mila

Adres: Mściwoja 4/20, 81-361 GdyniaTelefon: 513023874Nip: 5861085578
E-mail: keda@vp.plStrona www: www.malgosia55.republika.plForma własności: Bez FP - zakład prywatnyZatrudnienie: 1-5 osób

Godziny otwarcia: poniedziałek-niedziela: 07:00-22:00Słowa kluczowe: hotel dla kotów, hotel dla psów, warunki domowe

Zajrzałam tam...kuszące....tym bardziej, ze to domowy tymczas i w Gdyni- zawsze dziewczyny moglyby podjechac nawet sparwdzic co u chłopaka....tylko nie wiemy jaka cena...i czy uda nam się zebrac..:(

Posted

Slyszalam wielke dobrego o hoteliku mariamc....jezeli ktos ma namiary na ten hotel to chyba lepsze rozwiazanie niz uspenie psa a jezeli do tego psiak jest towarzyski to moze jest to jakas szansa.....

Posted

gonia66 napisał(a):
Zajrzałam tam...kuszące....tym bardziej, ze to domowy tymczas i w Gdyni- zawsze dziewczyny moglyby podjechac nawet sparwdzic co u chłopaka....tylko nie wiemy jaka cena...i czy uda nam się zebrac..:(

Moze trzeba sprubowac, ktos z tego co pamietam proponowal utrzymanie psa?

Posted

Ellig napisał(a):
Do 19-20 lutego, potem ma jechac do Mielca...

MArca chyba:):) TO ma byc płatne miejsce czy szukacie darmowego..??? Płatne swietne znam (nie wiem , czy jest miejsce)..a darmowego...nic na juz nie przychodzi mi do glowy...

Posted

Ellig napisał(a):
Slyszalam wielke dobrego o hoteliku mariamc....jezeli ktos ma namiary na ten hotel to chyba lepsze rozwiazanie niz uspenie psa a jezeli do tego psiak jest towarzyski to moze jest to jakas szansa.....

TAk...ja też słyszałam same dobre rzeczy o tym miejscu....no..na pewno to lepsze...i jest stosunkowo tańsze od innych...mogę zdobyć namiary..ale poki co nie mamy kasy..:(

Posted

gonia66 napisał(a):
MArca chyba:):) TO ma byc płatne miejsce czy szukacie darmowego..??? Płatne swietne znam (nie wiem , czy jest miejsce)..a darmowego...nic na juz nie przychodzi mi do glowy...

Do tej pory mielismy platny DT, tak marca oczywiscie:)Hotel tez ma byc platny.....

Posted

gonia66 napisał(a):
TAk...ja też słyszałam same dobre rzeczy o tym miejscu....no..na pewno to lepsze...i jest stosunkowo tańsze od innych...mogę zdobyć namiary..ale poki co nie mamy kasy..:(

O kasie to ja juz nic nie mowie:(

Posted

Dziewczyny Kochane, nie wplatajcie sprawy innego psiaka (w tym przypadku Lennonka) w wątek Kubusia, bo dojdzie ktoś nowy i może mieć kłopot z połapaniem się. O tym można pogadać na PW lub na właściwym wątku.

Ogłoszenia ode mnie - wykaz stron post 3ci.

Posted

majqa napisał(a):
Dziewczyny Kochane, nie wplatajcie sprawy innego psiaka (w tym przypadku Lennonka) w wątek Kubusia, bo dojdzie ktoś nowy i może mieć kłopot z połapaniem się. O tym można pogadać na PW lub na właściwym wątku.

Ogłoszenia ode mnie - wykaz stron post 3ci.
Juz dawno ptrzeszlysmy na PW majqa:):)
Dzikeujemy baaaaardzo za ogłoszonka:):)
Merci...gdzie TY jesteś..??