Zu Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 do góry Oskar!!!! jak tam się czuje psinka? lepiej? Quote
Imbirka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Czy Oskarek będzie miał domek u p.Małgosi???????? Bo ja już sie pogubiłam Quote
konisia Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Oscarek dziś będzie miał gościa:) Pani która skontaktowała się ze mną przez dogo zaoferowała pomoc finansowa i kubraczek dla psinki, za co baaaardzo dziękujemy:multi: :modla: :Rose: Może jak Oscarek spodoba się Pani będzie mógł liczyć na więcej...? Trzymajcie kciuki:thumbs: Quote
Bodziulka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Oooooooooooo!!! :thumbs: i czekamy na rezultaty!! Quote
Imbirka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: Quote
Zu Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 czy "wizyta" jeszcze trwa...??? czy Pani już się zakochała w Oskarku??? Quote
Zu Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [LEFT]chyba tej Pani Oskarek się spodobał skoro jeszcze tam siedzi:evil_lol: [/LEFT] Quote
konisia Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Już wszytsko opowiadam. Na wstępie jeszcze tylko przeproszę, że nie odzywam się ostatnio za często, ale 3 pieski + studia to "trochę" pracy i nie zawsze mam czas:shake: Wczorajsza wizyta przebiegła bardzo pomyślnie:). Pani okazała się bardzo odpowiednią osobą - odpowiedzialną, konkretną i doświadczoną. Osacrek spodobał się :multi: :cool3: Pani zadeklarowała pomoc w ewentualnym transporcie boksia do lecznicy, bo z tym był u mnie największy problem. Już dziś miałam telefon z pytaniem o pomoc i samopoczucie Oscara, jest to najlepszy dowód na to, że Pani naprawdę chce pomóc. Z powodów osobistych ewentualna adopcja psiuńka odbędzie się po 15.04. Do tego czasu Oscar skończy odrobaczania, miejmy nadzieję, że nabierze sił i będzie mógł iść do nowego domku:) Wczoraj zauważyłam ropę wyciekającą z siusiaka:( Dziś po 15 będę kontaktować się z wetką, trzeba działać! Quote
konisia Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Zapomniałam dodać, że dziś na 12 byłam umówiona z p.Małgosią, ale niestety p.Małgosia nie pojawiła się. Nie wiem też co ją zatrzymało bo niestety nie dostałam żadnej informacji:( Quote
Zu Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 konisia napisał(a):J Z powodów osobistych ewentualna adopcja psiuńka odbędzie się po 15.04. Do tego czasu Oscar skończy odrobaczania, miejmy nadzieję, że nabierze sił i będzie mógł iść do nowego domku:) no to super!!! myślę że do 15 kwietnia Pani już będzie szalała za Oskarkiem!!! Wczoraj zauważyłam ropę wyciekającą z siusiaka:( Dziś po 15 będę kontaktować się z wetką, trzeba działać! to może być zapalenie napletka, jeżeli tej ropy nie jest dużo...to można leczyć płucząc vagothylem ale często po kuracji wraca...u mnie ma to i Cezar i Karol i po prostu przemywam im "interes" zwykłym płynem AA do higieny intymniej dla alergików i to od razu pomaga...z tego co wiem nie jest to groźne ale upierdliwe do leczenia i w zasadzie można to tylko zaleczyć...u mnie psiakom to nie przeszkadza, więc stosuje takie doraźne środki.. ale lepiej skonsultuj się z wetką bo jeżeli tej ropy jest dużo że aż wycieka to może byc coś innego.. Quote
joaaa Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Konisia, bardzo się cieszę z wieści!!! Wysłałam Ci dzisiaj 50zł. Jeżeli nie będzie potrzebne, to może przekazać Simbik na hotel dla boksia z Łodzi. Oczywiście, jeżeli potrzebne, to wykorzystaj, jeżeli trzeba jeszcze, to napisz, powinnam cos jeszcze wyskronbać. A taki wyciek z siusiaka, jeżeli nie duży, to jest fizjologiczny. :diabloti: Quote
Bodziulka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 joaaa napisał(a): A taki wyciek z siusiaka, jeżeli nie duży, to jest fizjologiczny. :diabloti: Tak, tak, potwierdzam :razz: Ja pisałam kiedyś z p.Małgosią, gdy chciała adoptować Bubu - chyba mam jeszcze gdzieś jej maila, gdybyć potrzebowała. Quote
konisia Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Tak sobie wypoczywam:) A tutaj szukam czegoś do jedzonka Z kostką (jeszcze nie umiem jej jeść,ale napwno się nauczę:) U mamy na kolankach Quote
Bodziulka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Co to za mały, czarny potfforek mu przeszkadza? :mad: Nieładnie tak Oscarkowi w spaniu przeszkadzać :diabloti: Quote
Recommended Posts