Nikaa Posted November 22, 2003 Posted November 22, 2003 Podstawowa zasada: kojec nie jest klatką dla psa ale miejscem wypoczynku ! rozwal tą kłódkę i po problemie :x Quote
susy Posted November 22, 2003 Author Posted November 22, 2003 no to założąnową a mnie podadzą na policję,że im psa chcę ukraść i znając polskie prawo to ja będę tą winną Quote
Nikaa Posted November 22, 2003 Posted November 22, 2003 trzeba jakoś pomóc dla tego psa ! poprostu zapytaj się tego ,,właściciela" po co mu właściwie ten pies??? żeby męczył się w budzie ? może nagadaj mu że tylko straci kase na jedzenie i weterynarza i że lepiej już go sprzedać i mieć z tego jakiś zysk czy coś.... może takie rozumowanie wlezie mu do tego zakutego łba ?! :x Quote
Cobra Posted November 22, 2003 Posted November 22, 2003 moze on kupil tego psa aby nie byc gorszy. bo ty masz huskiego a on dla szpanu kupil se malamuta. niestety czest tak sie zdarza ze ludzie kupuja psa dla szpanu i prestizu, znam przypadek ze maz kupil zonie huskiego bo ladnie pasowal do jej futra. nowa moda nastala fura skora komora i husky z pieknymi oczami do kompletu...........ludzie sa okrutni Quote
susy Posted November 23, 2003 Author Posted November 23, 2003 Dokładnie tak było sąsiad kupił sobie malamuta bo my mamy huskiegom miał kupić huskiego ale nie miał tyle pieniędzy a malamut trafił mu się tanio na giełdzie samochodowej. To okrutne teraz jest weekend więc nie bardzo mogę iść nakarmić psiaka bo oni siedzą w domu no chyba,że pójdą do kościoła. Dziś wieczorempójdę z nimi jeszcze raz pogadać a jeśli to nie pomoże to dzwonię do TOZ Ważniejsze jest życia psiaka niż dobre stosunki z sąsiadami Quote
Cobra Posted November 23, 2003 Posted November 23, 2003 zdarzaja sie rozne mieszanki ludzi. ogolnie ludzie sa pusci i zazdrosni o to co inny ma. a taka mieszanka nie wrozy nic dobrego Quote
susy Posted November 23, 2003 Author Posted November 23, 2003 na początku myślałam,że to bardzo porządni ludzie co prawda znam ich niedługo bo dopiero rok ale jeśli chodzi o zwierzęta to uważam, że nawet najmniejsze zwierzątko nie powinno znależć się w ich posiadaniu. Najchętniej to zabrałabym im to psiątko . Quote
Recommended Posts