Jump to content
Dogomania

Fajtek - łysy , niewidomy , brzydki ...BEZ SZANS :(:(:(

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Rozmawiałeś może z Pawłem, czy Fajtek aby na pewno nie znalazł domu?

Paweł właśnie odpowiedział mi na smsa: "Fajtek jest nadal, domu nie znalazł, postaram się napisać coś na dogo".

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
Paweł właśnie odpowiedział mi na smsa: "Fajtek jest nadal, domu nie znalazł, postaram się napisać coś na dogo".

Tak, Paweł obiecał, że się dzisiaj odezwie. Nie może codziennie siedzieć na dogo więc mu troszkę mu pomogę. Raz Pawel, raz ja i razem damy radę. Teraz najważniejsze by kochane doświadczone cioteczki pomogly w ogloszeniach i rozpuszczaniu wici :). Dajmy Fajtkowi szansę ..
Fajtek na pierwszą!

Posted

Witam wszystkich! Kilkakrotnie zaglądałem na wątek ale nikt nic nie pisał, o nic nie pytał a u Fajtka nic istotnego się nie działo, nie chciałem pisać "o niczym". Podalem po to swój numer aby każdy zainteresowany mógł sie dowiedzieć. Trudno, nieporozumienie. News jest taki że Fajtulowi wyładniało futerko tam gdzie jeszcze je ma. Grzywa zrobiła mu się miękka i błyszczaca. Domu nie znalazł. Dalej dręczy koty choc jakby z mniejszym przekonaniem. Dalej jest w stanie wojny z Jożinem, ale teraz to tamten jest górą,kościsie zrosły, nabrał siły i pewnosci.Nie zawsze daje sie upilnować chłopaków i to jest problem. Fajtek czuje sie "zaszczuty" w obecności Jożina,nie widzi go ale czuje i warczą na siebie z daleka. Naprawdę potrzebny mu dom wktórym z nikim nie musiałby rywalizować. Bardzo potrzebuje pieszczot,głaskania,drapania miękką szczoteczką po łysinie...
P.S. z powodów rodzinnych odłożyłem kastrację ale planuje naprzyszły tydzień.

Posted

MaDi napisał(a):
Rzeczywiście nieporozumienie, wszyscy zaglądają i czekają,że będzie coś nowego, a sami nic nie piszą:cool3:

Lepiej nich nic nie piszą niż mają bić pianę, jak co niektórzy/-re :cool3:

Spróbuję napisać jakiś tekst to porozwieszamy po okolicy, hm...? Rozwiesisz i u siebie na wsi .. :eviltong: ?

Posted

Paweł, DORA1020 dała Ci namiary do p. Żanety z "Przyjaciel pies" -napisz do niej lub zadzwoń:

[quote name='DORA1020']Proponuje dac ogloszenie w "Przyjaciel Pies" zawsze to tez jakas szansa.Zadzwon do p.Zanety Zmudy-Koziny i opowiedz historie Fajtka,napewno pomoze/nie raz prosilam o pomoc i nigdy nie odmowila/ a to adres do niej zaneta@pies.pl

Posted

moja propozycja jest taka - jeśli zuzlikowa zrobi Fajtkowi fajne allegro, to ja zaspopnsoruje wyróżnienie za 14 zł.

napiszcie do tej Pani Żanety...koniecznie...

Posted

[quote name='bico']moja propozycja jest taka - jeśli zuzlikowa zrobi Fajtkowi fajne allegro, to ja zaspopnsoruje wyróżnienie za 14 zł.

napiszcie do tej Pani Żanety...koniecznie...

Bico ... wiedziałam... :Rose:

Zuzlikowa!! :sweetCyb:już.... już .. juuuuuuuż

Posted

A co tu taka cisza.... ? :look3: Mnie nie było bo byłam w pracy, a gdzie reszta cioteczek, Fajtuś? :question: Czyżby zapomniały o tobie..?
Halo! Mówi się! :helo:
Chodź, idziemy na pierwszą biedaku :shake:

Posted

warsawmoo napisał(a):
A co tu taka cisza.... ? :look3: Mnie nie było bo byłam w pracy, a gdzie reszta cioteczek, Fajtuś? :question: Czyżby zapomniały o tobie..?
Halo! Mówi się! :helo:
Chodź, idziemy na pierwszą biedaku :shake:

To się pokazuję z rana bo ciotka będzie biła:mad:

Posted

MaDi napisał(a):
To się pokazuję z rana bo ciotka będzie biła:mad:

no dobra! tylko dlaczego tak póżno?! :talker:

Fajtuś! Gdzie smyczka? Dawaj szybciutko! Idziemy! :painting:
.. i już się nie martw chłopie, cioteczki o tobie nie zapomniały, ufffff, to już wiem :multi:
Cierpliwości maluchu ...

Posted

Widzę że Łysy ma więcej przyjaciół niż włosów... Dzięki wszystkim w jego imieniu. Nawet on ma dośc tego upału, wczesniej wciąż wygrzewał się na słońcu, teraz najchętniej śpi rozciągniety na swoim tapczaniku. Przynajmniej się psina nie przegrzeje bo trochę sie o to martwiłem.

Posted

cirro napisał(a):
Widzę że Łysy ma więcej przyjaciół niż włosów... Dzięki wszystkim w jego imieniu. Nawet on ma dośc tego upału, wczesniej wciąż wygrzewał się na słońcu, teraz najchętniej śpi rozciągniety na swoim tapczaniku. Przynajmniej się psina nie przegrzeje bo trochę sie o to martwiłem.

Na szczęście włosy w życiu nie są najważniejsze.

Posted

warsawmoo napisał(a):

Spróbuję napisać jakiś tekst to porozwieszamy po okolicy, hm...? Rozwiesisz i u siebie na wsi .. :eviltong: ?

Rozwieszanie ogloszeń w tym przypadku niewiele chyba da. już się nasluchałem żeby"dobić parcha, po co takie cos trzymac,choroby jakiś roznosi" itp. A na Głębokiej niektórzy studenci z odrazą nazywali go " parchem",pewien "weterynarz" śmial się szyderczo "jaki piękny pies". no coż,polska wiocha,niekoniecznie ze wsi...

Posted

warsawmoo napisał(a):

Przeoczyłam ten post, oj grabisz sobie :mad:Że co niby ja ze wsi? Jak dadzą to rozwieszę tylko po obrządku:eviltong:

Posted

MaDi napisał(a):
Przeoczyłam ten post, oj grabisz sobie :mad:Że co niby ja ze wsi? Jak dadzą to rozwieszę tylko po obrządku:eviltong:

No to co MaDi? Wieczorny obrządek już zrobiony? :mdrmed: To zabieraj Fajtka na spacer, ale już!:lmaa:

Posted

Sami pewnie wyglądają jak parchy!!
Jak można tak o małym bezbronnym psinku mówić!
Ja teraz sporo na dworze pracuję i nie siedzę przed kompem, poza tym nie pracuje mi on za dobrze, ale jakieś ogłoszenia postaram się zrobić jeszcze dzisiaj :) Tylko na której stronie wątku są te ładne zdjęcia wykonane przez Muzzy?
Trzymaj się kochany Fajtuchu!

Posted

warsawmoo napisał(a):
No to co MaDi? Wieczorny obrządek już zrobiony? :mdrmed: To zabieraj Fajtka na spacer, ale już!:lmaa:

Poranny też już zrobiony:cool3:
Rodzice zdjęcia są na 8 stronie.:painting: