MaDi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Fajnie,że są nowe wieści o Fajtusiu. Szkoda tylko,że nie znalazł jeszcze nowego domu. Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Fajnie,ze wieści są...jak wyrobię się z allegrami obecnymi, o Fajtku nie zapomnę! Quote
muzzy Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 zuzlikowa napisał(a):Fajnie,ze wieści są...jak wyrobię się z allegrami obecnymi, o Fajtku nie zapomnę! Dobrze, że u Fajtka coś jednak się zaczęło dziać. Zuzliku, jak zrobisz allegro, to Fajtkowaty będzie o wielki krok bliżej do nowego domu, z góry dzięki! :) http://muzzy.strony.nplay.pl/Fajtek.zip - tutaj są wszystkie zdjęcia. Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 muzzy napisał(a):Dobrze, że u Fajtka coś jednak się zaczęło dziać. Zuzliku, jak zrobisz allegro, to Fajtkowaty będzie o wielki krok bliżej do nowego domu, z góry dzięki! :) http://muzzy.strony.nplay.pl/Fajtek.zip - tutaj są wszystkie zdjęcia. Chciałabym w to wierzyć...ale sie postaram!!! Dzięki,że pamiętasz o nim!!!...ale nie dziwię się- poznałeś łapserdaka! Quote
warsawmoo Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Fajtuś na spacer na pierwszą! Mam nadzieję, że cioteczki przypomną sobie o łapserdaku .. Idziemy! Quote
warsawmoo Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 zuzlikowa napisał(a):Chciałabym w to wierzyć...ale sie postaram!!! Dzięki,że pamiętasz o nim!!!...ale nie dziwię się- poznałeś łapserdaka! Cioteczko! Fajtuś cierpliwie czeka w kolejce ... A może już....? już... ? Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 warsawmoo napisał(a):Cioteczko! Fajtuś cierpliwie czeka w kolejce ... A może już....? już... ? Jutro zabiorę sie za jego allegro...nie, to już dzisiaj! Wybacz psinko...zbyt wiele na raz...ale teraz już czekac nie będziesz!!! Quote
warsawmoo Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 zuzlikowa napisał(a):Jutro zabiorę sie za jego allegro...nie, to już dzisiaj! Wybacz psinko...zbyt wiele na raz...ale teraz już czekac nie będziesz!!! Dzięki zuzliku! Na Ciebie zawsze można liczyć .. :)) Quote
DORA1020 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Coraz gorzej z tymi adopcjami:shake:,no ale nie trzeba tracic nadziei.Proponuje dac ogloszenie w "Przyjaciel Pies" zawsze to tez jakas szansa.Zadzwon do p.Zanety Zmudy-Koziny i opowiedz historie Fajtka,napewno pomoze/nie raz prosilam o pomoc i nigdy nie odmowila/ a to adres do niej zaneta@pies.pl Quote
warsawmoo Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='DORA1020']Coraz gorzej z tymi adopcjami:shake:,no ale nie trzeba tracic nadziei.Proponuje dac ogloszenie w "Przyjaciel Pies" zawsze to tez jakas szansa.Zadzwon do p.Zanety Zmudy-Koziny i opowiedz historie Fajtka,napewno pomoze/nie raz prosilam o pomoc i nigdy nie odmowila/ a to adres do niej zaneta@pies.pl Dziękuję za expressssowe odwiedziny i namiary do p.Zanety! A jak Twoje kocię? Znalazło domek? Quote
DORA1020 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 warsawmoo napisał(a):Dziękuję za expressssowe odwiedziny i namiary do p.Zanety! A jak Twoje kocię? Znalazło domek? A ktore? Bo tyle ich juz mialam,ze sama nie wiem.A teraz wyrzucili kotka bez jednego oka,biedniutki:-( Kto da domek maluszkowi? Kobieta,ktora go dokarmia wyjezdza 20go do corki,nie wiem co bedzie z kocina?No i jest wyrzucony maly,czarny,niedoslyszacy,niedowidzacy psiak,chyba stary,co pomoge jednemu,to juz jest nastepny.:shake: Quote
warsawmoo Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 DORA1020 napisał(a):A ktore? Bo tyle ich juz mialam,ze sama nie wiem.A teraz wyrzucili kotka bez jednego oka,biedniutki:-( Kto da domek maluszkowi? Kobieta,ktora go dokarmia wyjezdza 20go do corki,nie wiem co bedzie z kocina?No i jest wyrzucony maly,czarny,niedoslyszacy,niedowidzacy psiak,chyba stary,co pomoge jednemu,to juz jest nastepny.:shake: Takie rude malutkie dziewczę, które w konsekwencji okazało się chłopakiem... Oj bieda, bieda dla psiaków i kociaków latem.. wakacje ważniejsze niźli malutcy najlepsi przyjaciele .. Żal stworzeń. Pomagajmy, jak umiemy... Fajtuś! dawaj na nocne siuśkanie! na pierwszą! Quote
warsawmoo Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dziękuję Marlena:) :) Zobacz co możemy tu zdziałać ... Quote
warsawmoo Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ANETTTA napisał(a):Zagladam zapisuje ufff, dzieki że jesteś :) Quote
Marlena:) Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jakie ogłoszenia ma psiak? Allegro? Adopcje? Warto ogłaszać wszędzie. Zaraz napiszę też kilka maili - może pomogą... Quote
MaDi Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Marlena:) napisał(a):Jakie ogłoszenia ma psiak? Allegro? Adopcje? Warto ogłaszać wszędzie. Zaraz napiszę też kilka maili - może pomogą... Jestem na wątku od początku i z przykrością stwierdzam,że został on w mojej ocenie po raz kolejny porzucony przez opiekunów Fajtka:shake: Czy ktoś z Was ma jakiekolwiek wieści o nim? A tak troszkę nie na temat co u marmurkowej Fionki? Quote
Marlena:) Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Fioneczka ma się dobrze i mieszka w centrum Krakowa (wszyscy pamiętają jaki był z niej dzikusek). Ma wspaniałą Panią i dużo miłości. Wyszła na ludzi, a to miód dla serca! :) Quote
muzzy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='MaDi']Jestem na wątku od początku i z przykrością stwierdzam,że został on w mojej ocenie po raz kolejny porzucony przez opiekunów Fajtka:shake: Przypuszczam, że Paweł wkrótce się odezwie. Wiem, że jako inspektor SdZ jest na pewno mocno zapracowany i bardzo mocno oddany pomocy psom i różnym innym zwierzakom. Widać rzadko siada do komputera. A nawet jeśli się długo nie odezwie, to póki co mam nadzieję, że osoby, które wyraziły chęć zrobienia ogłoszeń, spróbują coś wyrzeźbić :) Dane kontaktowe do Pawła są na dole 10. podstrony wątku, zdjęcia do ewentualnych ogłoszeń są tu: http://muzzy.strony.nplay.pl/Fajtek.zip, teraz potrzeba jeszcze 'tylko' kogoś z talentem do pisania chwytających za serce ogłoszeń :) Quote
MaDi Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Marlena:) napisał(a):Fioneczka ma się dobrze i mieszka w centrum Krakowa (wszyscy pamiętają jaki był z niej dzikusek). Ma wspaniałą Panią i dużo miłości. Wyszła na ludzi, a to miód dla serca! :) Wiedziałam, że to wspaniała i piękna sunia, strasznie się cieszę jej nowym losem. To ja byłam tą tajną cioteczka od paczki, no i zarejestrowałam się w końcu na dogo. To tyle bo będą krzyczeć że zaśmiecamy:evil_lol: Quote
muzzy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 MaDi napisał(a):To tyle bo będą krzyczeć że zaśmiecamy:evil_lol: Iiitam, tu nie ma takich co krzyczą, tu sami mili ludzie są :) Quote
MaDi Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 muzzy napisał(a):Iiitam, tu nie ma takich co krzyczą, tu sami mili ludzie są :) To dobrze, bo już się bałam:lol: Rozmawiałeś może z Pawłem, czy Fajtek aby na pewno nie znalazł domu? Quote
Marlena:) Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ooo MaDi miło Cię poznać, kochana cioteczko! :) Quote
Recommended Posts