Jump to content
Dogomania

Fajtek - łysy , niewidomy , brzydki ...BEZ SZANS :(:(:(

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Fajnie,ze wieści są...jak wyrobię się z allegrami obecnymi, o Fajtku nie zapomnę!

Dobrze, że u Fajtka coś jednak się zaczęło dziać. Zuzliku, jak zrobisz allegro, to Fajtkowaty będzie o wielki krok bliżej do nowego domu, z góry dzięki! :) http://muzzy.strony.nplay.pl/Fajtek.zip - tutaj są wszystkie zdjęcia.

Posted

muzzy napisał(a):
Dobrze, że u Fajtka coś jednak się zaczęło dziać. Zuzliku, jak zrobisz allegro, to Fajtkowaty będzie o wielki krok bliżej do nowego domu, z góry dzięki! :) http://muzzy.strony.nplay.pl/Fajtek.zip - tutaj są wszystkie zdjęcia.

Chciałabym w to wierzyć...ale sie postaram!!!
Dzięki,że pamiętasz o nim!!!...ale nie dziwię się- poznałeś łapserdaka!

• 4 weeks later...
Posted

zuzlikowa napisał(a):
Chciałabym w to wierzyć...ale sie postaram!!!
Dzięki,że pamiętasz o nim!!!...ale nie dziwię się- poznałeś łapserdaka!

Cioteczko! Fajtuś cierpliwie czeka w kolejce ... A może już....? już... ?

Posted

warsawmoo napisał(a):
Cioteczko! Fajtuś cierpliwie czeka w kolejce ... A może już....? już... ?

Jutro zabiorę sie za jego allegro...nie, to już dzisiaj!
Wybacz psinko...zbyt wiele na raz...ale teraz już czekac nie będziesz!!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Jutro zabiorę sie za jego allegro...nie, to już dzisiaj!
Wybacz psinko...zbyt wiele na raz...ale teraz już czekac nie będziesz!!!

Dzięki zuzliku! Na Ciebie zawsze można liczyć .. :))

Posted

Coraz gorzej z tymi adopcjami:shake:,no ale nie trzeba tracic nadziei.Proponuje dac ogloszenie w "Przyjaciel Pies" zawsze to tez jakas szansa.Zadzwon do p.Zanety Zmudy-Koziny i opowiedz historie Fajtka,napewno pomoze/nie raz prosilam o pomoc i nigdy nie odmowila/ a to adres do niej zaneta@pies.pl

Posted

[quote name='DORA1020']Coraz gorzej z tymi adopcjami:shake:,no ale nie trzeba tracic nadziei.Proponuje dac ogloszenie w "Przyjaciel Pies" zawsze to tez jakas szansa.Zadzwon do p.Zanety Zmudy-Koziny i opowiedz historie Fajtka,napewno pomoze/nie raz prosilam o pomoc i nigdy nie odmowila/ a to adres do niej zaneta@pies.pl

Dziękuję za expressssowe odwiedziny i namiary do p.Zanety! A jak Twoje kocię? Znalazło domek?

Posted

warsawmoo napisał(a):
Dziękuję za expressssowe odwiedziny i namiary do p.Zanety! A jak Twoje kocię? Znalazło domek?

A ktore? Bo tyle ich juz mialam,ze sama nie wiem.A teraz wyrzucili kotka bez jednego oka,biedniutki:-( Kto da domek maluszkowi? Kobieta,ktora go dokarmia wyjezdza 20go do corki,nie wiem co bedzie z kocina?No i jest wyrzucony maly,czarny,niedoslyszacy,niedowidzacy psiak,chyba stary,co pomoge jednemu,to juz jest nastepny.:shake:

Posted

DORA1020 napisał(a):
A ktore? Bo tyle ich juz mialam,ze sama nie wiem.A teraz wyrzucili kotka bez jednego oka,biedniutki:-( Kto da domek maluszkowi? Kobieta,ktora go dokarmia wyjezdza 20go do corki,nie wiem co bedzie z kocina?No i jest wyrzucony maly,czarny,niedoslyszacy,niedowidzacy psiak,chyba stary,co pomoge jednemu,to juz jest nastepny.:shake:

Takie rude malutkie dziewczę, które w konsekwencji okazało się chłopakiem... Oj bieda, bieda dla psiaków i kociaków latem.. wakacje ważniejsze niźli malutcy najlepsi przyjaciele .. Żal stworzeń. Pomagajmy, jak umiemy...
Fajtuś! dawaj na nocne siuśkanie! na pierwszą!

Posted

Marlena:) napisał(a):
Jakie ogłoszenia ma psiak? Allegro? Adopcje? Warto ogłaszać wszędzie.
Zaraz napiszę też kilka maili - może pomogą...

Jestem na wątku od początku i z przykrością stwierdzam,że został on w mojej ocenie po raz kolejny porzucony przez opiekunów Fajtka:shake: Czy ktoś z Was ma jakiekolwiek wieści o nim?
A tak troszkę nie na temat co u marmurkowej Fionki?

Posted

Fioneczka ma się dobrze i mieszka w centrum Krakowa (wszyscy pamiętają jaki był z niej dzikusek). Ma wspaniałą Panią i dużo miłości. Wyszła na ludzi, a to miód dla serca! :)

Posted

[quote name='MaDi']Jestem na wątku od początku i z przykrością stwierdzam,że został on w mojej ocenie po raz kolejny porzucony przez opiekunów Fajtka:shake:
Przypuszczam, że Paweł wkrótce się odezwie. Wiem, że jako inspektor SdZ jest na pewno mocno zapracowany i bardzo mocno oddany pomocy psom i różnym innym zwierzakom. Widać rzadko siada do komputera. A nawet jeśli się długo nie odezwie, to póki co mam nadzieję, że osoby, które wyraziły chęć zrobienia ogłoszeń, spróbują coś wyrzeźbić :) Dane kontaktowe do Pawła są na dole 10. podstrony wątku, zdjęcia do ewentualnych ogłoszeń są tu: http://muzzy.strony.nplay.pl/Fajtek.zip, teraz potrzeba jeszcze 'tylko' kogoś z talentem do pisania chwytających za serce ogłoszeń :)

Posted

Marlena:) napisał(a):
Fioneczka ma się dobrze i mieszka w centrum Krakowa (wszyscy pamiętają jaki był z niej dzikusek). Ma wspaniałą Panią i dużo miłości. Wyszła na ludzi, a to miód dla serca! :)

Wiedziałam, że to wspaniała i piękna sunia, strasznie się cieszę jej nowym losem. To ja byłam tą tajną cioteczka od paczki, no i zarejestrowałam się w końcu na dogo. To tyle bo będą krzyczeć że zaśmiecamy:evil_lol:

Posted

muzzy napisał(a):
Iiitam, tu nie ma takich co krzyczą, tu sami mili ludzie są :)

To dobrze, bo już się bałam:lol: Rozmawiałeś może z Pawłem, czy Fajtek aby na pewno nie znalazł domu?