Monika z Katowic Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Co słychać u kochanej Balbinki?:loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dopiero dzis odnalazłam ten wątek!!!!!!!!!!czy to jest ta moja Amica i to CUDO Balbinka?nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!!Balbinka ale ty szcześciara jesteś!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ingrid44 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Serdecznie Zapraszamy na bazarek gdzie znajdziecie wszystko NOWE dla swoich Pupili; sa zabawki,kocyki,ubranka,fryzbee i wiele wiecej. Dochod przeznaczony jest na Hotelik dla Tuptusia z jednym oczkiem. http://www.dogomania.pl/showthread.p...4&goto=newpost Quote
amica Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Wreszcie jestem w pełni on-line! Obiecuje nadrobić zaległosci. Przez ostatanie 3 tygodnie miałam net z doskoku. Urlop podzielony na dwie tury kompletnie mnie wybił z rytmu. Teraz już jestem i na pewno Balbinki najnowsze fotki pojawią sie najpóźniej wieczorem. Quote
amica Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A oto obiecane fotki mojego kochanego Talibka :) Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 o jejku, Balbionko, jaka księżniczka się z ciebie zrobiła :) Quote
amica Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Akrum']o jejku, Balbionko, jaka księżniczka się z ciebie zrobiła :) Balbinka to taka mieszanka przytulanki, rozrabiaki i psa stróżującego :) Jest moją wielką radością i siłą napędową. Moja księżniczka :) Quote
Akrum Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 superaśnie razem wyglądacie :) Balbinka jaka dumna :) Quote
Ingrid44 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Piekne zdjecia. Nie moge wyjsc z podziwu jak ona slicznie pozuje i patrzy prosto w aparat . Przeslodka Niunia :) :) :) Quote
majqa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jak we wstępie do bajki - chcecie to posłuchajcie... :-) Co więcej, popatrzcie! :lol: Odwiedziliśmy z mężem Amicę :loveu:, Jej Rodziców :loveu: i o ile pierwsi wymienieni to Wspaniałości o tyle, toto małe, czarne, niegościnne, rozbestwione i od jasnego czorta, choć kochane na zabój... :evil_lol: Fakt, może i źle, może błąd, że mąż głosem podstępnego erotomana przemówił do Balbinki przeciągle dudniąc "Baaalbinkooo". Cóż, nie trzeba było... :shake: ;) Tu przewiduję miłość jednostronną, męża do Balbinki (podobała mu się okrutnie), bo Balbinka go jeszcze załatwi, oj załatwi... :eviltong: Lepiej się nie zbliżać... ;) "Ej, gościu!!! A weź się!!! A idź se...!!! Nawet na mnie nie patrz!!!" - tako rzecze Balbinka... "... bo spierniczę tutu..., oszczczegam i oszczekam jak nic!". Słowo komentarza... Pod tym podeścikiem Mały Zbój ma bazę wypadowo - warczeniowo - oszczekową, słowem solidne, nie do dosięgnięcia zacisze. :lol: "No co, no co, czego na mnie ślepiasz??? Pozwoleństwo było?" A to jest leżaczek, na którym się nie siada, bowiem jest to osobisty leżaczek Balbinki! :lol: Quote
majqa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Wersja Balbinki z łypaniem na boki, czy żaden ludź się nie ośmieli zbliżyć zbytnio do leżaczka... ;-) "A ścigaj sobie mnie, ścigaj... jak dam dyla za domek to tyle mnie będziesz widziała!" "I co mi zrobisz? Zobacz, jak szybko się oddaliłam! W mgnieniu oka!!!" Quote
majqa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Żałujcie, że to niestety wersja bezdźwiękowa... :-) [video=youtube;mvFqnLRxULo]http://www.youtube.com/watch?v=mvFqnLRxULo[/video] Quote
majqa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A tak już zupełnie na poważnie... Ten Śliczny Netoperek nie mógł, po prostu nie mógł trafić lepiej!!! Domek Amici to był więcej niż strzał w 10tkę! :lol: Quote
gonia66 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ale sie rozmarzylam ogladajac te fotki...no fakt- Balbinka- ciudo:):)A tereny Balbinki..mmmmmmmmmmm....aż mi się zachcialo przysiąśc w cieniu drzewka... Amica...kurde...tak jest tak duuuuzo miejsca;):) Nie myslalas o rodzenstwie dla Swojego Szczęscia..??:):) Quote
majqa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Chiiiba odpowiem za Amicę, póki co... ;-) Jakowyś zwierz to sobie może nieco dalej wokół Amici dryfować ale niech zbytnio się do Niej nie zbliża, bo z Balbinką będzie miał do czynienia. Ponadto, Goniu, to co wyrywkowo widzimy to tylko letnia baza wypadowa... a codzienność upływa w ciasnej Łodzi. Quote
gonia66 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 majqa napisał(a):Chiiiba odpowiem za Amicę, póki co... ;-) Jakowyś zwierz to sobie może nieco dalej wokół Amici dryfować ale niech zbytnio się do Niej nie zbliża, bo z Balbinką będzie miał do czynienia. Ponadto, Goniu, to co wyrywkowo widzimy to tylko letnia baza wypadowa... a codzienność upływa w ciasnej Łodzi.Aaaaaaaaa.....no i wszystko jasne....a mowilam, ze się rozmarzylam...;) Quote
amica Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 gonia66 napisał(a):Ale sie rozmarzylam ogladajac te fotki...no fakt- Balbinka- ciudo:):)A tereny Balbinki..mmmmmmmmmmm....aż mi się zachcialo przysiąśc w cieniu drzewka... Amica...kurde...tak jest tak duuuuzo miejsca;):) Nie myslalas o rodzenstwie dla Swojego Szczęscia..??:):) Ciesze się, ze Majqa mogła wreszcie spotkać się z moją Balbisią! Było ciekawie. Balbisia na pewno nie jest typem przytulanki przy pierwszym spotkaniu, ale jak zobaczy się z Majqa i TZ-etem następnym razem to poinno być już małe mizianko. Ja w każdym razie przynajmniej kilka razy dziennie musze ją wymiziać bo inaczej składa zażalenie, wchodząc mi na kolana i ostentacyjnie się przewraca na grzbiet i drapie. Majqa napisała prawdę :) szczekliwe to moje maleństwo strasznie i niezależne swoją drogą, jednak swojej mamusi nie opuszcza na chwilę choćby wzrokiem. Jeśli chodzi o rodzeństwo to na razie nie da rasy, bo na co dzien mieszkamy w bloku w mieście i mamy jeszcze jednego psiaczka, seniora. Quote
majqa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 amica napisał(a):(...) szczekliwe to moje maleństwo strasznie i niezależne swoją drogą, jednak swojej mamusi nie opuszcza na chwilę choćby wzrokiem. I to jej urok, o urodzie nie wspominając!!! Jest niesamowita!!! :loveu: My jesteśmy nią urzeczeni i obmyślamy strategię mięsnych przekupstw. :lol: Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 przepiękna Balbinka :) w małym ciele ukryty jest charrrakterek dobermana :) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ona jest Cudowna , a te uszka sa poprostu niesamowite :) :) :) W malym ciele wielki duch ! Quote
amica Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wspaniała ramka, zrobiona przez Monisię:) Przepraszam za nieobecność, ale pies moich i w pewnym sensie tez mój, który ma już 17 lat od dwóch tygodni walczy o życie i to naprawdę pochłonęło i czas i wszystkie moje siły. Teraz sytuacja się trochę uspokoiła i wreszcie mam możliwość spokojnie usiąsć do kompa i coś napisać. Balbisia miała ostatnio zrobione kontrolne badania i wszystko wyszło w normie, więc jestem bardzo szczęśliwa. Quote
amica Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Witajcie! Ostatni miesiąc był dla mnie i mojej rodziny bardzo trudny :( Żegnaliśmy naszego najkochanszego członka rodziny, pieska Filonka, który spędził z nami 17 lat i 10 miesięcy. 7 października pożegnaliśmy go, by mógł w spokoju biegać za tęczowym mostem. Dlatego była taka cisza z mojej strony, przepraszam, nie byłam w stanie wchodzić na dogo. Balbinka też zdążyła zżyć się z Filonkiem i naprawdę widziałam jak stara się schodzić mu z drogi w ostatnim czasie. Była dla niego kochana, tak jak on dla niej. Teraz Balbinka pociesza nas swoimi psotami jak może :) Quote
Monika z Katowic Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pięknego wieku dożył kochany Filonek. Prawie 18 lat! Teraz, znowu radosny i młody, czeka na Was za Tęczowym Mostem... Trzymajcie się, Amico! Quote
Recommended Posts