Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Z uwagi na to, że jest to wątek Balbisi i wszystkich jej wielbicieli:) pozwolę sobie na własnego offa :evil_lol:

Bardzo pilnie poszukuje DT choćby płatnego lub miejsca w hoteliku dla 8 letniego psiaka z Aleksandrowa Łódzkiego, który po pożarze, w którym zginęła jego Pani, znalazł się na ulicy.
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
Od tamtej chwili śpi na chodniku:(:placz:
Szczytem moich marzeń jest jak najwięcej deklaracji, choćby jednorazowych, ... ale wierzę w te cuda:)!
W tej chwili oprócz opieki nad Balbisią mam jeszcze jedno bardzo ważne zadanie: znaleźć bezpieczny kąt dla Maxa!
Zapraszam wszystkich zaglądających do Balbinki do odwiedzenia również Maxa:
[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/186127-Po%C5%BCar-zabra%C5%82-mu-wszystko.-Ulica-jego-domem-%28-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-Pomocy!!

Posted

[quote name='amica'][FONT=Comic Sans MS]Z uwagi na to, że jest to wątek Balbisi i wszystkich jej wielbicieli:) pozwolę sobie na własnego offa :evil_lol:

Bardzo pilnie poszukuje DT choćby płatnego lub miejsca w hoteliku dla 8 letniego psiaka z Aleksandrowa Łódzkiego, który po pożarze, w którym zginęła jego Pani, znalazł się na ulicy.
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
Od tamtej chwili śpi na chodniku:(:placz:
Szczytem moich marzeń jest jak najwięcej deklaracji, choćby jednorazowych, ... ale wierzę w te cuda:)!
W tej chwili oprócz opieki nad Balbisią mam jeszcze jedno bardzo ważne zadanie: znaleźć bezpieczny kąt dla Maxa!
Zapraszam wszystkich zaglądających do Balbinki do odwiedzenia również Maxa:
[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/186127-Po%C5%BCar-zabra%C5%82-mu-wszystko.-Ulica-jego-domem-%28-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-Pomocy!!

Max szuka schronienia, zeby nie musial spac na chodniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Te zdjęcia Balbinki to mój "lek na duszę" po oglądaniu większości wątków na dogo...

Amica! Dajesz Balbince cały piękny świat!

Wyjelas mi to z ust :) :) :) Uwielbiam ogladac Balbinke poznajaca swiat :)

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Te zdjęcia Balbinki to mój "lek na duszę" po oglądaniu większości wątków na dogo...

Amica! Dajesz Balbince cały piękny świat!
a ja uwielbiam wątek zarówno Balbisi, Rodisia, który teraz nazywa się Brenn i kochanego Topiczka :)

Posted

Witam wszystkie cioteczki!
Balbinka mimo tych upałów bardzo dobrze sobie radzi, biega po domu i dworze jak szalona, jak zawsze jej zabawki fruwają w powietrzu
:)