Ajula Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Amica nie pogonisz mnie? jak i ja poproszę o zajrzenie do tego nieszczęsnego szczeniaka :( jest tak biedny, że łzy same lecą http://www.dogomania.pl/threads/185272-Niby-ON-6-miesi%C4%99czny-powykr%C4%99cane-%C5%82apki-5-kg-%28/page7 Quote
amica Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ajula napisał(a):Amica nie pogonisz mnie? jak i ja poproszę o zajrzenie do tego nieszczęsnego szczeniaka :( jest tak biedny, że łzy same lecą http://www.dogomania.pl/threads/185272-Niby-ON-6-miesi%C4%99czny-powykr%C4%99cane-%C5%82apki-5-kg-%28/page7 Nie pogonię :) Jesli jest taka potrzeba, to się na off przymyka oko. ;) Balbiśka coraz bardzo szalona. Dziś zdominowała zabawę w parku. Wszystkie psy i suczki się za nią oglądały jak wariuje w trawie, no i oczywiście większość z nich pobiegła za Talibkiem i mając w nosie swoich właścicieli wariowali wszyscy razem ganiając się do upadłego. Pozdrawiam wszystkim cieplutko, którzy śledzą losy Balbisi. Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Tamarka (lysa sunia) potrzebuje funduszow na sterylke, bo inaczej nie moze byc wyadoptowana Brakuje tez 80 zl. stalych deklaracji :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/182992-%C5%81YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie!-BRAKUJE-100Z%C5%81-NA-hotelik Blagamy o pomoc!!!!!:shake::shake::shake: Quote
Ajula Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Balbinka przeżywa swoje nowe życie na maksa jej motto "łap szczęście za nogi i duś jak cytrynę" :D Quote
Monika z Katowic Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jak szczęśliwa Balbinka! Uwielbiam przychodzić na ten wątek! Zawsze czuję: Quote
Ajula Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Monika zazdroszczę Ci tej radości, bo ja od dłuższego czasu mam z tym problem :roll: Quote
Monika z Katowic Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tyle już smutku miałam w życiu, że teraz cieszę się ze wszystkiego! Pięknie jest żyć i odwiedzać szczęśliwą Balbinkę! Dobrze jest oglądać nowy, dobry świat Talibka! Quote
ms_arwi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 W schronisku w poznaniu na kwarantannie jest takie biedne stworzonko, ktoremu widac wszystkie kosci (na fotkach tego nie widac, ale w rzeczywistosci wyglada to strasznie...) Zabiedzone tak samo jak Balbinka na poczatku... W schronisku przebywa od 11 maja zdaje sie, pilnie potrzebne jest DT, w ktorym moglaby przybrac nieco na wadze i dojsc do siebie... Quote
Ajula Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 faktycznie biedactwo straszne :( i jakie ma pazurki długie, pewnie nie ma gdzie zetrzeć przydałby się DT Quote
Ingrid44 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Czy ten piesek ze zdjec w Poznanskim Schronie ma watek ? Quote
ms_arwi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czy ten piesek ze zdjec w Poznanskim Schronie ma watek ? Jeszcze nie, jest w schronisku od 11 maja i nic o nim na razie nie wiadomo. Mysle, ze jedyna osoba, ktorej by go wydano jest GoniaP. Quote
amica Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czy da biedna psina ma wątek? JA ostatnio jestem tak zawalona robotą że nie mam chwili wolnej, żeby spokojnie zajrzeć na dogo :( Obiecuje, że postaram się nadrobić zaległości. Quote
ms_arwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Czy jest moze ktos, kto moglby ewentualnie zajac sie tym biedactwem??? W czwartek bedziemy staraly sie uzyskac informacje o stanie tego biedactwa od weta... Quote
Ingrid44 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Sliczny piesek i bardzo ciekawe umaszczenie. Napewno by szybko domek znalazl jakby go pooglaszac. Wyglada na mlodego. Quote
amica Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Buziaki dla słodkiej Balbinki! :) [FONT=Arial Black]Dziękuję Moniko że cały czas o nas pamiętasz!!![/FONT] Ja ostatnio nie ogarniam wszystko tak jakbym chciała. Nie mam spokojnej wolnej chwili, żeby posiedzieć na dogo :( Praca pochłania mi masę czasu:( Jestem przemęczona tą pogodą. Tylko Balbinka dzielnie znosi deszczowe spacery i pięknie załatwia się nawet jak leje. Niestety taka deszczowa pogoda sprawia, że nasze wyprawy na dwór trwają kilka minut i do domu. Nie mogę pozwolić, żeby Talibek mi się przeziębił! Dziś pierwszy raz od kilku dni zrobiłyśmy sobie z Balbisią prawdziwy wieczorny spacer :) wreszcie do parku:):multi: Balbiśka była taka szczęśliwa, spotkałyśmy jej ulubionego kolegę, mini sznaucerka- Barcisia i to już była pełnia euforia. Dzięki temu teraz spokojnie śpi:multi: Wszystkich bardzo mocno ściskam i pozdrawiam w imieniu swoim i Balbisi! Quote
amica Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mała Talib-księżniczka się przypomina:) Majowy weekend:) Quote
amica Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [FONT=Book Antiqua]Majeczko, super widzieć Cię na wątku:) [/FONT][FONT=Book Antiqua]Dziękuję za odwiedziny![/FONT] Cioteczki pilna prośba: [SIZE=3][SIZE=2]Dziś weszłam na ten wątek i mnie zatkało. Uważam, że pomoc nadeszła błyskawicznie, ale wątek jest "pusty" :( Mała suczka z dziurą w brzuchu! Nie może wrócić na działki! Proszę o pomoc w przygotowaniu banerka! http://www.dogomania.pl/threads/185787-Ma%C5%82a-suczka-z-dziur%C4%85-w-brzuchu-PILNIE-DT!-Nie-mo%C5%BCe-wr%C3%B3ci%C4%87-na-dzia%C5%82ki!-DRASTYCZNE-%28 Quote
Monika z Katowic Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Balbinko! Idziemy na spacerek w poszukiwaniu słońca. Quote
Recommended Posts