Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Talibek malutki teraz szaleje na działce... Ciekawe, czy wszystkie grządki już rozkopane? :):):) Quote
Pies Wolny Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Talibek malutki teraz szaleje na działce... Ciekawe, czy wszystkie grządki już rozkopane? :):):) U mnie wszystko zryte wielokrotnie i dokładnie po parokroć - ale to tez udział pozostałej szóstki, czyli razem do kupy, a bez kocich - 28 łap. :shake: Za buziaki i pozdrowienia Talib Mik dziękuje i życzy udanej 'rozróby' na działkach :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pies Wolny napisał(a):U mnie wszystko zryte wielokrotnie i dokładnie po parokroć - ale to tez udział pozostałej szóstki, czyli razem do kupy, a bez kocich - 28 łap. :shake: Za buziaki i pozdrowienia Talib Mik dziękuje i życzy udanej 'rozróby' na działkach :loveu: Psie Wolny ja mogę podesłać moją jamnicza bojówkę do kopania, ręczę że twoja banda przy nich to pikuś a nawet pan pikuś. Takich dwóch jak one trzy ani jednego nie znajdziesz. Quote
Pies Wolny Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Isadora7 napisał(a):Psie Wolny ja mogę podesłać moją jamnicza bojówkę do kopania, ręczę że twoja banda przy nich to pikuś a nawet pan pikuś. Takich dwóch jak one trzy ani jednego nie znajdziesz. A zapraszam, zapraszam. Zobacz tylko co ja tu mam. Mój NR 1 - córcia Czarka vel Wariatka. Taki rozkoszniak Tu właśnie po raz kolejny położyła na łopatki NR 2 , czyli Odiego A to uśmiech Madonny , jak Jej coś nie pasi Myślę, że spokojnie można Jej nadać nick Talib Gangreen (nie mylić z gangreną, ale podobnie groźna) Zapraszam na ogrodowe wykopki :lol::lol: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Widzę że Talib Gangreen przebywa w swoim naturalnym środowisku. Ale przyznam że nie przypuszczałam że robisz walki psów. Drugie i trzecie zdjęcie tego dowodem :):):). Quote
Pies Wolny Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Kurcze .......wyklepałem :lol:, 1 : 0 dla Ciebie :lol::lol: ale jak tak .....to poszukam i pokażę jeszcze lepsze. Quote
Isadora7 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pies Wolny napisał(a):Kurcze .......wyklepałem :lol:, 1 : 0 dla Ciebie :lol::lol: ale jak tak .....to poszukam i pokażę jeszcze lepsze. Czekam z zapartym tchem i na wsio słuczaj podsyłam właściwe służby, nie wiadomo co się tam dzieje: Quote
Pies Wolny Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wow !!! No takiej Policajce to dałbym się aresztować - to chyba dziewczyna ?. Bajera zdjatko :lol: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pies Wolny napisał(a):Wow !!! No takiej Policajce to dałbym się aresztować - to chyba dziewczyna ?. Bajera zdjatko :lol: To chłopak... Rambo się zwie :) Quote
lilk_a Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ----------------------------------------------[FONT=comic sans ms][SIZE=1][/FONT] Quote
amica Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Wróciłyśmy z Balbisią po dłuższej przerwie i już dziś będą nowe fotki Balbiny-Taliba z pobytu na działce:) Serdecznie zapraszam! Quote
Monika z Katowic Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Bardzo, bardzo czekamy na nowe zdjęcia małego Talibka. Cały ogródek rozkopany? :):) Quote
Ingrid44 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Bardzo, bardzo czekamy na nowe zdjęcia małego Talibka. Cały ogródek rozkopany? :):) Jak ogolnie wiadomo Balbinka jest bardzo pomocna wiec na wiosne trzeba ulzyc Panci i skopac ogrodek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Ajula Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ingrid44 napisał(a):Jak ogolnie wiadomo Balbinka jest bardzo pomocna wiec na wiosne trzeba ulzyc Panci i skopac ogrodek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: to może się złożymy i kupimy jej takie małe wiadereczko z łopatką i grabkami :D Quote
lilk_a Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ajula napisał(a):to może się złożymy i kupimy jej takie małe wiadereczko z łopatką i grabkami :D ha ...ja bym proponowała zaopatrzyć się w przenośne płyty , gdzie wykopie tam płyta ... nasze podwórko ma stały wystrój podestowy , bo moja suka za wszelką cenę od tamtego roku chce wykopać kreta który buszuje pod ziemią :):) Quote
amica Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jeśli chodzi o płyty, to tak się złożyło, że były koniczne:)! Balbisia poznała sąsiada za siatką i za wszelką cenę chciała się do niego przekopać:) Jedynym ratunkiem była ukochana piłeczka i Dinuś No i odpoczynek:) ... Quote
Ingrid44 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Balbinka jest rozkoszna z ta pileczka. A jak ladnie odpoczywa ! Mizianka i Buziole dla Balbinki :) Quote
amica Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dziękuje za buziole i przede wszystkim za odwiedziny wszystkim cioteczkom i wujkom. Quote
Akrum Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jaka ona jest już śliczniutka :) zupełnie nie ta sama Balbinka :) a ten zadowolony pycholek, jak biegnie z piłeczką - słodkie :) Quote
Ajula Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 dzięki za fotki Balbinka nareszcie jest szczęśliwa :) Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Balbinka jest sliczna :loveu::loveu: i moze mi wybaczy offa :):) Niewidomy Jurand blaga o wsparcie :placz::placz::placz:, byc moze jest szansa na to, by zaczal widziec. Zbieramy deklaracje: http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel! Zapraszamy rowniez na bazrki na Juranda. http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand http://www.dogomania.pl/threads/185063-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-antykwariat-%28romanse-i-s%C5%82owniki%29na-podhalana-Zbyszka-Runo-do-16.05.2010 Quote
Recommended Posts