Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Talibek malutki teraz szaleje na działce... Ciekawe, czy wszystkie grządki już rozkopane? :):):)

U mnie wszystko zryte wielokrotnie i dokładnie po parokroć - ale to tez udział pozostałej szóstki, czyli razem do kupy, a bez kocich - 28 łap. :shake:

Za buziaki i pozdrowienia Talib Mik dziękuje i życzy udanej 'rozróby' na działkach :loveu:

Posted

Pies Wolny napisał(a):
U mnie wszystko zryte wielokrotnie i dokładnie po parokroć - ale to tez udział pozostałej szóstki, czyli razem do kupy, a bez kocich - 28 łap. :shake:

Za buziaki i pozdrowienia Talib Mik dziękuje i życzy udanej 'rozróby' na działkach :loveu:

Psie Wolny ja mogę podesłać moją jamnicza bojówkę do kopania, ręczę że twoja banda przy nich to pikuś a nawet pan pikuś. Takich dwóch jak one trzy ani jednego nie znajdziesz.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Psie Wolny ja mogę podesłać moją jamnicza bojówkę do kopania, ręczę że twoja banda przy nich to pikuś a nawet pan pikuś. Takich dwóch jak one trzy ani jednego nie znajdziesz.

A zapraszam, zapraszam. Zobacz tylko co ja tu mam. Mój NR 1 - córcia Czarka vel Wariatka.
Taki rozkoszniak

Tu właśnie po raz kolejny położyła na łopatki NR 2 , czyli Odiego

A to uśmiech Madonny , jak Jej coś nie pasi

Myślę, że spokojnie można Jej nadać nick Talib Gangreen (nie mylić z gangreną, ale podobnie groźna)

Zapraszam na ogrodowe wykopki :lol::lol:

Posted

Widzę że Talib Gangreen przebywa w swoim naturalnym środowisku. Ale przyznam że nie przypuszczałam że robisz walki psów. Drugie i trzecie zdjęcie tego dowodem :):):).

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Kurcze .......wyklepałem :lol:, 1 : 0 dla Ciebie :lol::lol:

ale jak tak .....to poszukam i pokażę jeszcze lepsze.

Czekam z zapartym tchem i na wsio słuczaj podsyłam właściwe służby, nie wiadomo co się tam dzieje:

Posted

Wróciłyśmy z Balbisią po dłuższej przerwie i już dziś będą nowe fotki Balbiny-Taliba z pobytu na działce:)
Serdecznie zapraszam!

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Bardzo, bardzo czekamy na nowe zdjęcia małego Talibka.
Cały ogródek rozkopany? :):)

Jak ogolnie wiadomo Balbinka jest bardzo pomocna wiec na wiosne trzeba ulzyc Panci i skopac ogrodek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Jak ogolnie wiadomo Balbinka jest bardzo pomocna wiec na wiosne trzeba ulzyc Panci i skopac ogrodek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

to może się złożymy i kupimy jej takie małe wiadereczko z łopatką i grabkami :D

Posted

Ajula napisał(a):
to może się złożymy i kupimy jej takie małe wiadereczko z łopatką i grabkami :D

ha ...ja bym proponowała zaopatrzyć się w przenośne płyty , gdzie wykopie tam płyta ... nasze podwórko ma stały wystrój podestowy , bo moja suka za wszelką cenę od tamtego roku chce wykopać kreta który buszuje pod ziemią :):)

Posted

Jeśli chodzi o płyty, to tak się złożyło, że były koniczne:)! Balbisia poznała sąsiada za siatką i za wszelką cenę chciała się do niego przekopać:) Jedynym ratunkiem była ukochana piłeczka i Dinuś

No i odpoczynek:) ...

Posted