Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
Gratulacje! I podziękowania! Na Metamorfozy Talibka!

Mam mnóstwo zdjęć Balbisi i z przyjemnością umieszczę je w dziale metamorfozy:)
Teraz możemy już z radością informować wszystkich o przeniesieniu wątku:)!!!

Posted

[quote name='Pies Wolny']Kurrrrczaki, a gdzie przeniesiona , znaleźć nie mogę. Może kto się zlituje i zlinkuje. Amica ! Help !
Dziękuję za czujnośc. Chodziło jedynie o przeniesieniu wątku do części Już w nowym domu:) Planuje założyć Balbisi nowy wątek taki opisujący jej losy u mnie w domku:) Dam znać jak tylko będzie gotowy:) Pozdrawiam cieplusio!

Posted

[quote name='Monika z Katowic']"Ja i mój cień" - taki dałabym tytuł temu zdjęciu. :):):)
Tak cudownie ułożyło się Balbince!

Tytuł super!:)
;):lol:;):lol: Balbisia ściska z radością wszystkie cioteczki:)

Posted

[quote name='Paulina87']Gratuluję! Balbinka taka cudna, że jak ją można było oddać komuś obcemu.

No proszę, halo, halo, z szacunkiem proszę, Amica to nie jest ktoś obcy tylko I v-ce Prezes Klubu Taliba Wspaniałego ;) ja jestem Prezes, a o chwastach tu już nie gadamy, ......no chyba, że o wyrywaniu , a to jak najbardziej ..... kiedy ? już lecę !.

PS. Tytuł na watek SEHR GUT !!

Posted

Pies Wolny napisał(a):
a o chwastach tu już nie gadamy, ......no chyba, że o wyrywaniu , a to jak najbardziej ..... kiedy ? już lecę !.

Teraz to sie dziewczyny ustawia w rzadku ze swoimi ogrodkami do pielenia :evil_lol:

Posted

fot.1 Śpię sobie na kolankach

fot. 2 W trakcie ulubionego zajęcia, stopniowe robienie bajzlu w pokoju :)

fot.3 na trawce
fot. 4 Balbisia goni jamnika :)

Posted

Talibańczyk piękna jest ! :loveu: i wszystko na ten temat. Moja Talibka trochę chorutka, ale dajemy radę. Amica za przygarnięcie Taliba Balbina jeszcze raz :modla::modla::modla: :Rose::Rose::Rose:

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Talibańczyk piękna jest ! :loveu: i wszystko na ten temat. Amica za przygarnięcie Taliba Balbina jeszcze raz :modla::modla::modla: :Rose::Rose::Rose:

Ja i moje osiem łapek podpisujemy się pod tym

Posted

[quote name='amica'] fot.1 Śpię sobie na kolankach

fot. 2 W trakcie ulubionego zajęcia, stopniowe robienie bajzlu w pokoju :)

fot.3 na trawce
fot. 4 Balbisia goni jamnika :)

Balbinko, ale z ciebie piękna psinka, znaczy Talibek ;)