Ajula Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Isadoro piękny dyplom, bardzo podoba mi się sposób napisania imienia Balbinka i te kwiatki :) tak jakoś pasują do tej suni Amica, jak tak czytam sobie Twoje posty, to serce rośnie - widać, że zakochana jesteś w Balbince po uszy, jednym słowem wpadłaś jak śliwka w kompot :D Quote
Awit Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja się nie znam, ale ted yplomy to są drogą mailową wysyłane do osób, które kupia cegiełlki? Quote
Isadora7 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Awit']Ja się nie znam, ale ted yplomy to są drogą mailową wysyłane do osób, które kupia cegiełlki?[/QUOTE] Tak, oczywiście w pliku umożliwiającym wydruk dobrej jakości również na domowej drukarce. I w skali 1:1 czyli w tym przypadku A4. Na wątku podaję miniature (i to bez jednego szczegółu). Quote
Pies Wolny Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='amica']Dzień dobry Wszystkim w ten świąteczny poranek ;) Babinka w nocy miała mały kaszel ale na szczęście nie ma żadnych innych niepokojących objawów. Maleństwo szaleje jak zawsze :) Balbisia ma lekkie szmery w jednej zastawce dlatego staram się żeby na razie nie szalała aż tak, bo zawsze jak się zzipie to potem ma kaszel. Poza tym wszystko dobrze. Ona zarasta naprawdę szybko, każdego dnia wydaje mi się że ma więcej sierści:)[/QUOTE] Talib Mik ma to samo, ale te objawy nie muszą świadczyć o problemach kardiologicznych. Tak też jest przy wiotczejącej krtani. Jednak przy powiększonym sercu też tak bywa z powodu 'wypierania' lub uciskania tchawicy. Znam trochę innych Talibanów - mają podobnie. Dyplom Isadory - jak zwykle zawyża poziom :evil_lol: , naprawdę SUUUUPER JEST. Ciekawy jestem jaki dyplom Isadora upichci na okoliczność ogłoszenia ...... no ......wiecie czego. Ja Tobie powiem Isadora Ty już kombinuj. Quote
Isadora7 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Bardzo miło jak praca się podoba. Dziękuję. Psie Wolny... umieram z ciekawości.... :) Quote
amica Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Psie Wolny bardzo dziękuje Ci za wszystkie rady, które umieszczasz na wątku Balbinki!!! Naprawde imponuje mi Twoja wiedza!!! Zawsze rozważam twoje sugestie i notuje, to co może mi się przydać:) Wszystkim życzymy z Balbinką super mokrego Dyngusa! Quote
lilk_a Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 w dalszym ciągu czekam na wpłaty za bazarek , mam na razie jedną od dochy , jak tylko dotrą wpłacę pieniądze :) Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='lilk_a']w dalszym ciągu czekam na wpłaty za bazarek , jak tylko dotrą wpłacę pieniądze :)[/QUOTE] Ja wisze, ale dojda :):) Quote
lilk_a Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Szarotka']Ja wisze, ale dojda :):)[/QUOTE] wiem, wiem , pamiętam :) Quote
amica Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='lilk_a']w dalszym ciągu czekam na wpłaty za bazarek , mam na razie jedną od dochy , jak tylko dotrą wpłacę pieniądze :) Bardzo dziekuję lilk_a, że pilnujesz sprawy wpłat za bazarek!:) Pozdrawiam wszystkich kupujących:)!!!! Quote
majqa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kaszelkowi mówimy a kysz... :-) Nie daj się Balbinko, nie płataj figli ze zdrówkiem. Quote
Akrum Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Balbinko, ty już nam tu figli nie płataj z kaszelkiem, juz dosyć ostatnio smutków przezylismy na wątkach Mobu, Rodi'ego...już nerwy mamy zszargane, więc ty nam zdrowa bądź!!! Quote
amica Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziś Balbinka w zasadzie nie miała kaszelku, troszkę chrząkała jak się zmęczyła bieganiem, ale w czwartek będziemy u Pani Wet i na pewno dokładnie zbadamy maluszka. Gdyby jednak w nocy lub rano pojawił się kaszel :shake:to jesteśmy umówione że pojedziemy do lecznicy już jutro. Poza tym wszystko jak należy. Katarku nie ma :multi:a sierść cały czas rośnie:) Ja też strasznie się zmartwiłam wiadomościami o Rodim i Moby :-( Dobrze, że Balbinka dobrze reaguje na leczenie.Trzymajcie kciuki cioteczki cały czas, żeby nasza Balbinka wyzdrowiała już zupełnie. Quote
majqa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='amica'](...) Katarku nie ma :multi:a sierść cały czas rośnie:) (...).[/QUOTE] Oj, super!!! Tak 3maj kruszynko!!! Quote
Pies Wolny Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 E tam. Już kaszelek od razu...może jakiś nieżyt oskrzelowy, albo cóś w podobie. Zwiększona praca tłoczni przepony, więcej powietrza przepchane i może coś podrażniło oskrzela. Na skórze, wierzchem cholerstwa różne Balbina żarły, może jeszcze jakieś ...wredne zgagi w środku hasają. Może by jakiś wymaz z gardła. Tak se gadam ... No ale, jeśli to sercowy kaszel to mus wodę w płucach mieć i widać by było. Ale na to też jest 'przepis na pranie'. Będzie dobrze. Quote
Isadora7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Balbinko twoja sławna poprzedniczka. [video=youtube;GODfODfZjoU]http://www.youtube.com/watch?v=GODfODfZjoU[/video] Quote
BeaBono Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy moja wpłata - dochód z bazarku dla Balbinki - nie dotarła? Nie widzę jej w poście pierwszym... Wpłaciłam 24.03.10... Quote
GoniaP Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Rozliczenia wpłat zrobię jak będę miała chwilkę. Quote
amica Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jak zwykle Pies Wolny rozbroił mnie przenikliwością i bogactwem doświadczenia. Jest po prostu jest niesamowity!!!! Izadorko dziękuję za super niespodziankę w postaci filmiku:)!!! Jest ekstra! Jutro jestesmy u Pani Wet i wszystko rozważymy, napiszę po wizycie jakie konkluzje miała Pani Wet:) Na razie wszystkich mocno ściskamy! Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Miejmy nadzieje ze to tylko przejsciowe male klopoty ze zdrowkiem i teraz bedzie juz dobrze :) Quote
Ajula Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 cześć Malutka jak mija kolejny miły dzionek u Amiki? :) Quote
Recommended Posts