Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ms_arwi napisał(a):
Zorientuje sie czy moj brat nie ma trasy do Lodzi :) Moze bedzie jakos niedlugo jechal w tamtym kierunku to Balbinka by sie zabrala.

tak, Twój brat moze jechac, napisał juz na pW do cioteczki amica

Posted

Cierpliwości cioteczki, prawdopodobnie jutro lekarz wypowie się w sprawie Balbinki, kiedy może jechać do DT. Jak tylko będzie wiadomo na pewno kiedy sunia jedzie, to od razu Wam napiszemy.

Posted

[quote name='GoniaP']
Ewo, no coś Ty, za co przepraszasz? Oczywiście, że teraz walczymy o 1% podatku, ale niestety w zeszłym roku US przelały co się uzbierało dopiero w PAŹDZIERNIKU!!! :(
(W odpowiednią rubrykę PIT trzeba wpisać: Fundacja dla Ratowania Zwierzat Bezdomnych Emir, Oddział Poznań, nr. KRS0000148346)
Nie damy rady tak długo czekać, dlatego tak ważne jest wsparcie finansowe już...

O moja święta naiwności ... wiem, że to trwa ale żeby aż tak długo ... :-(
I tak pozbierałam po rodzinie co się dało. Mam niejakie, choć skromne, możliwości nacisku, jako że jestem rodzinnym punktem produkcji rocznych rozliczeń, więc w tym roku wprowadziłam opłatę w postaci 1%. Zebrała się stówka. Pewnie Balbinka się nie załapie na te pieniążki. W sumie mam nadzieję, że już nie będzie ich potrzebowała, ale zapewne inne biedy będą ustawione w kolejce po pomoc, to zużyjecie na co tam będzie potrzeba.
Ja podrzucę małe conieco w najbliższych dniach jak tylko mi kapnie na konto bo teraz koniec miesiąca i zadyszka :p
Aha, i jeszce chciałam dorzucić, że jakby nie wypalił ten transport co się pojawił w dyskusji to mogę wspomóc własnym pojazdem ewentualnie.

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Balbinka podczas ostatniego badania miała jeszcze żywe nużeńce na łapkach. Ciekawa jestem jak to jest teraz

Kurcze, mam nadzieje, ze wszystkie okropne nużeńce już wymarły!!!!!!!

Posted

Balbinko, pozbądź się już tych okropnych nużeńców - do dt czas jechać - ile możesz siedzieć w klinice, co?? pewnie przystojnych kolegów tam masz, którzy wesoło ogonkiem do ciebie merdają... :)

Posted

Wczoraj Balbinka miała badana krewkę. Biochemia super, ale jeszcze utrzymuje się wysoki poziom leukocytów. Poza tym malutka wesoła i chce do Amici :)

Posted

Balbinko, zdrowiej nam szybko, bo Amicia już czeka na ciebie, już pewnie posłanko masz przyszykowane i miseczke...
szybko, szybko pozbądź się tych nużeńców... Leukocyty - do normy doprowadzić się proszę, bo Balbinka do dt chce już iść!!!

Posted

Akrum napisał(a):
Balbinko, zdrowiej nam szybko, bo Amicia już czeka na ciebie, już pewnie posłanko masz przyszykowane i miseczke...
szybko, szybko pozbądź się tych nużeńców... Leukocyty - do normy doprowadzić się proszę, bo Balbinka do dt chce już iść!!!

A moze do DS ?? Tak bym chciałażeby ta mała odrazu do domku poszła :( Tyle wycierpiała...