Akrum Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 to czekamy z niecierpliwością do soboty :) mam nadzieję,że to będą bardzo dobre nowinki :) Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Topi napisał(a):Brawo Balbinko, najpiękniejsza i najbogatsza dziewczynko na forum !!! O nie , do najbogatszej to jej jeszcze daleko. Na operacje Budryska udalo sie zebrac ponad 3 tysiace. Ale my tez powolutku zbierzemy tyle ile trzeba :) :) :) Quote
zdrojka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Pewnie, że tak. Makulka wpłaciła pieniązki za rozliczenie PITa na Balbinkę, bardzo dziękuję w imieniu suńki :) Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Niestety stanęiśmy na tych 126 cegiełkach jeszcze :(:(:( http://www.allegro.pl/item949030868_sunia_z_szalika_szokujacy_widok.html do końca aukcji 1 dzień Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To swietnie, mam nadzieje, ze Balbinka sie z tych dlugow wydrapie :):) Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Isadora7']Niestety stanęiśmy na tych 126 cegiełkach jeszcze :(:(:( http://www.allegro.pl/item949030868_sunia_z_szalika_szokujacy_widok.html do końca aukcji 1 dzień To ja sie koncentruje :):) i wdze oczyma duszy, ze wszystkie cegielki sa sprzedane :):) jak wszyscy zrobie to samo to sie sprzedadza :):) Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Isadora7']Niestety stanęiśmy na tych 126 cegiełkach jeszcze :(:(:( http://www.allegro.pl/item949030868_sunia_z_szalika_szokujacy_widok.html do końca aukcji 1 dzień Czy nie mozna przedluzyc aukcji o przynajmniej TYDZIEN ? Znowu bym poofowala na watkach , moze by pomoglo ? Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czy nie mozna przedluzyc aukcji o przynajmniej TYDZIEN ? Znowu bym poofowala na watkach , moze by pomoglo ? Tego to ja nie wiem. Ciegielki do sprzedania :):) dla Balbinki :):) Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czy nie mozna przedluzyc aukcji o przynajmniej TYDZIEN ? Znowu bym poofowala na watkach , moze by pomoglo ? Nie ma takiej możliwości. Można tylko po prostu wystawić nową. Quote
amica Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Szarotka napisał(a):Tego to ja nie wiem. Ciegielki do sprzedania :):) dla Balbinki :):) Ja rozesłałam dziś maila do wszystkich znajomych że jest ostatni dzien akcji cegiełkowej i mam nadzieje, że choć część kupi po jednej cegiełce. Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 amica napisał(a):Ja rozesłałam dziś maila do wszystkich znajomych że jest ostatni dzien akcji cegiełkowej i mam nadzieje, że choć część kupi po jednej cegiełce. ' Brawo amica :):) to jest jedyne wyjscie. Trzeba dzialac i wierzyc, ze bedzie dobrze :):):multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Isadora7 napisał(a):Nie ma takiej możliwości. Można tylko po prostu wystawić nową. To moze by wystawic nowa bo tyle cegielek jeszcze zostalo :( Ciagle stoimy na 126 cegielkach. :( Quote
GoniaP Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ekhmmmmmmmmm, dziś Majga przeprowadziła wizytę u potencjalnego dt, za co z całego serca dziękuję Jej i TZ'towi. :Rose::iloveyou: Jeśli dt po maglowaniu Majgi nadal chce dać dom tymczasowy Balbince, to szybcikiem organizujmy transport :) Quote
GoniaP Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Szarotka napisał(a):O i co jaki wynik po maglowaniu ??:):) No przecież napisałam, że lepszego dt nie znajdziemy ;) Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 GoniaP napisał(a):No przecież napisałam, że lepszego dt nie znajdziemy ;) O to swietnie :):) Balbinko powdzenia :):) Quote
amica Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 GoniaP napisał(a):Ekhmmmmmmmmm, dziś Majga przeprowadziła wizytę u potencjalnego dt, za co z całego serca dziękuję Jej i TZ'towi. :Rose::iloveyou: Jeśli dt po maglowaniu Majgi nadal chce dać dom tymczasowy Balbince, to szybcikiem organizujmy transport :) Jak najbardziej nadal chcemy wraz z moim TZ-etem dac Balbince najlepszy jaki tylko potrafimy Dom Tymczasowy. Malglowanie Majqi było bardzo przyjemne. Pozdrawiam ją jej TZ-ta oraz Remigiusza :) Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='amica']Jak najbardziej nadal chcemy wraz z moim TZ-etem dac Balbince najlepszy jaki tylko potrafimy Dom Tymczasowy. Malglowanie Majqi było bardzo przyjemne. Pozdrawiam ją jej TZ-ta oraz Remigiusza :) Tłuściutkiego Remigiusza :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Asior']oo to poznaliście grubaska remika :) Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 amica napisał(a):Jak najbardziej nadal chcemy wraz z moim TZ-etem dac Balbince najlepszy jaki tylko potrafimy Dom Tymczasowy. Malglowanie Majqi było bardzo przyjemne. Pozdrawiam ją jej TZ-ta oraz Remigiusza :) To Cudownie ze Balbinka jedzie do Ciebie.Bardzo sie ciesze :) :) :) :) :) Quote
amica Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 :) Mam nadzieje, że Balbinka tez bedzie zadowolona :) A Remigiusz faktycznie dobrze wygląda ;) taki pączuś, ale nie grubasek ;) Quote
majqa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To jest katastrofa, że i tu zostałam wywołana do odpowiedzi ze szczuplaczkiem Remciem. :mad::evil_lol: Było mi przeeemiło poznać Amica i Bliskiego Jej Człowieka, z którym (a propos jednego z tematów) mąż łączy się w bólu. :evil_lol: A na poważnie, jestem na miejscu i służę pomocą, bez namolnego wtrącania się rzecz jasna. Bardzo dziękuję również za chęć pomocy maliźnie. :loveu: Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='amica']:) Mam nadzieje, że Balbinka tez bedzie zadowolona :) A Remigiusz faktycznie dobrze wygląda ;) taki pączuś, ale nie grubasek ;) No jesteś wytłumaczona, bo jak powiesz że Remek grubasek to Majqa wystawi ci odpowiednią opinie DT. eeee to ja chyba już pójdę bo jak nam Majquś wpadnie to będę się miała z pyszna. Quote
Recommended Posts