Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
za to teraz weszłaś aż trzy razy... ach to dogo... nie ułatwia!

Dwa juz udalo mi sie usunac.

Ciesze sie ze troche cegielek zeszlo, cala noc zajelo mi rozsylanie linku Allegro cegielkowego, gdyby nic sie dzialo bardzo by mnie to martwilo. Za tydzien znowu to zrobie, trzeba sie ludziom przypominac.

Posted

I ja jestem, też o Balbince pamiętam, ale przez weekend nie mogłam w ogóle wejść na dogo, a dziś...porażka, strona otwiera mi się przez 10 min.
Ja też porozsyłałam wszędzie gdzie mogłam informacje o allegro cegiełkowym, na nk też ludzie wchodzą, ale...
Napisałam już kiedyś do p. Teresy B. z pytaniem, czy podtrzymuje chęć zaoferowania Balbince dt, ale nie odpisała.
Ponowie dziś pytanie, wyślę jej znów pw.

Posted

nie można się dostać na dogomanię :(
z naszego bazarku uzbierało się 70 zł, niestety nie wszystko się sprzedało, ale kupującym pięknie dziękujemy, bo dobre i te 70 złociszów :)
widziałam jeszcze jeden bazarek dla Balbinki, może przyniesie więcej zł

Posted

Ja jestem bez pieniędzy. Po prostu zero, ale powysyłałam maile do wszystkich znajomych a zwłaszcza do tych, którzy adoptowali moje tymczasy.

Posted

auraa napisał(a):
Ja jestem bez pieniędzy. Po prostu zero, ale powysyłałam maile do wszystkich znajomych a zwłaszcza do tych, którzy adoptowali moje tymczasy.

Balbinka bardzo dziękuje :)

Posted

Szarotka napisał(a):
No wreszcie mi sie udalo:):) a myslalam, ze juz po dogo.

No ja też myślalam że już pozamykane na dobre:( Ale hurrra!!! Znów jestesmy na posterunku.
Jak nasze maleństwo? Izadoro7 czy udało Ci się zrobić symulację? NIe moge sie doczekać:)

Posted

Szarotka napisał(a):
Napiszcie w tytule ile Balbinka tych pieniedzy potrzebuje, latwiej jest wtedy pieniadze znalazc.

To by ulatwilo sprawe. Ludzie lubia wiedziec ile jeszcze brakuje.

Ciesze sie ze cegielki zchodza bo przez 2 dni nic sie nie dzialo i juz tracilam nadzieje.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Bazarek obrazowy na Balbinke tez dziala i piekne obrazy sie sprzedaja :) :) :)

faktycznie nareszcie ruszyło , bo ostatnie dni to masakra z dogo :)

Posted

Akrum napisał(a):
Ale dziś już wszystko ok i cioteczki myślą, jak pomóc Balbince w gromadzeniu pieniędzy.

Swieta slowa, teraz nie ma wymowek ze to Dogo popsulo:evil_lol:

Trzeba wiecej cioteczek sciagnac i trzymac watek ww ruchu , zeby byl ciagle na pierwszej stronie.:loveu: