Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helga&Ares piękne..
i to jest ta zalękniona, przerażona sunia z budy??? Boze jak ona się cieszy na człowieka!!!!!

czy mogła bym prosić o tytuł i wykonawcę tej muzyczki z filmiku???

Posted

Będziecie musiały poczekać, bo Helga poszła się zasłużenie rozerwać ;)

Ta sunia to wymarzona kandydatka na podusiową i nakolankową księżniczkę....
I tak strasznie smutno, że ktoś ja tak zaniedbał, że traktował przedmiotowo :(
Sunia ponoć rzuca się na jedzenie...

Posted

[quote name='GoniaP']Będziecie musiały poczekać, bo Helga poszła się zasłużenie rozerwać ;)
[/QUOTE]

mogę pożyczyć jej granatu :) b szybciej :D

Posted

Cudowna sunieczka.
Ile w niej radości, jeszcze chora, skórka pewnie obolała a dziewczynka szczęśliwa, że żyje i widać w jej uśmiechniętym pysiaczku i tańczącym ciałeczku jak dziękuje za wszystko co jej daliście.....

Posted

Sunia istotnie jest słodka i kochana, ale jej "pan" musiał dać się małej we znaki. Dzisiaj nieodpowiednio do niej podeszłam, sunia wystraszyła się i posikała ze strachu.. :(
Leczenie przebiega prawidłowo. Przypominam tylko, że na koncie fundacji brakuje środków na jego opłacenie. Prosimy zatem o wsparcie - sami nie damy rady zapłacić za pobyt w klinice i leki Balbiny.. Prosimy zatem o nawet niewielkie sumy, bo nie damy rady... :(

Posted

[quote name='Helga&Ares']Sunia istotnie jest słodka i kochana, ale jej "pan" musiał dać się małej we znaki. Dzisiaj nieodpowiednio do niej podeszłam, sunia wystraszyła się i posikała ze strachu.. :(
Leczenie przebiega prawidłowo. Przypominam tylko, że na koncie fundacji brakuje środków na jego opłacenie. [SIZE=3]Prosimy zatem o wsparcie - sami nie damy rady zapłacić za pobyt w klinice i leki Balbiny.. Prosimy zatem o nawet niewielkie sumy, bo nie damy rady... :(

Dla przypomnienia aukcja cegiełkowa dla Balbinki:
http://www.allegro.pl/item949030868_sunia_z_szalika_szokujacy_widok.html

.

Posted

[quote name='Helga&Ares'][video=youtube;H_NKNo4psEo]http://www.youtube.com/watch?v=H_NKNo4psEo[/video]

Balbinka....[/QUOTE]

Wzruszający filmik, na prawdę...aż się poryczałam w pracy...

Śliczna mała Balbinka...
Skąd ona bierze tyle radości, aż nie do pojęcia, po tym co przeszła potrafi się tak cieszyć...