Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ja juz sie pogubilam a sledze watek od samego poczatku. Czy Sunia przeszla pod opieke fundacji Emir czy jest pod prywatna opieka ?

NO przeszla i nie przeszla..jest głownie pod naszą opieką, a przedstawicielka nas- jest GoniaP:)
Fundacja nie moze przejąc suni formalnie- bo jej na to po protu nie stac:(

Posted

Teraz rozumiem. Widze z watku ze bylo ogromne zainteresowanie na samym poczatku a pozniej jak byla mowa ze Balbinka zostanie przejeta przez Emir , duzo osob sie wycofalo- na zasadzie : teraz juz nas tu nie potrzeba, wszystko bedzie OK - funacja sie wszystkim zajmie.

Trzeba znowu rozglaszac watek bo zostalo tutaj doslownie tylko kilka osob. :(

Posted

Maleńka,mój przelew też poszedł,mam nadzieję, że doszedł.
Ja też do Ciebie zaglądam i Cię nie opuszczę

GoniaP ja też poproszę na PW adres, bo może jeszcze raz w tym miesiącu uda mi się coś podesłać, ale wtedy już wolę z pełnym adresem, bo pierwszy przelew co puściłam, to nie wiem, czy nie wpłynęło na główne konto Fundacji??

Posted

gonia66 napisał(a):
NO przeszla i nie przeszla..jest głownie pod naszą opieką, a przedstawicielka nas- jest GoniaP:)
Fundacja nie moze przejąc suni formalnie- bo jej na to po protu nie stac:(

Goniu, co Ty piszesz? Mam nawet umowę adopcyjną ze schroniska...
Każda fundacja utrzymuje się z datków ludzi dobrej woli. Raz na koncie są pieniądze, raz jest "bryndza", co nie znaczy, że nie bierzemy za nią pełnej odpowiedzialności, w tym finansowej. Trzeba się teraz po prostu spiąć i pieniądze zebrać. Czy uważasz, że jeśli np. Ty nie przelejesz na Balbinkę złotówki, to trafi ona na ulicę? Nie, słowo się rzekło, nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd.

Posted

Ej cioteczki, zróbmy może tak, że na zadawane pytanie w każdej kwestii dotyczącej Balbinki będzie odpowiadała tylko GoniaP, OK?? Bo potem niepotrzebnie robi się zamieszanie i ludzie są wprowadzani w błąd!

Posted

GoniaP napisał(a):
Goniu, co Ty piszesz? Mam nawet umowę adopcyjną ze schroniska...
Każda fundacja utrzymuje się z datków ludzi dobrej woli. Raz na koncie są pieniądze, raz jest "bryndza", co nie znaczy, że nie bierzemy za nią pełnej odpowiedzialności, w tym finansowej. Trzeba się teraz po prostu spiąć i pieniądze zebrać. Czy uważasz, że jeśli np. Ty nie przelejesz na Balbinkę złotówki, to trafi ona na ulicę? Nie, słowo się rzekło, nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd.

Goniu..ja tak zrouzmialam...nie chcialam nikogo w blad wprowadzać...zrozumialam, ze wyadoptowałaś go na "naszą" prośbę i "wołanie", i nie znaczy to, ze jak nas tu nie bedzie, to trafi na ulice..ale dla mnie jest to rownoznaczne z tym, ze my- razem oczywiscie z Toba jestesmy odpowiedzialni za to, zeby tu byli ludzie i były pieniazki dla Balbinki....chcialam, zeby nie bylo wlasnie tak, jak napisala Ingrid, ze ludzie mogą pomyslec, ze skoro jest juz pod opieka Fundacji, to ludzie sa niepotrzebni....bo Fundacja da radę....bo zawsze daje rade....:/
No ale jesli moje myślenie jest błędne i wprowadza w bła- to przepraszam bardzo....
N

Posted

Zaglądam do Balbinki codziennie, ale już nie mogę deklarować nic i jednorazowo też nie mam.
Trzymam kciuki za maleństwo, niech zdrowieje i trafia do domku