Ingrid44 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Filonka [*] Balbinka jak zwykle- przesliczna . Quote
GoniaP Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Oj Amica, wiem, że żadne słowa nie pocieszą, więc po prostu powiem, że jestem z Wami.... Quote
Pies Wolny Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 - podobno w Krainie Wiecznych Łowów, za Tęczowym Mostem wszyscy wracają do swoich najlepszych, najpiękniejszych, najradośniejszych chwil na ziemskim padole, ......trzeba w to wierzyć i takim Go pamiętać. Quote
amica Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Witam wszystkim po tak długiej i bolesnej przerwie. Dochodzimy do siebie z Babinką po stracie Filusia. Dziś byłyśmy przymierzać ubranko na zimę dla naszej ksieżniczki łobuziary. Balbinka oprócz deszczu nie żadnych oporów przed chodzeniem np. po błotku :) Uwielbia od razu po spacerku uciekać przed ręczniczkiem i biec prosto na kanapę trzymając w pyszczku piłeczkę. Hihi Quote
Szarotka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Witam Balbinke po dlugiej przerwie :):) Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Słodkie buziaki dla Was!:loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Balbinka rządzi :-D Dzięki Amica! Quote
amica Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Witam wszystkich, którzy chcieliby zobaczyć Balbinkę w dniu jej imienin:) Szukamy obecnie odpowiednich bucików dla małej Talibki :), ubranko zostało już zaakceptowane przez moją kochaną dziewczynkę. Quote
Monika z Katowic Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ubranko jest modne i twarzowe! :iloveyou: Balbinko! Ja Ty elegancko wyglądasz! :Cool!: Quote
amica Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Witajcie. Balbinka ma się dobrze mimo mrozów, które także w Łodzi zagościły na dobre ;/ Ubranko potrafi zrzucić do połowy, gdy zaczyna się bawić w śniegu ze swoim przyjacielem Gacusiem, ganiają sie i przewracają na przemian, dlatego będzie trzeba doszyć chyba jakieś dodatkowe mocowanka do kubraczka:) Dziś wieczorem może uda mi sie wstawić kilka zdjęć z minionego tygodnia. Buziaki dla wszystkich dogomaniaków od mojej dziewczynki. Quote
Monika z Katowic Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 :iloveyou: Czekamy na fotki i całujemy Was serdecznie! :buzi: Quote
amica Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Balbinka i ja życzymy wszystkim dogomaniakom dużo pomyślności w Nowym Roku! Quote
Monika z Katowic Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jaka słodka i kochana królewna Balbinka!!!:iloveyou: Wam też wszelkiej pomyślności! :buzi::buzi: Quote
wanda szostek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA!-WRACAMY!-Post-1351!-**skarbonka** i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej http://www.dogomania.pl/threads/184079-CZWARTY-ETAP-**skarbonka**-CZWARTY-ETAP/page3 A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania. Quote
amica Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Witamy wszystkich i pokazujemy sie pod koniec stycznia :) Za chwilę minie rok od założenia wątku Balbinki i wzięcia jej pod swoją opiekę Fundacji!:) Balibka czuje się dobrze, na pewno jest już troszkę rozpieszczona, ale naprawdę nie wykorzystuje zbyt często swojego czaru:) Jest kochana i grzeczna, a to że nadal uwielbia rozpruwać gąbki, szmatki a czasem i prześcieradła i wszystkie koce to już tylko taki drobiazg:) Ma swoje dwa kocyki do gryzienia i coraz lepiej idzie jej odróżnianie jej rzeczy od naszych...:)Ona wręcz kocha swój wałek z nici do gryzienia, co widać na załączonych zdjęciach. Kilka już takich ma za sobą, zawsze jeden czeka w szafie w zapasie:) Quote
Pies Wolny Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Wow, Talibka w żywiole :loveu:. Po swojej Gangrenie nie mogę powiedzieć, że odróżnia co można strzaskać, a czego lepiej nie.... nooo chyba, że ma taka wolę ..... chwilowo. Te Typy tak mają. Po szatkowaniu co się da, trzeba potem z pomiędzy zębów nici wyciągać lub drzazgi, zależy co do 'młynka' wpadło - na szczęście 'młynek' nie mieli kamieni i cegły i tylko dlatego jeszcze mamy gdzie mieszkać :evil_lol: Talib Mik pozdrawia Taliba Balbina :loveu: Quote
amica Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Balbinka została obdarowana przez swojego ukochanego Gacusia, który mieszka w klatce obok. To prawdziwa para zakochanych. Mają przynajmniej dwa razy dziennie wspólny spacer:) Quote
Monika z Katowic Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Wow!:crazyeye: Jak Balbinka:loveu::loveu: uważnie czyta dedykację od Gacusia: http://i51.tinypic.com/11rwuok.jpg Quote
GoniaP Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Amika, bardzo się wzruszyłam :) Dziękuję za pomoc Balbince i za to, że jest Twoim oczkiem w głowie. Miała dziewczyna szczęście, że zachorowała ;) Quote
Recommended Posts