amica Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dziś minął nam drugi dzień spokojnie, bez kaszelku i katarku. Ufff, oby tak dalej!!! Dziękujemy cioteczkom za troskę!!!! :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Witaj Balbinko! Zdrowa już psinka? Quote
amica Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wczoraj doszła paczka z bazarku od cioci BeaBono, która prowadziła jeden z bazarków dla Balbisi:) W paczce prócz torby dla mnie była też niespodzianka od cioteczki dla małego Taliba, za co ogromnie dziękujemy! Z dedykacją dla BeaBono :loveu: and http://www.youtube.com/watch?v=JEE2xyi9eRg :cool3: Quote
Monika z Katowic Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Balbinka jest śliczna!!! Taki Skarbuś! :) Amica dałaś Balbince nowe życie! :) Quote
Isadora7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mię : BALBINA Pochodzenie: Liczba: 6 Znaczenie imienia: Liczba dla imienia: 6 Znak zodiaku: Byk Planeta: Wenus Imieniny obchodzi: 31 Marca, 2 Grudnia Imię Balbina pochodzi od dawnych Rzymian. Obywatele Rzymu z upodobaniem się przezywali; na przykład Brutus (czyli "głupek"), czy też Scevola (czyli "mańkut"). Był ród Cecyliuszów, czyli Ślepaków, i był ród Balbinów, czyli Jąkałów. Szybko jednak zapomniano, co to imię początkowo znaczyło i mieszkańcom Italii kojarzyło się już ono tylko ze sławnymi rzymskimi przodkami. Liczba imienia Balbina to zgodna szóstka. Dodajmy do tego naturalną łagodność i wdzięk wpisany w dźwięki tego imienia - i już widzimy, że Balbina to imię odpowiednie dla pań urodzonych z silną Wenus w horoskopie. Tak więc Balbina to imię dla znaków, którymi włada Wenus, czyli dla Byka, Ryb i Wagi. Była kiedyś w telewizji Gąska Balbinka. Astrologowie twierdzą, że gęś to ptak spod znaku Wagi. Czyli wszystko się zgadza! Quote
lilk_a Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 czy też Scevola (czyli "mańkut") no proszę :) .. nie wiedzialam że tak ładnie można mnie nazwać :):):) Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Filmik fantastyczny. Kochana mala Myszka. Jak tylko na nia patrze to mi sie geba smieje. Cudenko :) :) Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ingrid44 napisał(a):Filmik fantastyczny. Kochana mala Myszka. Jak tylko na nia patrze to mi sie geba smieje. Cudenko :) :) A gdzie filmik ?? Quote
lilk_a Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Szarotka napisał(a):A gdzie filmik ?? a tu :) http://www.youtube.com/watch?v=JEE2xyi9eRg Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 lilk_a napisał(a):a tu :) http://www.youtube.com/watch?v=JEE2xyi9eRg Malutka jest super :):) Quote
ALMA2 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Jak ona się bije;-):mdrmed: z tobą. o ta piłeczke. Quote
majqa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Patrzę na zdjęcia i... ta mała to niemożliwiec. :-) Prześliczna jest. :-) Quote
ms_arwi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Wlasnie znalazlam czas na obejrzenie filmiku :) Balbinka jest przeurocza :) Ona chyba juz sobie nie wyobraza, zeby miala sie rozstac z tym domkiem :razz: Quote
amica Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Witajcie cioteczki! Balbinka dostała ostatni jak na razie zastrzyk! Niedługo robimy kontrolne zeskrobiny, ale myśle, że nie ma sie o co martwić. Balbi wygląda super i bardzo wątpię, by jakiekolwiek nużeńce jej w tej chwili zagrażały. Ale wole nie zapeszać , ciiii. Dziś na kontroli u Pani wet, gardziołko wyglądało bardzo ładnie, katarku brak, tylko jeszcze te nieszczęsne szmery przy zamykaniu się zastawek:( no ale cierpliwie czekamy, bo i tak już widać efekty, że jest lepiej,. bo kaszelku prawie wcale nie ma:) Hihi. Poza tym jest przecudownym wesołym psiakiem! Ciągle się przytulamy, bo ona jest również wielkim pieszczochem:) Quote
Ajula Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ms_arwi napisał(a): Ona chyba juz sobie nie wyobraza, zeby miala sie rozstac z tym domkiem :razz: ja też sobie nie wyobrażam :evil_lol: Quote
GoniaP Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 A ja chyba mogę oficjalnie już napisać, że Amica wyraziła wolę adopcji Balbinki :) W przyszłym tygodniu dopełnimy formalności. Chyba można się już cieszyć :-D Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 GoniaP napisał(a):A ja chyba mogę oficjalnie już napisać, że Amica wyraziła wolę adopcji Balbinki :) W przyszłym tygodniu dopełnimy formalności. Chyba można się już cieszyć :-D Wow to super :):) Quote
a.piurek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Isadora7 napisał(a):zatkało mnie z radochy :) Mnie też... Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 GoniaP napisał(a):A ja chyba mogę oficjalnie już napisać, że Amica wyraziła wolę adopcji Balbinki :) W przyszłym tygodniu dopełnimy formalności. Chyba można się już cieszyć :-D amica gratuluję podjęcia takiej decyzji :) Balbinko - gratuluję cudownego domku :) Życzę Wam wszystkiego dobrego :) I tak wiedziałam, ze tak będzie :) to była kwestia czasu :) ALE SIĘ CIESZĘ :):):) Quote
lilk_a Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 GoniaP napisał(a):A ja chyba mogę oficjalnie już napisać, że Amica wyraziła wolę adopcji Balbinki :) W przyszłym tygodniu dopełnimy formalności. Chyba można się już cieszyć :-D to bardzo bardzo dobra wiadomość..... :):):):) ale kto by się oparł takiej małej ślicznotce jak by ją miał u siebie :):):) Quote
Recommended Posts