Pies Wolny Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='amica']Z dedykacją dla wszystkich wielbicieli Balbinki ;) http://www.youtube.com/watch?v=4lMt2wgf3hM Ok. Amica przyznaję Tobie funkcję I V-ce Prezesa Klubu Talibanów Domowych.:multi: Prezesem - in Grundung, jestem ja - mój Taliban robi wszystko tak samo, ale chyba na ośmiu łapach i do tego nieustanne gada. Zrobić Jej zdjęcie lub skręcić film - to duuuuża i ciężka robota. Quote
fizia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 No poprostu CUDO!! Prześmieszna - jedna zabaweczka w ryjku, a druga do podrzucania :) Quote
amica Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Pies Wolny']Ok. Amica przyznaję Tobie funkcję I V-ce Prezesa Klubu Talibanów Domowych.:multi: Prezesem - in Grundung, jestem ja - mój Taliban robi wszystko tak samo, ale chyba na ośmiu łapach i do tego nieustanne gada. Zrobić Jej zdjęcie lub skręcić film - to duuuuża i ciężka robota.[/QUOTE] Przyjmę stanowisko z przyjemnością. Dziś czeka nas jeszcze kąpiel w szamponie leczniczym, aż strach pomyśleć, co się będzie działo w tej łazience :) Quote
zdrojka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ja się również dołączam do życzeń, jak to moja mama mawia: BOGATEGO ZDRÓWKA, a wszystko inne na pewno przyjdzie samo :) Dajcie znać, jak już będzie po kąpieli... Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='amica']Przyjmę stanowisko z przyjemnością. Dziś czeka nas jeszcze kąpiel w szamponie leczniczym, aż strach pomyśleć, co się będzie działo w tej łazience :)[/QUOTE] Ona się troszkę obawia kąpieli, ale jeśli podejdziesz spokojnie i będziesz do Niej mówić - dasz radę ;) Quote
amica Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Helga&Ares']Ona się troszkę obawia kąpieli, ale jeśli podejdziesz spokojnie i będziesz do Niej mówić - dasz radę ;)[/QUOTE] Dałysmy radę! ;) Ona faktycznie się trochę denerwowała i wbijała we mnie pazurki, ale byłyśmy w brodziku razem, trzymałam ja na kolanach i jakoś sobie poradziłyśmy:) Wysuszyłyśmy się ręczniczkiem i teraz Balbisia szaleje jak zawsze :) Chyba nie zraziła jej ta kąpiel do mnie, bo łasi się jeszcze bardziej i muszę jej non stop rzucać gumowego dinusia, a ona cieszy się wariatka:) Jutro jedziemy do Weta zobaczyć czy wszystko ok i zrobić zastrzyk z leku. Powoli mówimy wszystkim dobranoc * Quote
Asior Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Goniu!!! wszystkiego naj naj... Oby wszystkie marzenia Ci się spełniały Quote
majqa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='amica'](...) muszę jej non stop rzucać gumowego dinusia (...) [/QUOTE] O zgrozo, to dinuś nie kąpał się z Wami??? :-o :-o :-o :placz: Rozłączyłaś Balbinkę z dinkiem na czas długiej kąpieli??? Karygodne!!! :roll: Quote
GoniaP Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Majgo, Isadorko, Akrum, Halbinko, Amico, Ajulo, Inez, Psie Wolny, Zdrojko i Asior! Bardzo Wam dziękuję za przepiękne życzenia, za pamięć. I choć dzień miałam zwariowany, to dzięki Waszym życzeniom, dzięki temu że czułam Was przy mnie, zamiast rzęsiście padającego deszczu widziałam słońce! Dziś życzeniami zaskoczyło mnie wiele osób, muszę powiedzieć, że dzięki temu moje urodziny były wyjątkowe. Jeszcze raz wszystkim po stokroć dziękuję, a szczególnie Balbince, za zorganizowanie imprezy ;) Quote
amica Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='majqa']O zgrozo, to dinuś nie kąpał się z Wami??? :-o :-o :-o :placz: Rozłączyłaś Balbinkę z dinkiem na czas długiej kąpieli??? Karygodne!!! :roll:[/QUOTE] A skąd, właśnie dinuś był z nami, ona go tak kocha, że nie mogłam jej tego zrobić. Dlatego w kabinie byliśmy; Balbinka, ja oraz dinuś:) Hihi. Mój TZ to już zaczął wątpić w moją poczytalność jak poprosiłam żeby przyniósł dinka. Quote
Akrum Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 hihi, ale się uśmiałam :) Dinuś, Balbinka i amica w jednej kabinie prysznicowej, nie było wam tam za ciasno?? Quote
majqa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 To wielka ulga... :-) Dzięki temu dinuś nie poczuł się odrzucony!!! Quote
lilk_a Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 mój bazarek dla Balbinki się skończył , będzie z niego 100 zł , czy jak już dotrą do mnie wszystkie wpłaty wpłacić na konto z pierwszej strony czy jakieś inne ? Quote
amica Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='lilk_a']mój bazarek dla Balbinki się skończył , będzie z niego 100 zł , czy jak już dotrą do mnie wszystkie wpłaty wpłacić na konto z pierwszej strony czy jakieś inne ? Super, pieniążki się bardzo przydadzą bo leki Balbinki nie są najtańsze, ale mamy szczęście że trafiamy do naprawde dobrych lekarzy, którzy starają się dawać nam upusty ;( Dziś byłyśmy na zastrzyku i Balbinka dostała w nagrodę za wzorowe zachowanie od Pani doktor apaszkę z pieskami. Serdecznie pozdrawiam Panią Monikę z gabinetu, gdzie leczymy Balbinke! Quote
Monika z Katowic Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Balbinka zachowuje się wzorowo! :) Apaszka z pieskami od Pani Doktor to prawie, jak medal! Brawo Balbinko!:) Quote
Akrum Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 dzielna Balbinka :) alez ona kochana - fajnie z nią macie :) Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wielkie Buziole dla Balbinki za dobre zachowanie :) :) :) Quote
amica Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A oto fotka w upominku od Pani wet :) Balbinka czasem uwodzi takim melancholijnym spojrzeniem... :multi:dzisiejszy spacerek w parku. :multi: Quote
Pies Wolny Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Talib Balbin piękna jest !!! (jak to Taliby). Pysk w pysk jak Talib Mik - znaczy moja Taliba Mika. Aż mnie korci porobić mojej parę nowych fotek. Może jutro. Ale do rzeczy. Amica ja w takim przypadku (nużeńca) stosowałem Ivermektynę w różnych postaciach, preparatów jest dużo. Można doustnie , można iniekcje. Bardzo dobre rezultaty i nie drogo. Do tego bardzo ważny dodatek - Biotyna, czyli KERABOL. Może Balbin to już bierze, jeśli nie to bardzo, bardzo warto. Kerabol daje bardzo dobre efekty. Wkleję ulotkę producenta jeśli chcesz. A poza tym CZAPKI Z GŁÓW przed panią PREZES :loveu: - najbardziej to mi się ta kąpiel podobała.:lol: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1 Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nie moge napatrzec sie na zdjecia Balbinki.:loveu: Przesladka !:loveu: W glowie mi sie nie miesci ze ktos ja porzucil:shake::shake::roll: Quote
ALMA2 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Zdrowych i Radosnych Świat Wielkanocnych. Zgałądam tu na wątek Balbinki i buzia mi się uśmiecha. Powodzenia kochani.:loveu: Quote
Recommended Posts