GoniaP Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Nie wywierajcie presji na Amice, bo zapeszycie i będzie klops :( Quote
majqa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 GoniaP napisał(a):Nie wywierajcie presji na Amice, bo zapeszycie i będzie klops :( Błahahaha, Amica nie z tych, co poddają się presji. :-) Co ma być to będzie, ważne, że Balbinka już teraz grzeje pupeńkę i ma przy sobie życzliwych, wrażliwych ludzi. :-) Quote
wykrywka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 GoniaP napisał(a):Co jest z tym wstawianiem zdjęć... Ja widzę tylko pół pyszczka Talibana :( GoniaP spróbuj : prawym przyciskiem myszy, pokaż obrazek i już widać cały :eviltong: Quote
GoniaP Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Mimo wszystko, chciałabym być ostrożna w przypuszczeniach... Quote
GoniaP Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 wykrywka napisał(a):GoniaP spróbuj : prawym przyciskiem myszy, pokaż obrazek i już widać cały :eviltong: Niestety u mnie nie działał ten chwyt :( Quote
amica Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Balbinka mówi wszystkim cioteczkom dobranoc:)! Quote
Ingrid44 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To jest moje ulubione zdjecie- mala Myszka wygryza dziurki w podusi. Przeslodka :loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 wstawaj Balbinko, wstawaj, pora coś pogryźć, może podusie? Quote
Divi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nie poznała balbinki na tych zdjeciach jaka przemiana jaka radośc trzymam kciuki z psinke. Quote
Ajula Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pies Wolny napisał(a): No, dajemy radę, dajemy. Jak się rozjuszy to rozgoni po chałupie i ogrodzie pozostałych PIĘĆ NUMERÓW. Całe szczęście, że NR SIEDEM nie wpada na te rozróby, bo byłoby cienko. trochę Ci się nazbierało tych stworów - 7 zawodników to drużyna piłki ręcznej :D mają swoją galerię? Quote
amica Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Balbinka naturalnie juz nie śpi od wczesnego ranka. Wczesną porą obudził nas jej nieprzerwany alarmujący szczek, myślałam że usłyszałacoś na klatce, ale nie... To była po prostu śmieciarka. Mieszkamy n 4 piętrze, ale słuch Balbinka ma bezbłędny i cóż...pobudka:) Z podusi to juz jej niewiele zostało. Będę musiała chyba kupić jej jakiś zapasowy "jasiek", bo do świąt to chyba zostanie tylko strzępek:) Słuchajcie ona ma taką frajdę, czasem tak szarpie te swoje zabawek, że żartujemy w domu, że chyba dostanie wstrząsu mózgu od tego trzepania łepkiem. Jednak wielka radość :) Ona jest naprawdę młodziutka i widać że ząbki musi sobie jeszcze na czymś ostrzyć :) Quote
Ajula Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 amica napisał(a): Ona jest naprawdę młodziutka i widać że ząbki musi sobie jeszcze na czymś ostrzyć :) o! to jest własciwe podejście do sprawy :) Quote
Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja już się nauczyłam, że jak tylko jakiś nowy stworek pieskowaty ląduje u mnie w domu, to muszę się liczyć z tym, że posłanko zostanie zniszczone :angryy: no ale jak się fajnie patrzy z jaką zaciętością niszczą te posłanka i podusie... Quote
Pies Wolny Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ajula napisał(a):trochę Ci się nazbierało tych stworów - 7 zawodników to drużyna piłki ręcznej :D mają swoją galerię? Mają, pewnie , że maja. Pierwsze CZTERY NR + NR PIĄTY (pod stołem - słabo widać) w moim awatarze, reszta na foto.onet. Myślę o innej galerii, może tu na dogo - same paszcze, zębów pełne. Ale, ale do tego jest .....pięć kotów ...z piekła rodem. I w co teraz zagramy ? :evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 amica napisał(a):Balbinka naturalnie juz nie śpi od wczesnego ranka. Wczesną porą obudził nas jej nieprzerwany alarmujący szczek, myślałam że usłyszałacoś na klatce, ale nie... To była po prostu śmieciarka. Mieszkamy n 4 piętrze, ale słuch Balbinka ma bezbłędny i cóż...pobudka:) Z podusi to juz jej niewiele zostało. Będę musiała chyba kupić jej jakiś zapasowy "jasiek", bo do świąt to chyba zostanie tylko strzępek:) Słuchajcie ona ma taką frajdę, czasem tak szarpie te swoje zabawek, że żartujemy w domu, że chyba dostanie wstrząsu mózgu od tego trzepania łepkiem. Jednak wielka radość :) Ona jest naprawdę młodziutka i widać że ząbki musi sobie jeszcze na czymś ostrzyć :) Amica ja Ci dobrze radzę musimy założyć klub uciśnionych przez Talibany, może załapiemy się na jakiś dodatek kombatancki do emerytury na przyszłość. A w ogóle to się ciesz , że 'donosicieli' mleka już nie ma :evil_lol:, bo pobudka byłaby jeszcze wcześniej. Ale z drugiej strony, kto tak dobrze przestraszy podsłuchiwaczy pod drzwiami jak nie Talib-Balbin. To są wyłącznie same zalety. Chata bezpieczna na wieki wieków, a koszt alarmu taki malutki :lol:. I jeszcze jedno Jaśków to Ty kup mnogooooo, albo uszyj z grubej bawełny - trudne do rozpracowania, sprawdzona metoda ..... i za darmo podpowiedź :evil_lol: Quote
majqa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pies Wolny napisał(a):Amica ja Ci dobrze radzę musimy założyć klub uciśnionych przez Talibany, może załapiemy się na jakiś dodatek kombatancki do emerytury na przyszłość. (...) I jeszcze jedno Jaśków to Ty kup mnogooooo, albo uszyj z grubej bawełny - trudne do rozpracowania, sprawdzona metoda ..... i za darmo podpowiedź :evil_lol: Tego obojgu Wam życzę - dodatek kombatancki. ;-) Pomysł z TIR-em jaśków popieram. Też to przerobiłam. Ściskam mocno Amico: Ciebie, TZta nie przekraczając granicyi obyczajnościii i do obłędu Balbisię. :-) Quote
Pies Wolny Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 majqa napisał(a):Tego obojgu Wam życzę - dodatek kombatancki. ;-) Pomysł z TIR-em jaśków popieram. Też to przerobiłam. Ściskam mocno Amico: Ciebie, TZta nie przekraczając granicyi obyczajnościii i do obłędu Balbisię. :-) A ....ja ? :-( . Do klubu Ciebie też chciałem zaprosić, a Ty mnie tak na zimno , i obojętnie, no nie przeżyję :shake: Quote
majqa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Pies Wolny']A ....ja ? :-( . Do klubu Ciebie też chciałem zaprosić, a Ty mnie tak na zimno , i obojętnie, no nie przeżyję :shake: Usprawiedliwienie/ Sprostowanie: Prowokacyja rodem wodą na mój młyn, żarna w ruch wprawione zatem/ albo i zatamtem :sg168:... Tuuulam Ciem przemocno wbrew racjonalnym przesłankom, na przekór światu i pomimo wrodzonej wstydliwości, a i z nieukrywaną frajdyją. :calus: Byłam pewna, że i dla mnie znajdzie się miejsce w rzeczonym klubie, jako isz obfitam w zwierza wszelakie, trujdupne i prujpoduszkowe w liczebności zacnej. :eviltong: Quote
zdrojka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To jako ja posiadaczką jestem jednodupnego i nieprującego poduch wielkich zwierzęcia w postaci Małej mojej czarnej wariatkiji, powiadam Wam kombatantom, iż Talibany wyniszczają pogłowie poduch okrutnie i nawet Tiry temu nie dadzą mocy... Ale mi się udzieliło ;) Quote
majqa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cię normalnie Zdrojka ubóstwiam! Tako Rzecze Majqa. ;-) Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ło matko, co tu się dzieje? cioteczki przenoszą się w czasie do dawnych dawnych lat... ;) Quote
majqa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Takie tam, późno wieczorne żarty. A tak w ogóle, dzień dobry Balbinkowcom! :-) Quote
Pies Wolny Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzień dobry!!! No tom na tenczas ukontenowan jest, a i utulonego, kudłatego pyska do następnych świąt myć nie będę i ślady uścisków też nosić będę. :lol: Quote
amica Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzień dobry Balbinkowcom:)! Świąteczne sprzątanie pochłania moją każdą wolną chwile, ale dziś wieczorkiem mam nadzieje nadrobię pisanie . Widzę, że wczoraj było bardzo wesoło na wątku:) Super, bo to odzwierciedla usposobienie Balbinki. Quote
Recommended Posts