Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się że Balbince tak sie udało,że leczenie dało efekty co zreszta widzę po fotkach,teraz zycze psince wspaniałego domku stałego! Na pewno znajdzie sie szybko!

Posted

GoniaP napisał(a):
Do tego trzeba doliczyć worek karmy RC skin support za 230zł, który pojechał wraz z Balbinką do Amicowego domku.

i który starczy jej do końca życia :megagrin:

Posted

Asior napisał(a):
i który starczy jej do końca życia :megagrin:
No dobra, starczy jej ma długo, ale przynajmniej będzie taniej ;) Kupowanie mniejszych worków się nie opłaca, jam wprawdzie nie Szkotka, ale Poznanianka ;)

Posted

witaj Balbinko :) jak po pierwszej nocy w domku, na królewskim posłanku??
zostawiłaś może jakieś co nieco na podłodze? czy wyczekałaś spokojnie do rana ??

Posted

Witajcie cioteczki!!!!!! Bardzo się ciesze ze tak interujecie małym łobuziakiem Balbinką:) Przepraszam, ze musiałyście czekać ale przedświąteczne porządki czekały od kilku dni i nie było wyjścia. Mój TZ postawił ultimatum; najpierw porządki potem wejście na dogo:) On twierdzi, ze jak wejde na dogo, to już jak kamień wwodę:)
Pierwsze godziny minęły n super zabawie, uda się ze Balbinka ok 2 w nocy padła ze zmęczenia, po wcześniejszych szaleństwach z gumopwym dinusiem i piszcącą piłeczką:) Ona uwielbia zabawy jak szczeniak. W nocy po kilku próbach wejścia mi do łożka wreszcie ułożyła się na posłanku i zamotała w kocyku tak, że nie było jej widać:) Podusie podziurkowała niczym profesjonalny dziurkacz, ale i tak chętnie się w nią w nocy wtulała.
Dziś zaliczyłyśmy pierwszy dłuższy spacerek po osiedlu, odwiedziłysmy również mój ulubiony sklep zoologiczny, żeby kupić jeszcze kilka zabawek i nową obróżkę.

Posted

amica napisał(a):
Witajcie cioteczki!!!!!! Bardzo się ciesze ze tak interujecie małym łobuziakiem Balbinką:) Przepraszam, ze musiałyście czekać ale przedświąteczne porządki czekały od kilku dni i nie było wyjścia. Mój TZ postawił ultimatum; najpierw porządki potem wejście na dogo:) On twierdzi, ze jak wejde na dogo, to już jak kamień wwodę:)
Pierwsze godziny minęły n super zabawie, uda się ze Balbinka ok 2 w nocy padła ze zmęczenia, po wcześniejszych szaleństwach z gumopwym dinusiem i piszcącą piłeczką:) Ona uwielbia zabawy jak szczeniak. W nocy po kilku próbach wejścia mi do łożka wreszcie ułożyła się na posłanku i zamotała w kocyku tak, że nie było jej widać:) Podusie podziurkowała niczym profesjonalny dziurkacz, ale i tak chętnie się w nią w nocy wtulała.
Dziś zaliczyłyśmy pierwszy dłuższy spacerek po osiedlu, odwiedziłysmy również mój ulubiony sklep zoologiczny, żeby kupić jeszcze kilka zabawek i nową obróżkę.

wieści superanckie :)
Balbinko, ty to miałaś szczęście, że akurat ciebie amica wybrała i zabrała do siebie :)
Balbinka buzi :loveu:

Posted

Akrum napisał(a):
witaj Balbinko :) jak po pierwszej nocy w domku, na królewskim posłanku??
zostawiłaś może jakieś co nieco na podłodze? czy wyczekałaś spokojnie do rana ??

Wczoraj wieczorem zostawiła niespodziankę jak poszlam do kuchni. Była dwie godziny po spacerze i nie przypuszczaliśmy że może zrobić koopkę:), ale zrobiła :) wybaczyliśmy jej to szybko, bo minkę zrobiła nieziemską jak uslyszała Fe nie wolno. Jeśli chodzi o reagowanie na karne sygnały to "Fe" mniej ją interesuje, bardziej reaguje na "Ej" :) Cóż, Blbinka nie lubie niczego co powszechnie stosowane, domaga się indywidualnego traktowania.:) Hihi