amica Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jutro, no właściwie juz dziś wielki dzień Balbinki! :) Trzymajcie wszyscy kciuki za naszą podróż. Quote
lilk_a Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 bazarek się skończył ...zostały dwa obrazki , wycofam te które są już kupione i przedłużę bazarek o tydzień .... może jeszcze ktoś się skusi :) , jak dojdą pieniądze pieniądze za dwa już kupione to wpłacić na konto podane w pierwszym poście ? Quote
amica Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 W ogóle to można juz zmienić tytuł wątku:) Transport na pewno jest:) Chyba najważniejsze w tym momencie jest zebranie funduszy na lecznenie malutkiej. Quote
pom-pon Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a nadal nie wiemy ile wyniósł rachunek z lecznicy? całuski dla malutkiej :loveu: Quote
caromina Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wątek jest bardzo długi, nie czytałam go całego, nie doczytałam czy macie transport do Łodzi. Możliwe, ze w przyszłym tygodni pojade do Łodzi, więc jesli nie amcie auta, napiszcie na PW Quote
Akrum Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Transport z tego co wyczytałam,to już jest zaklepany :) Quote
majqa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A ja już swoje wiem, a ja swoje wiem... :jumpie: i nie żebym nie chciała powiedzieć, bo palce mnie świerzbią ale nie mogę odebrać całej przyjemności Goni i Amice... Tyle puszczę pary, że poszło super, Gonia szczęśliwa wraca do domku, a Amica wyposażona w Balbinkę do Łodzi!!! :siara::cunao: Quote
Akrum Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 SUPER :) Brawo cioteczki :) Balbinka jedzie do dt :) już księżniczka będzie miała swój tron :) Quote
Helga&Ares Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Balbinka już bezpieczna, jedzie do Amici, a Was proszę, zajrzyjcie do naszej kolejnej bidki :( http://www.dogomania.pl/threads/182474-SA-odki-SzorA-ciak-wyrwany-z-pijackiej-meliny-jest-caA-y-w-ranach-potrzebujemy-pomocy Quote
GoniaP Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Balbinka przekazana Amice :) Ponoć od samego rana była dziś jakaś nieswoja, jakby wiedziała, że dziś nadszedł dzień rozstania z rozkochanym w niej personelem kliniki. Początkowo nie chciała do nas podejść i wciąż uciekała w stronę swojej klateczki... Gdy juz przemogła nieśmiałość pokazała na co ją stać :-D Nie będę Amice odbierała radości podzielenia się z Wami detalami, więc ograniczę się tylko do wielkich podziękowań, które należy skierować do lekarzy i opiekunów Balbinki. Balbinka została wypisana ze szpitala z zaleceniami i całą furą lekarstw. Wygląda cudnie, tylko gdzieniegdzie widać jeszcze łyse placki, poza tym obrosła ślicznym futerkiem. Jak dobrze było jej w klinice świadczy jej roześmiany pychol i przywiązanie do personelu. Mała jest pełna życia!!! Jestem pewna, że miłość Amici wynagrodzi jej wszystkie złe chwile, jakie przyszło jej przeżyć w jej króciutkim życiu, i wkrótce po smutnych wspomnieniach nie zostanie ani śladu! Na koniec chciałabym skierować specjalne podziękowania dr. Piotrowi C, lekarzowi, który prowadził Balbinkę, za fachowość, wielkie serce i mega zniżkę za Balbinkowe leczenie :) Faktura za leczenie, wraz z wyprawką, opiewa na kwotę: 967,53 zł. Do tego trzeba doliczyć worek karmy RC skin support za 230zł, który pojechał wraz z Balbinką do Amicowego domku. Quote
majqa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dołączam się do wielkich podziękowań wobec życzliwego, kochającego zwierzaki personelu kliniki!!! :-) Quote
Akrum Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 GoniaP napisał(a):Na koniec chciałabym skierować specjalne podziękowania dr. Piotrowi C, lekarzowi, który prowadził Balbinkę, za fachowość, wielkie serce i mega zniżkę za Balbinkowe leczenie :) Faktura za leczenie, wraz z wyprawką, opiewa na kwotę: 967,53 zł. Do tego trzeba doliczyć worek karmy RC skin support za 230zł, który pojechał wraz z Balbinką do Amicowego domku. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam, że faktura za leczenie będzie o wiele, wiele wyższa i nie starczy tego, co jest uzbierane... To na prawdę trzeba skierować w kierunku kliniki w Śremie, całego personelu i dr Piotra C. WIELKIE PODZIĘKOWANIA i ukłony w ich stronę. Zrobili kawał dobrej roboty i wszyscy jesteśmy im za to bardzo wdzięczni. Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No tak super wyszlo. Powinniscie zrobic jakies ladne zdjecie Balbinki oprawic w ramke i podarowac klinice :):) Quote
amica Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Witam wszystkich! Własnie dotralismy szczęsliwie do domu, ja niestety musze wychodzi do pracy :( dlatego zdam całą relacje po powrocie. Powiem tylko, że mała chyba już czuje się u siebie bo kocyk, który dostała do spania, juz ma 7 małych dziur :crazyeye: Ona ma takie tempo, że musze jutro jej nakupowac sporo zabawek zeby jej na święta starczyło :) O efektach leczenia i opiece weterynaryjnej ze Śremu można powiedzieć tylko same dobre rzeczy. Upust jaki dali na leczenie Balbinki, przekroczył oczekiwania chyba nas wszystkich :multi: c.d.n :) Fotki również będą:) Quote
GoniaP Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Akrum napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam, że faktura za leczenie będzie o wiele, wiele wyższa i nie starczy tego, co jest uzbierane... Ja też się zdziwiłam ;) Doktor ma miękkie serce wobec naszych podopiecznych...Dziś nawet żartowałam z dr. Agnieszką, że klinika powinna nam płacić za dostarczanie tak wspaniałych psów, a przecież przez klinikę przewinęło się już ich trochę, co jeden to większa bida, ale zarazem cudowny charakter ;) To chyba te metamorfozy ich kręcą :-D Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wspaniale wiesci, Balbinka juz w Dt i starczy pieniazkow na uregulowanie rachunku w Klinice:multi::multi::multi: Quote
lika1771 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Super dziewczynka tak sie ciesze dziekuje Goniu jestes wspaniała tyle tych bid uratowałas i dzieki wszystkim ktorzy przesłali pieniazki dzieki temu sunia dzisiaj moze byc w domu:klacz: Quote
amica Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Balbinka jako pasażerka spisała się fantastycznie !:) Quote
Inez de Villaro Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Bardzo sie cieszę, ża mała tak ładnie wygląda i tak dobrze trafiłą!! Gonia- gratulacje! ps. a jak adopcja w Bydgoszczy? Udała się?? Quote
GoniaP Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 A co Wy mi tu tak dziewczyny maślicie! Mój wkład to odwiezienie Balbinki do kliniki parę tygodni temu i przekazanie jej w dobre ręce dziś. Zdaje się, że są inni, którzy zasługują na uznanie, przede wszystkim Paulina 87, która małą wypatrzyła no i Helga @Ares, która sie małą opiekowała w klinice w weekendy i robiła zdjęcia i filmiki! Brawo dla tych Pań! Quote
Recommended Posts