Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bazarek się skończył ...zostały dwa obrazki , wycofam te które są już kupione i przedłużę bazarek o tydzień .... może jeszcze ktoś się skusi :) ,
jak dojdą pieniądze pieniądze za dwa już kupione to wpłacić na konto podane w pierwszym poście ?

Posted

W ogóle to można juz zmienić tytuł wątku:) Transport na pewno jest:) Chyba najważniejsze w tym momencie jest zebranie funduszy na lecznenie malutkiej.

Posted

Wątek jest bardzo długi, nie czytałam go całego, nie doczytałam czy macie transport do Łodzi. Możliwe, ze w przyszłym tygodni pojade do Łodzi, więc jesli nie amcie auta, napiszcie na PW

Posted

A ja już swoje wiem, a ja swoje wiem... :jumpie: i nie żebym nie chciała powiedzieć, bo palce mnie świerzbią ale nie mogę odebrać całej przyjemności Goni i Amice... Tyle puszczę pary, że poszło super, Gonia szczęśliwa wraca do domku, a Amica wyposażona w Balbinkę do Łodzi!!! :siara::cunao:

Posted

Balbinka przekazana Amice :)
Ponoć od samego rana była dziś jakaś nieswoja, jakby wiedziała, że dziś nadszedł dzień rozstania z rozkochanym w niej personelem kliniki. Początkowo nie chciała do nas podejść i wciąż uciekała w stronę swojej klateczki... Gdy juz przemogła nieśmiałość pokazała na co ją stać :-D
Nie będę Amice odbierała radości podzielenia się z Wami detalami, więc ograniczę się tylko do wielkich podziękowań, które należy skierować do lekarzy i opiekunów Balbinki. Balbinka została wypisana ze szpitala z zaleceniami i całą furą lekarstw. Wygląda cudnie, tylko gdzieniegdzie widać jeszcze łyse placki, poza tym obrosła ślicznym futerkiem. Jak dobrze było jej w klinice świadczy jej roześmiany pychol i przywiązanie do personelu. Mała jest pełna życia!!! Jestem pewna, że miłość Amici wynagrodzi jej wszystkie złe chwile, jakie przyszło jej przeżyć w jej króciutkim życiu, i wkrótce po smutnych wspomnieniach nie zostanie ani śladu!
Na koniec chciałabym skierować specjalne podziękowania dr. Piotrowi C, lekarzowi, który prowadził Balbinkę, za fachowość, wielkie serce i mega zniżkę za Balbinkowe leczenie :)
Faktura za leczenie, wraz z wyprawką, opiewa na kwotę: 967,53 zł. Do tego trzeba doliczyć worek karmy RC skin support za 230zł, który pojechał wraz z Balbinką do Amicowego domku.

Posted

GoniaP napisał(a):
Na koniec chciałabym skierować specjalne podziękowania dr. Piotrowi C, lekarzowi, który prowadził Balbinkę, za fachowość, wielkie serce i mega zniżkę za Balbinkowe leczenie :)
Faktura za leczenie, wraz z wyprawką, opiewa na kwotę: 967,53 zł. Do tego trzeba doliczyć worek karmy RC skin support za 230zł, który pojechał wraz z Balbinką do Amicowego domku.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam, że faktura za leczenie będzie o wiele, wiele wyższa i nie starczy tego, co jest uzbierane...
To na prawdę trzeba skierować w kierunku kliniki w Śremie, całego personelu i dr Piotra C. WIELKIE PODZIĘKOWANIA i ukłony w ich stronę.
Zrobili kawał dobrej roboty i wszyscy jesteśmy im za to bardzo wdzięczni.

Posted

Witam wszystkich!
Własnie dotralismy szczęsliwie do domu, ja niestety musze wychodzi do pracy :( dlatego zdam całą relacje po powrocie. Powiem tylko, że mała chyba już czuje się u siebie bo kocyk, który dostała do spania, juz ma 7 małych dziur :crazyeye: Ona ma takie tempo, że musze jutro jej nakupowac sporo zabawek zeby jej na święta starczyło :) O efektach leczenia i opiece weterynaryjnej ze Śremu można powiedzieć tylko same dobre rzeczy. Upust jaki dali na leczenie Balbinki, przekroczył oczekiwania chyba nas wszystkich :multi:
c.d.n :) Fotki również będą:)

Posted

Akrum napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam, że faktura za leczenie będzie o wiele, wiele wyższa i nie starczy tego, co jest uzbierane...
Ja też się zdziwiłam ;) Doktor ma miękkie serce wobec naszych podopiecznych...Dziś nawet żartowałam z dr. Agnieszką, że klinika powinna nam płacić za dostarczanie tak wspaniałych psów, a przecież przez klinikę przewinęło się już ich trochę, co jeden to większa bida, ale zarazem cudowny charakter ;) To chyba te metamorfozy ich kręcą :-D

Posted

Super dziewczynka tak sie ciesze dziekuje Goniu jestes wspaniała tyle tych bid uratowałas i dzieki wszystkim ktorzy przesłali pieniazki dzieki temu sunia dzisiaj moze byc w domu:klacz:

Posted

A co Wy mi tu tak dziewczyny maślicie! Mój wkład to odwiezienie Balbinki do kliniki parę tygodni temu i przekazanie jej w dobre ręce dziś. Zdaje się, że są inni, którzy zasługują na uznanie, przede wszystkim Paulina 87, która małą wypatrzyła no i Helga @Ares, która sie małą opiekowała w klinice w weekendy i robiła zdjęcia i filmiki! Brawo dla tych Pań!